Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιαννο πηρα την μπρεντα την αστρο 800ευροπουλα με δοσεις την κυνηγισα περσυ ολη την χρονια,καλλιτερες τουφεκιες απο την σεντρο που ειχα, προβληματα 0 και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος.
800 και ειναι μπρεντα:)
Εσυ ετοιμα σου..hunter...βγαλε την ντουφεκα σου και εσω ετοιμος.drive car
Και επιδη εισαι και πουτσουλης μην παει ο νους σου στο πονηρο αμεσως...yelling.

Καλησπέρα στη παρέα. Έκλεισε ο καιρός με πολλή μαυρίλα ενώ έπεσαν και οι πρώτες στάλες. Έχω να πάω στη πόλη στον λογιστή και μετά πρέπει να πάω για τάισμα της σκυλίτσας. Προβλέπω να γίνομαι μούσκεμα αλλά χαλάλι, ας βρέξει να μαλακώσει η γης όταν έρθουν οι αγάπες μου να βρουν μαλακωσιά......

Γιάννη έχω καταλήξει λόγω οικονομικών στην bellmonte 1 (715€). H bellmonte 2 εξαντλήθηκε και η fabarm h4 δεν παίζει σε 66αρα.
Την κοιτούσα την προσφορά της benelli και για αυτα που προσφέρει την θεωρώ πολύ καλή. Είχα επωμίσει την ξύλινη και ήταν αριστουργημα..
Απλά με 950 βάζεις στο παιχνίδι franchi και sx3 και οσο προσθέτεις λες να βαλω και άλλο και άκρη δεν βρίσκεις...
Φιλε μου αν θες δες και στον γκιουλεκα εδω θεσ/νικη. Νομιζω ειδα στο σαιτ οτι εχει μπελμοντε αν το βρω θα στω στειλω.

Γιάννη έχω καταλήξει λόγω οικονομικών στην bellmonte 1 (715€). H bellmonte 2 εξαντλήθηκε και η fabarm h4 δεν παίζει σε 66αρα.
Την κοιτούσα την προσφορά της benelli και για αυτα που προσφέρει την θεωρώ πολύ καλή. Είχα επωμίσει την ξύλινη και ήταν αριστουργημα..
Απλά με 950 βάζεις στο παιχνίδι franchi και sx3 και οσο προσθέτεις λες να βαλω και άλλο και άκρη δεν βρίσκεις...
Το βρήκα
https://www.gkioulekas.com.gr/kinigitika-eidi/kinigitika-opla/item/460-bellmonte-2

Ξέχασα να σας πω οτι οταν εφυγα απο εναν υποσταθμό αιολικού παρκου κοντά στα σύνορα Ροδόπης με Βουλγαρία , βλέπω ενα σμήνος απο δεντρότσιχλες να έρχεται και να καθεται σε κάτι δέντρα δίπλα στο δρόμο.Οταν πια ξεκίνησα με το αμάξι και πλησίαζα προς το μέρος τους αρχιζαν να σηκώνονται κατα ομάδες ........
Φάσσες ήθελα να δω ,δεντρότσιχλες είδα !

Εσυ ετοιμα σου..hunter...βγαλε την ντουφεκα σου και εσω ετοιμος.drive car
Και επιδη εισαι και πουτσουλης μην παει ο νους σου στο πονηρο αμεσως...yelling.
Με προλαβες,με την ντουφεκα κοιμαμαι μαζι απο οταν γενηθηκα, την εχω παντα ετοιμη και γεματη, αν και τωρα τελευταια μου κανει κατι εμλοκες.Εχουμε κανενα μαστορακι καλο?.big smile..big smile..big smile..big smile.

Status
Not open for further replies.
Back