Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
[QUOTE="AltairLusso, post: 20400, member: Μωρέ πέστο δεν τρέχει τίποτα. Δεν φτάσαμε εδώ φίλε με την νοοτροπία αυτή. Του καλαμά από την ακτή θα του τύχει μια φορά στην ζωή του, όπως μου έτυχε και μένα ένα βράδυ στα 39 μου χρόνια, να βγάλω 12 σαργούς που ζηγίζαν 8,5 κιλά.
Εδώ σαν χώρα καταντήσαμε επειδή ο λιμενικός αντί να ελέγξει τον επαγγελματία παίρνει κάτω από το τραπέζι την συναγρίδα δωράκι και χιλιάδες άλλα παραδείγματα, όχι γιατί έβγαλε ο παράκτιος 12 κιλά ψάρια.
Anyway... :)[/QUOTE]
Καλημερα.
δηλαδη για να καταλαβω.
εαν πας ριξεις ζωντανο.....κ φανείς τυχερος κ σου κατσει μια λιτσα 6 κιλα .....την πετας πίσω. ?

Η εαν παρεις ενα καλο ψαρι 3 κιλα κ σου κτυπησει αλλι ενα στγν μιση ωρα 4 κιλα......πρεπει να το αφήσεις. ?

Στο ψαροντουφεκο πως βγαζαν 30αριδες ρόφους καποτε. ?

Ρωτάω γιατί ειναι πολυ '' δεν το χωραει το κεφαλι μου'' νομοθεσία αυτη

Καλημέρα σε όλους! Χρύσανθε διάβασε ξανά το πρώτο μου μήνυμα και θα καταλάβεις. Και τα δύο παραδείγματα που έγραψες είναι νόμιμα φυσικά. Απλά όταν ξεπεράσεις το όριο των 5 κιλών με το τελευταίο ψάρι τότε πρέπει να σταματήσεις. Αν έχεις βγάλει 4.9 κιλά ψάρια, πιάσεις μια λίτσα 6 κιλά είσαι νόμιμος με 10.9 κιλά! Αν συνεχίσεις όμως και βγάλεις ένα γίλο γίνεται παράνομη η ψαριά σου. Εντάξει είναι υπερβολή αυτό που σου είπα αλλά για να καταλάβεις το νόημα. Σε κάθε περίπτωση εγώ δεν κρίνω τον νόμο αλλά το τι λέμε εδώ μέσα. Αν πιάσει κάποιος 45 τσίχλες σε μια μέρα θα βγει να το πει?? Καλή συνέχεια σε όλους!

Οκ το καταλαβα λεβεντη.
δεν ειχα υποψην μου το νομο αυτο κ δεν τον καταλαβα εξαρχης.

Σχετικά με τους νομους θα ανοιξω ενα αλλο τοπικ κάποια στιγμη γιατι ειναι πολυ σημαντικό θεμα κ δημιουργεί καποτε κ λαθος νοοτροπίες.
Θα μιλήσω για μας εδω κ σεις πειτε τα δικά σας.
σιγουρα ομως τους τηρούμε ανεξαρτητως του τι κανει ο διπλα μας.....εκτος κ αν σε αναγκάζουν να παρανομεις.
παραδειγμα σε εμας η αλεπού κ τα κοράκια.
Θα τα αναλύσω αργότερα

Καλημέρα σε όλους! Χρύσανθε διάβασε ξανά το πρώτο μου μήνυμα και θα καταλάβεις. Και τα δύο παραδείγματα που έγραψες είναι νόμιμα φυσικά. Απλά όταν ξεπεράσεις το όριο των 5 κιλών με το τελευταίο ψάρι τότε πρέπει να σταματήσεις. Αν έχεις βγάλει 4.9 κιλά ψάρια, πιάσεις μια λίτσα 6 κιλά είσαι νόμιμος με 10.9 κιλά! Αν συνεχίσεις όμως και βγάλεις ένα γίλο γίνεται παράνομη η ψαριά σου. Εντάξει είναι υπερβολή αυτό που σου είπα αλλά για να καταλάβεις το νόημα. Σε κάθε περίπτωση εγώ δεν κρίνω τον νόμο αλλά το τι λέμε εδώ μέσα. Αν πιάσει κάποιος 45 τσίχλες σε μια μέρα θα βγει να το πει?? Καλή συνέχεια σε όλους!
καλημερα...μην πιστευεις τιποτα απο οσα ακους κ τα μισα απο οσα βλεπεις.....συμβουλη μπιλ;)

Μια φορά έριξα εναν ντουμπλε με Ολυμπους Κουτουμανος με το δικαννο και έχασα τον κόσμο... ☺

Τα έχουν τα δίκαννα αυτα οπως ξέρεις.τι να κάνουμε..ισως κ τα 36γρ για δίκαννα να ειναι παρα πολλά.δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν τα σύγχρονα δίκαννα λόγω πελματων αν κλωτσανε..πάντως Ποτέ δεν θα έβαζα πάνω απο 34γρ σε δίκαννο.

Καλησπερα λεβεντες.
Ήρθα να δω τον πατερα κ την μανα στα γρηγορα κ βαλα ενα ουζακι.
Το αβαταρ του Δημητρη θυμιζει το χρωμα του.yelling.

Status
Not open for further replies.
Back