Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στη παρέα. Δεν μου έφτανε η κούραση από τη δουλειά σήμερα, μετά πήγα μια βόλτα για κάνα ξεχασμένο τρυγονακι και τα σκασμενα μου έβγαλαν το λάδι στο περπάτημα.......sarcastic. λεπτομέρειες στο ανάλογο θέμα σε λίγο.

Εμείς τα είπαμε αλλά έκαμα το φόρτωμα μπουρδέλο,αμάν είπα να τα ψάχνω.. ..pop.
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
.very happy..very happy.

Έχω να μπω σε δημόσιες συγκοινωνίες πάνω από 5 χρόνια
Σήμερα έφυγα από τον Χολαργό με το Μέτρο
με κατεύθυνση την Πλακεντίας
και από εκεί τον Προαστιακό με κατεύθυνση το ΣΚΑ στο Μενίδι
Αυτό το χάλι που συνάντησα δεν περιγράφεται θύμιζε Πακιστάν
Οι κυλιόμενες σκάλες στην κάθοδο του σταθμού στον Χολαργό δεν λειτουργούν
Στο σταθμό της Πλακεντίας όταν κατέβηκα πήγα στο μηχάνημα να βγάλω εισητηριο για τον Προαστιακό
Κατεβαίνω τις σκάλες για να φτάσω στα μηχάνηματα εξαργύρωσης
και αυτα δεν δούλευαν και είχαν ένα χαρτί κολλημένο που σε ενημέρωναν ότι τα εισιτήρια τα εξαργυρώνουν στο εκδοτήριο
Ξανά γυρίζω πίσω σαν Μαλακας ανεβαίνω τις σκάλες και φτάνω στο εκδοτήριο
Απάντηση υπαλλήλου :
Καλά δεν ξέρετε ότι εγω δεν μπορώ να εξαργυρώσω το εισητηριο ?
Μα τις λέω ότι τα μηχανήματα δεν λειτουργούν και έχουν χαρτί που σε ενημερώνει ότι σε εσάς γίνεται η εξαργύρωση
Απάντηση :
Να πάτε πίσω στα μηχανήματα του Μετρό να εξαργυρώσετε .asking.
Τι λες Χριστιανή μου τις λεω
θα κάνω βόλτες μέσα στον σταθμό πανω κάτω λες και ψάχνω για λιρες θα μας τρελάνεις ? .buy buy.
Τελικά μου έβαλε μια σφραγίδα και έφυγα
Ο δε προαστιακός ένα μαύρο χάλι βρώμα λιγδα και ο οδηγός σε κάθε σταθμό να κατεβαίνει να κλείνει την πίσω πόρτα του βαγονιού που είχε μπλοκάρει :eek:
Άντε μετά αυτοι να σταματήσουν την πετρελαιοκηλίδα
Μήπως ζητάμε πολλά ? .sarcastic..buy buy.
Καλησπέρα Άρχοντες ;)

Καλησπέρα ... Τελικά δεν είχε βάλει τους προβολείς ... :( Ή δεν πρόλαβε να τους φτιάξει, ή δεν τους σήκωνε η γραμμή ... δεν τον ρώτησα. Έτσι παίξαμε στα γρήγορα, όσο υπήρχε φως της ημέρας, είμασταν πολλοί κι έπρεπε να προλάβουν να παίξουν όλοι. Φυσούσε και αέρας που πείραζε τις τροχιές των δίσκων, παρουσίαζαν και προβλήματα κάποιες μηχανές, αλλά τέλος πάντων, πήραμε τη δόση μας πάλι. Είδα και το Βίκτωρα που είχαμε καιρό να τα πούμε, και το Δημήτρη που σήμερα δεν έπαιξε με το Guerini, αλλά με το Browning, και όμως πάλι έκανε παπάδες !!! .well done.

Καλησπέρα ... Τελικά δεν είχε βάλει τους προβολείς ... :( Ή δεν πρόλαβε να τους φτιάξει, ή δεν τους σήκωνε η γραμμή ... δεν τον ρώτησα. Έτσι παίξαμε στα γρήγορα, όσο υπήρχε φως της ημέρας, είμασταν πολλοί κι έπρεπε να προλάβουν να παίξουν όλοι. Φυσούσε και αέρας που πείραζε τις τροχιές των δίσκων, παρουσίαζαν και προβλήματα κάποιες μηχανές, αλλά τέλος πάντων, πήραμε τη δόση μας πάλι. Είδα και το Βίκτωρα που είχαμε καιρό να τα πούμε, και το Δημήτρη που σήμερα δεν έπαιξε με το Guerini, αλλά με το Browning, και όμως πάλι έκανε παπάδες !!! .well done.
Στελιανε που θα εβαζε προβολεις?εκει που παιζαμε σημερα?στο φιτασκ?ναι επαιξα καλα σημερα Στελιο!εχασα ενα!
Νομιζω πως εχω ψιλοβρει γενικοτερα τον τροπο που μου ταιριαζει στο παιξιμο και νομιζω πως αυτο ειναι και το σημαντικοτερο!το brow παρ οτι κυνηγετικο με semipistol λαβη μου αρεσει και στο σκοπευτηριο!!εκατσες πολυ μετα?

Στελιανε που θα εβαζε προβολεις?εκει που παιζαμε σημερα?στο φιτασκ?ναι επαιξα καλα σημερα Στελιο!εχασα ενα!
Νομιζω πως εχω ψιλοβρει γενικοτερα τον τροπο που μου ταιριαζει στο παιξιμο και νομιζω πως αυτο ειναι και το σημαντικοτερο!το brow παρ οτι κυνηγετικο με semipistol λαβη μου αρεσει και στο σκοπευτηριο!!εκατσες πολυ μετα?
Ναι Δημήτρη εκεί που παίζαμε, μου είχε πει τη Δευτέρα ότι θα έβαζε προβολείς σήμερα, αλλά υπήρχε μόνο μια γραμμή (ρεύματος) και δεν ήταν σίγουρος αν θα τους σήκωνε.
Έφυγα μόλις τέλειωσα τη 2η πούλα. Όλοι φύγανε τότε ...

Status
Not open for further replies.
Back