Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα παίδες. Να δούμε τι θα γίνει σήμερα, ο μικρός θέλει ψάρεμα και μετά ταβέρνα, η συζηγος θέλει μπάνιο και μετά ταβέρνα και εγώ σκέτο ταβέρνα. Μετά από μια δημοκρατική συζήτηση........αποφάσισαν μπάνιο και μετά ταβέρνα όποτε όλοι είμαστε ευχαριστημένοι.......sarcastic.
Καλά να περνάτε παλικάρια μου.

Άπραγος εχθές,άπραγος και σήμερα. Σταθερή αξία πάντως,μετά από μια ανεπιτυχή μέρα,ένας ωραίος μεζές συνοδείας δροσερης σούμας.ν.
cQWoROc.jpg
z7LCAcI.jpg

Αυτο με την νυστα και τα κενα μην το αγνοείς.
Εγω ετσι εφυγα απο τον δρομο σε ενα ταξιδι για Ορεστιάδα όντας κομματια αλλα το συνεχιζα.
Απο τοτε οταν καταλαβω οτι πανε να κλεισουν τα ματια σταματαω και ενας υπνακος του μισωρου σε αναζωογονεί και συνεχιζεις.
Φιλικα το λεω και οχι σαν υπόδειξη

Εχεις απόλυτο δίκιο και αυτό έκανα κι εγώ.Δεν πέρασα την γέφυρα και μπήκα στο καράβι για αυτό το λόγο.Επίσης στο δρόμο σταμάτησα δυο φορες και έριξα νερό στο πρόσωπο.Επίσης η τσίχλα κάνει φοβερή δουλειά σ αυτό το θέμα .

Χαιρετώ την παρέα.
Μετα από τις γνωστές υποχρεώσεις ,γύρισα και είπα να μαγειρέψω μερικά παπάκι.Μόλις τελείωσα και είπα να δω τι κάνετε ρε παλιόπαιδα ......yelling.
Καλησπερα θείο! Μας ελειψες:pha haaa

Εχεις απόλυτο δίκιο και αυτό έκανα κι εγώ.Δεν πέρασα την γέφυρα και μπήκα στο καράβι για αυτό το λόγο.Επίσης στο δρόμο σταμάτησα δυο φορες και έριξα νερό στο πρόσωπο.Επίσης η τσίχλα κάνει φοβερή δουλειά σ αυτό το θέμα .
Το νερό να το πίνεις και όχι (μόνο) να το ρίχνεις στο πρόσωπο, θα αναπληρώσεις ηλεκτρολύτες. Η αφυδάτωση προκαλεί έλλειψη συγκέντρωσης και υπνηλία. Όταν οδηγάς δεν το καταλαβαίνεις, αλλά σε μεγάλα ταξίδια πρέπει να πίνεις συχνά νερό.

Καλησπέρα στην παρέα. Ωραία μέρα σήμερα στο σκοπευτήριο με τον Ηλία. Σήμερα δοκίμασα μια διόρθωση που μου έκανε στο κοντάκι ο μαστρο Γιάννης και πραγματικά ενθουσιάστηκα αν και ξέρω ότι έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου για να το φέρω τέλεια πάνω μου. Έριξα και μια πούλα με τον Ηλία δίπλα μου για να με μάθει την σωστή στάση του σώματός μου. Στην αρχή ένιωθα άβολα αλλά μετά κάτι έγινε. Στο τέλος έκανα και κάτι που δεν το έχω ξανακάνει. Έριξα δύο αριστερές τραβέρσες ταυτόχρονα έτσι για τον χαβαλέ και τελικά κατάφερα και τα έσπασα και τα δύο. Η τύχη του πρωτάρη .sarcastic..sarcastic. Γιάννη σε ευχαριστώ και από εδώ. Ηλία και σένα φίλε :)

Status
Not open for further replies.
Back