Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γειά και χαρά σας. Εν αναμονή να πέσουν λίγο οι τιμές στην λαϊκή και για να περάσει μέχρι τοτε η ώρα,απαραίτητη είναι η συντροφιά μιας δροσερης σούμας....
46vKEui.jpg
46vKEui.jpg

Γειά και χαρά σας. Εν αναμονή να πέσουν λίγο οι τιμές στην λαϊκή και για να περάσει μέχρι τοτε η ώρα,απαραίτητη είναι η συντροφιά μιας δροσερης σούμας....
46vKEui.jpg
46vKEui.jpg
Χμχμχμχ.....Διαμαντης....ξέρω που εισαι!!!εκει ημουν κ γω εψες....

Καλημέρα σας απο Τυρό Αρκαδίας κ το κάμπινγκ ζαριτσι..Ενα εκπληκτικό μέρος ήσυχο καταπράσινο με φοβερή θάλασσα... Πρώτη φορά κοιμηθηκα σε τροχόσπιτο
Πώς χώρεσες ρε φίλε; Κάμπριο είναι; .sarcastic.

Χαιρετώ την παρέα. Πάω για ένα υπνάκο γιατί είμαι πτώμα. Επιστροφή από το κυνήγι, μπάνιο και καρφί για αγορά και σε συνδυασμό με την ανυπόφορη ζέστη, τα έφτυσα...

.

Καλησπέρα συναδελφοι εχω ένα δηλημα για αγορα οπλου ειμαι μεταξυ Fabarm L4S και Franchi Affinity το Ytube δεν ειναι διαφωτιστικο και ετσι εγω απευθυνομαι σε οσους μπορουν να μου δωσουν μια εικονα για αυτα τα δυο οπλα. Γνωριζω οτι ειναι το ενα αδρανεια και το αλλο αεριων αλλα αυτος δεν ειναι καταλυτικος παραγοντας για αγορα.

Καλησπέρα συναδελφοι εχω ένα δηλημα για αγορα οπλου ειμαι μεταξυ Fabarm L4S και Franchi Affinity το Ytube δεν ειναι διαφωτιστικο και ετσι εγω απευθυνομαι σε οσους μπορουν να μου δωσουν μια εικονα για αυτα τα δυο οπλα. Γνωριζω οτι ειναι το ενα αδρανεια και το αλλο αεριων αλλα αυτος δεν ειναι καταλυτικος παραγοντας για αγορα.
Οποιο σ αρέσει και σου καθεται.

Νομίζω η L4s είναι ενα σκαλί ποιο πάνω, αλλά και σε τιμή

Από ποιότητα κατασκευής και κάννη θα πήγαινα στην fabarm....και σίγουρα και σαν εργονομία και ζύγισμα!

Status
Not open for further replies.
Back