Καλημερα στην παρεα.
Χμχμχμχ.....Διαμαντης....ξέρω που εισαι!!!εκει ημουν κ γω εψες....Γειά και χαρά σας. Εν αναμονή να πέσουν λίγο οι τιμές στην λαϊκή και για να περάσει μέχρι τοτε η ώρα,απαραίτητη είναι η συντροφιά μιας δροσερης σούμας....
Πώς χώρεσες ρε φίλε; Κάμπριο είναι;Καλημέρα σας απο Τυρό Αρκαδίας κ το κάμπινγκ ζαριτσι..Ενα εκπληκτικό μέρος ήσυχο καταπράσινο με φοβερή θάλασσα... Πρώτη φορά κοιμηθηκα σε τροχόσπιτο
Βγηκε το μεροκαματο ....παραπονιαρη....Καλησπέρα, κλεισαμε 8ωρο σημερα στο Σχιστόmornin cof
Για τον Μημη ναι......Βγηκε το μεροκαματο ....παραπονιαρη....
Είχε τον γνωστό υπόκοσμο;Για τον Μημη ναι......
Οποιο σ αρέσει και σου καθεται.Καλησπέρα συναδελφοι εχω ένα δηλημα για αγορα οπλου ειμαι μεταξυ Fabarm L4S και Franchi Affinity το Ytube δεν ειναι διαφωτιστικο και ετσι εγω απευθυνομαι σε οσους μπορουν να μου δωσουν μια εικονα για αυτα τα δυο οπλα. Γνωριζω οτι ειναι το ενα αδρανεια και το αλλο αεριων αλλα αυτος δεν ειναι καταλυτικος παραγοντας για αγορα.
Ε ναι, και οι εργασίες για τις υπερυψωμένες overhead καλά κρατούνΕίχε τον γνωστό υπόκοσμο;
Νομίζω η L4s είναι ενα σκαλί ποιο πάνω, αλλά και σε τιμήΚαλησπέρα συναδελφοι εχω ένα δηλημα για αγορα οπλου ειμαι μεταξυ Fabarm L4S και Franchi Affinity το Ytube δεν ειναι διαφωτιστικο και ετσι εγω απευθυνομαι σε οσους μπορουν να μου δωσουν μια εικονα για αυτα τα δυο οπλα. Γνωριζω οτι ειναι το ενα αδρανεια και το αλλο αεριων αλλα αυτος δεν ειναι καταλυτικος παραγοντας για αγορα.
Από ποιότητα κατασκευής και κάννη θα πήγαινα στην fabarm....και σίγουρα και σαν εργονομία και ζύγισμα!Καλησπέρα συναδελφοι εχω ένα δηλημα για αγορα οπλου ειμαι μεταξυ Fabarm L4S και Franchi Affinity το Ytube δεν ειναι διαφωτιστικο και ετσι εγω απευθυνομαι σε οσους μπορουν να μου δωσουν μια εικονα για αυτα τα δυο οπλα. Γνωριζω οτι ειναι το ενα αδρανεια και το αλλο αεριων αλλα αυτος δεν ειναι καταλυτικος παραγοντας για αγορα.
Τι θα κάνεις αύριο ψηλε;εγώ μάλλον θα πάω μια βόλτα!Ε ναι, και οι εργασίες για τις υπερυψωμένες overhead καλά κρατούν