Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα κ καληνυχτα παρεα!! Πολυ κουραστικό 3ημερο!! Οι πρωτες βολτες της σεζον,σπασαμε τα ποδια μας για λαγο κ περδικες.Για λαγό χωρις αποτελεσμα (ποτέ δεν με πηγαινε).Κατα τα άλλα προχθες ξεπουπουλιασα ενα τρυγονι στην πρωτη βολη για φετος,απ τα 7-8 που ειδα σε διαφορες αποστασεις.2η βολη κοτσυφος.Χθες σε λαγοπερδικοκυνηγι μια ...νεροκοτα!!! Σε υψομετρο 400κατι μετρα!! 3 περδικες (οι 2 χερι) κ μετα σε ορτυκοκυνηγι 3 πουλακια.Πιο πολλα σηκωσα οταν ημουν για λαγο παρα μετα που τα εψαχνα!! Σημερα ενα αγριοπεριστερο σε ορτυκοκυνηγι με 0 ορτυκια,ετσι για την ποικιλια!!

...Χθες σε λαγοπερδικοκυνηγι μια ...νεροκοτα!!!Σε υψομετρο 400κατι μετρα!!...
μετα σε ορτυκοκυνηγι 3 πουλακια.Πιο πολλα σηκωσα οταν ημουν για λαγο παρα μετα που τα εψαχνα!!
...Σημερα ενα αγριοπεριστερο σε ορτυκοκυνηγι...
Κάνεις παρέα με τον Ζολώ; .big smile.

Πάντως το τριήμερό σου είχε έντονο κυνηγετικό ενδιαφέρον! Καλή ξεκούραση .well done.

Ξερεις τι ειναι να εισαι αναμεσα σε 2 παρεες,η μια πηρε 2 λαγους σε εκεινη τη περιοχη κ η αλλη 3,ο συνκυνηγος σου να χει καλα σκυλια αποδεδειγμενα (2) να σπας τα ποδια σου κοντα στο 5ωρο κ ουτε σκαρμη-ντορο.Λεω πα να παρω τ αμαξι να παω στα ορτυκια.περπατω 200 μετρα,σηκωνει τον πρωτο (δε τον πηρε),στο γυρισμο μου λεει κυνηγησα μιση ωρα μετα που εφυγες,σηκωσανε 2 κ πηρα τα 3 μου.χαχα.ρε φιλε ειμαι γκαντεμης με το λαγο,δεν εξηγειται.οοολα τα αλλα μπορει να ρθουν κ να κατσουν στην καννη μου,απο μονα τους!

Rc 4 Τάσο τα 2 πρωτα κ τ αλλο νομιζω remington express. Τριπλέτα (η 2η μου σε περδικες)..αλλα αυτα εχουν το τιμημα τους.Πηγα πρωτα στη μια που μου φανηκε κοψοφτερη,τη μαζευω,μαζευω κ την αλλη λεω ωραια,παω κ στην ..σιγουρη υποτιθεται κ εμεινα με τα πουπουλα..ηταν κ πολυ πυκνο εκει με ασπαλαθους στο ενα μετρο..αντε γεια.καλλιά εχω να γρατζουνω τη καραμπινα,να χασω λαγο ή δε ξερω κ γω τι παρα να τουφεκισω περδικα κ να μη τη βρω.κ μου τυχαινει καθε χρονο εστω μια φορα ρε γαμω.τεσπα

Καλησπερα στην παρεα και καλη εβδομαδα να χουμε...
Καλησπέρα κ καληνυχτα παρεα!! Πολυ κουραστικό 3ημερο!! Οι πρωτες βολτες της σεζον,σπασαμε τα ποδια μας για λαγο κ περδικες.Για λαγό χωρις αποτελεσμα (ποτέ δεν με πηγαινε).Κατα τα άλλα προχθες ξεπουπουλιασα ενα τρυγονι στην πρωτη βολη για φετος,απ τα 7-8 που ειδα σε διαφορες αποστασεις.2η βολη κοτσυφος.Χθες σε λαγοπερδικοκυνηγι μια ...νεροκοτα!!! Σε υψομετρο 400κατι μετρα!! 3 περδικες (οι 2 χερι) κ μετα σε ορτυκοκυνηγι 3 πουλακια.Πιο πολλα σηκωσα οταν ημουν για λαγο παρα μετα που τα εψαχνα!! Σημερα ενα αγριοπεριστερο σε ορτυκοκυνηγι με 0 ορτυκια,ετσι για την ποικιλια!!
Πρωτη εξοδο και φχαριστηθηκες κυνηγι....
Απο ολα ειχε ο μπαξες......
Η Αγια τσιχλα ελειπε μοναχά....
Παντα να περνας ετσι ομορφα

Σ΄ αυτά τα μπαράκια δεν πας για ποτό.Πας για να δεις τα νέα πυραυλάκια εδάφους αέρος..sarcastic.
Φίλε άσε έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο οι παίχτες. Ο skyfall μου έδωσε κάτι σκάγια για να παρω μια τζούρα τα οποία αν τύχει κανένα μέσα σε κανένα μακρινό πουλί και το δαγκώσεις κατά λάθος πας για καινούργια δόντια κατευθείαν. Ο δε venetatos κάνει κάτι πειράματα σε κάτι περίεργους κάλυκες με πατενταρισμένους συγκεντρωτηρες, πιστολε καψούλια κλπ. Κάτω από 3 ίντσες δεν παίζει τίποτα.

Status
Not open for further replies.
Back