Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα κυριοι !!!
ειπα να ριξω κανα υπνακο αλλα δε κλεινει το ματι... δεν ειναι και ο καιρος καταλληλος να βγω για καμια καρακαξα φυσαει λυσσασμενα !!
.fff. και εχει και ενα περιεργο σχημα η μυτη μου σημερα....ha ha.
εψυγε και ο γιος σημερα για Σπαρτη ..drive carμηπως επρεπε να παω μαζι του να πιασω κανα ακρωτηρι ??

Βασίλη καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου.
Ξεκινάω και εγώ από Δευτέρα με χημεία.
σε ποια σχολή είσαι;
Κι εγώ φίλε βιοχημεια αύριο, έχει μείνει από το πρώτο και ήρθε η ώρα της
Καλή επιτυχία
Βασίλη καλή εξεταστική ποσα χρωστάς και τι έτος είσαι?χαιρετισματα στον βερεττα!!ξερεις εσυ!!!!
δεν μου λέει κάτι το όνομα δυστυχώς! Τελείωσα το τρίτο φέτος και χρωστάω τα διπλά από τα τρυγονια που πήρα :p

Α ρε doctor που πας με αυτα τα τρένα ;

Πάλι εκτροχιάστηκε τρένο χθες το βράδυ και ακόμη οι ο κόσμος ψάχνεται.Η πλήρης απαξίωση του ΟΣΕ επιτευχθει.Το καταλάβαμε κύριοι της μέχρι τώρα εξουσίας.Καταφέρατε αυτο που θέλατε και πολύ καλά μάλιστα ,όπως και με τόσες άλλες εταιρείες.
έχω μισο+ χρόνο να μπω σε τρένο μετά την απαράδεκτη διαδρομή των Χριστουγέννων που έκανα 20 ώρες ταξίδι... πλέον λεωφορείο
Καλημέρα σας, Επιστροφή από τα καρτέρια και αναχώρηση σε λίγο για παραλία. Είδα το πρωί και τον Σπύρο (Ωριωνας), θα καθίσει λίγες μέρες οπότε θα έχω καθημερινή ανταπόκριση για τα τρυγόνια. Τα είπαμε για λίγο και φυσικά θα πάμε για καφεδάκι να καθίσουμε με την ηρεμία μας.
που χάθηκε ο κύριος Σπύρος

σε ποια σχολή είσαι;
Κι εγώ φίλε βιοχημεια αύριο, έχει μείνει από το πρώτο και ήρθε η ώρα της
Καλή επιτυχία
δεν μου λέει κάτι το όνομα δυστυχώς! Τελείωσα το τρίτο φέτος και χρωστάω τα διπλά από τα τρυγονια που πήρα :p

έχω μισο+ χρόνο να μπω σε τρένο μετά την απαράδεκτη διαδρομή των Χριστουγέννων που έκανα 20 ώρες ταξίδι... πλέον λεωφορείο
Μηχανικός μεταλλείων μεταλλουργών στο Μετσόβιο σπουδάζω φίλε.

Καλησπέρα στη παρέα. Επιστρέψαμε από παραλία κουρασμένοι αλλά και ήρεμοι συνάμα. Ελάχιστος κόσμος, τα νερά φανταστικά, δροσερά και κρύσταλλο.
Αύριο πήρα μια δίωρη άδεια το πρωί και θα πάω μια βόλτα για κάνα τρυγονακι.

Βασίλη καλά είναι ο Σπύρος, έχει περιορισμένο χρόνο και το έχει ρίξει στην ιδιογωμοση τώρα και αν κρίνω από τα φυσηγγια του που μου έδειξε οπτικά τουλάχιστον κάνει πολλή ωραία δουλειά, βλητικα δεν ξέρει ακόμα, Μόλις περάσουν τα τρυγονάκια θα ξέρουμε....sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back