Το καλυτερο ειναι να μπορεις να δεις και τα δυο απο κοντα να τα επωμισεις και οποιο σου καθετε καλυτερα να το παρεις....τα 2 οπλα που βαζεις μεταξυ τους δεν εχουν καμια σχεση ουτε λειτουργικα ουτε ποιοτικα!!!Καλησπέρα συναδελφοι εχω ένα δηλημα για αγορα οπλου ειμαι μεταξυ Fabarm L4S και Franchi Affinity το Ytube δεν ειναι διαφωτιστικο και ετσι εγω απευθυνομαι σε οσους μπορουν να μου δωσουν μια εικονα για αυτα τα δυο οπλα. Γνωριζω οτι ειναι το ενα αδρανεια και το αλλο αεριων αλλα αυτος δεν ειναι καταλυτικος παραγοντας για αγορα.
Ενσημα σας κολλησαν ;;Καλησπέρα, κλεισαμε 8ωρο σημερα στο Σχιστόmornin cof
Καλή ξεκούραση φίλεκαλησπέρα σας μόλις μπήκα μετά από 10 ώρες δουλειά και βλέπω πολύ διάβασμα στο φόρουμ τ αφήνω γι αύριο κι αποσύρομαι στα ιδιαίτερα διαμερίσματα
Καλο ειναι οταν ειμαστε τοσο κουρασμενοι ,να μπαινουμε σε ενα παρκινγκ και να τον περνουμε για καμια ωριτσα.....και να συνεχιζουμε αργοτερα με συνοδεια καφε......Καλησπερίζω την παρέα .
Επιστροφή στο ζεστό κωλοχανείο.Ειμαι πτώμα μετά το διήμερο της απόδρασης.Πολλά χλμ. λίγος ύπνος κι αυτός στα ρηγμένα καθίσματα του Ομπάμα και πολύ ζέστη.Στο ταξίδι έκλειναν τα μάτια μου.Τόσο όσο ποτέ άλλοτε .Μάλιστα σε καποια στιγμή καταλαβα οτι είχα ένα κενό.
Τέλος πάντων όλα καλά.
Περισσότερα αύριο.