[QUOTE="AltairLusso, post: 20400, member: Μωρέ πέστο δεν τρέχει τίποτα. Δεν φτάσαμε εδώ φίλε με την νοοτροπία αυτή. Του καλαμά από την ακτή θα του τύχει μια φορά στην ζωή του, όπως μου έτυχε και μένα ένα βράδυ στα 39 μου χρόνια, να βγάλω 12 σαργούς που ζηγίζαν 8,5 κιλά.
Εδώ σαν χώρα καταντήσαμε επειδή ο λιμενικός αντί να ελέγξει τον επαγγελματία παίρνει κάτω από το τραπέζι την συναγρίδα δωράκι και χιλιάδες άλλα παραδείγματα, όχι γιατί έβγαλε ο παράκτιος 12 κιλά ψάρια.
Anyway... [/QUOTE]
Καλημερα.
δηλαδη για να καταλαβω.
εαν πας ριξεις ζωντανο.....κ φανείς τυχερος κ σου κατσει μια λιτσα 6 κιλα .....την πετας πίσω. ?
Η εαν παρεις ενα καλο ψαρι 3 κιλα κ σου κτυπησει αλλι ενα στγν μιση ωρα 4 κιλα......πρεπει να το αφήσεις. ?
Στο ψαροντουφεκο πως βγαζαν 30αριδες ρόφους καποτε. ?
Ρωτάω γιατί ειναι πολυ '' δεν το χωραει το κεφαλι μου'' νομοθεσία αυτη
Εδώ σαν χώρα καταντήσαμε επειδή ο λιμενικός αντί να ελέγξει τον επαγγελματία παίρνει κάτω από το τραπέζι την συναγρίδα δωράκι και χιλιάδες άλλα παραδείγματα, όχι γιατί έβγαλε ο παράκτιος 12 κιλά ψάρια.
Anyway... [/QUOTE]
Καλημερα.
δηλαδη για να καταλαβω.
εαν πας ριξεις ζωντανο.....κ φανείς τυχερος κ σου κατσει μια λιτσα 6 κιλα .....την πετας πίσω. ?
Η εαν παρεις ενα καλο ψαρι 3 κιλα κ σου κτυπησει αλλι ενα στγν μιση ωρα 4 κιλα......πρεπει να το αφήσεις. ?
Στο ψαροντουφεκο πως βγαζαν 30αριδες ρόφους καποτε. ?
Ρωτάω γιατί ειναι πολυ '' δεν το χωραει το κεφαλι μου'' νομοθεσία αυτη