ναι σε καταλαβαινω! το 24 ωρες ειχε φερει προ καιρου fabarm h4 νομιζω 66 αρες..περασε μια βολτα να δεις.στην λεωφορο Σουδας ειναι απεναντι απο τον Χαλκιαδακη.
Εσυ ετοιμα σου...βγαλε την ντουφεκα σου και εσω ετοιμος.drive carΓιαννο πηρα την μπρεντα την αστρο 800ευροπουλα με δοσεις την κυνηγισα περσυ ολη την χρονια,καλλιτερες τουφεκιες απο την σεντρο που ειχα, προβληματα 0 και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος.
800 και ειναι μπρεντα
Φιλε μου αν θες δες και στον γκιουλεκα εδω θεσ/νικη. Νομιζω ειδα στο σαιτ οτι εχει μπελμοντε αν το βρω θα στω στειλω.Γιάννη έχω καταλήξει λόγω οικονομικών στην bellmonte 1 (715€). H bellmonte 2 εξαντλήθηκε και η fabarm h4 δεν παίζει σε 66αρα.
Την κοιτούσα την προσφορά της benelli και για αυτα που προσφέρει την θεωρώ πολύ καλή. Είχα επωμίσει την ξύλινη και ήταν αριστουργημα..
Απλά με 950 βάζεις στο παιχνίδι franchi και sx3 και οσο προσθέτεις λες να βαλω και άλλο και άκρη δεν βρίσκεις...
Το βρήκαΓιάννη έχω καταλήξει λόγω οικονομικών στην bellmonte 1 (715€). H bellmonte 2 εξαντλήθηκε και η fabarm h4 δεν παίζει σε 66αρα.
Την κοιτούσα την προσφορά της benelli και για αυτα που προσφέρει την θεωρώ πολύ καλή. Είχα επωμίσει την ξύλινη και ήταν αριστουργημα..
Απλά με 950 βάζεις στο παιχνίδι franchi και sx3 και οσο προσθέτεις λες να βαλω και άλλο και άκρη δεν βρίσκεις...
Εισαι μια.. Ουφαλα απ τις λιγες
.pop.
Είσαι σίγουρος ότι οι κάννες του δεν φτιάχνονται Τουρκία;Franchi sporting σαν του θοδωρή με 76 π. Κάνες 1300 ευρώ και δεν τα δίνεις και στους τουρκους.18,55 αυλοί με μομπιλ τσοκ
Με προλαβες,με την ντουφεκα κοιμαμαι μαζι απο οταν γενηθηκα, την εχω παντα ετοιμη και γεματη, αν και τωρα τελευταια μου κανει κατι εμλοκες.Εχουμε κανενα μαστορακι καλο?Εσυ ετοιμα σου...βγαλε την ντουφεκα σου και εσω ετοιμος.drive car
Και επιδη εισαι και πουτσουλης μην παει ο νους σου στο πονηρο αμεσως..
Αν τις βγαλεις οι κάνες του γραφουνε benelli.οποτε δεν νομιζω οτι είναι τουρκικές αλλά δεν το αποκλειω κιολαςΕίσαι σίγουρος ότι οι κάννες του δεν φτιάχνονται Τουρκία;