Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Eγω γεμιζω φυσιγγια την ημερα και τις σακατεβω στον υπνο μουha haaa
Υπομονη,θα ερθουν.pray to God.

Εγώ δυστυχώς δεν έχω χρόνο να γεμίσω κι ας είμαι καλά εξοπλισμένος.
Σου εύχομαι όταν θα έλθουν να είσαι εκεί που πρέπει και να τις υποδεχτείς κατάλληλα..shoot.

Επιστρωφη απο δουλεια με διαλυμενη μεση στην χειροτερη περιοχη κεντρο κολονακι,και καθε 2ωρες να τρεχω δυο στενα παρακΑτω να ανανεωνω την καρτα σταθμευσης του αυτοκιν....hair.
Και οσο δεν θελω να μπαινω στο κεντρο γιατι ειναι μαρτυριο δεν μπορουσα να αφησω εναν καλο πελατη που νοικιασε κατι γραφεια..!!

Εγω θα αρχίσω να τις σκέφτομαι απ τον άλλο μήνα.
Τον άλλο μήνα πρέπει να είμαστε στα καρτέρια Δημήτρη , άσε που μπορεί να είμαστε και σχετικά κοντά γιατί εγώ θα είμαι Γρεβενά, έχει κλείσει αυτό φίλε.
Μπορεί να τα πούμε κι αργότερα γιατί σε λίγο έχει αεροδρόμιο για να παραλάβω κι εγώ "δέμα" από πάνω που γιορτάζει αύριο.

Επιστρωφη απο δουλεια με διαλυμενη μεση στην χειροτερη περιοχη κεντρο κολονακι,και καθε 2ωρες να τρεχω δυο στενα παρακΑτω να ανανεωνω την καρτα σταθμευσης του αυτοκιν....hair.
Και οσο δεν θελω να μπαινω στο κεντρο γιατι ειναι μαρτυριο δεν μπορουσα να αφησω εναν καλο πελατη που νοικιασε κατι γραφεια..!!
Α ρε αργυρακη.....
Διπλα ησουν ....σε ενα μαγαζακι....που θα σου εφτιαχνε την μεσουλα στο μισαωρο.......
Περδικι θα φευγες...
Θα παρακαλαγες να σκανε δουλειες στο κολωνακι.....

Καλησπςρα κυριοι....
Δυστηχως την αργοπορια ή την αδιαφορια του κρατους....θα την πληρωσει για ακομα μια φορα ο πολιτης...
Η πετρελαιοκυληδα μολυνε μεχρι και την γλυφαδα βουλα....
Θα περασουν πολλα χρονια για να ξανακαθαρισουν παλι οι ακτες....

ο λόγος για τον οποίο ο κύριος Θεόδωρος Παναγιωτίδης ( γνωστός και ως Κάπτεν ) με έκανε μπλοκ από τις ομάδες του

γελάστε κλάφτε δεν ξέρω,,,εγώ πάντως γελάω

Τζιμάκο και Φίλιππα θυμάστε στο τραπέζι προχθές τί συζητάγαμε ; .my man.
21729007_10155118246766799_8220279549155273510_o.jpg

Τον άλλο μήνα πρέπει να είμαστε στα καρτέρια Δημήτρη , άσε που μπορεί να είμαστε και σχετικά κοντά γιατί εγώ θα είμαι Γρεβενά, έχει κλείσει αυτό φίλε.
Μπορεί να τα πούμε κι αργότερα γιατί σε λίγο έχει αεροδρόμιο για να παραλάβω κι εγώ "δέμα" από πάνω που γιορτάζει αύριο.
Να τη χαίρεσαι φίλε και οτι καλύτερο εύχομαι.

Καλησπέρα στη παρέα. Δεν μου έφτανε η κούραση από τη δουλειά σήμερα, μετά πήγα μια βόλτα για κάνα ξεχασμένο τρυγονακι και τα σκασμενα μου έβγαλαν το λάδι στο περπάτημα.......sarcastic. λεπτομέρειες στο ανάλογο θέμα σε λίγο.
Ξύπνιος εισαι πουλάκι μου??σε λιγο θα τα πούμε
.sarcastic.
Εμείς τα είπαμε αλλά έκαμα το φόρτωμα μπουρδέλο,αμάν είπα να τα ψάχνω.. ..pop.
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back