Καλησπέρα σε ολους! Καλώς τον Χρήστο!Καλησπέρα καρντάσια
Εχει ριξει πολλα φυσεκια τι να σου κανει ο μαστορας...Με προλαβες,με την ντουφεκα κοιμαμαι μαζι απο οταν γενηθηκα, την εχω παντα ετοιμη και γεματη, αν και τωρα τελευταια μου κανει κατι εμλοκες.Εχουμε κανενα μαστορακι καλο?
.banana..banana..buy.Εχει ριξει πολλα φυσεκια τι να σου κανει ο μαστορας...
Γεια σου Γιάννη!Καλησπέρα σε ολους! Καλώς τον Χρήστο!
Ευθυμισαμε και αποψε!!!!Ξέχασα να σας πω οτι οταν εφυγα απο εναν υποσταθμό αιολικού παρκου κοντά στα σύνορα Ροδόπης με Βουλγαρία , βλέπω ενα σμήνος απο δεντρότσιχλες να έρχεται και να καθεται σε κάτι δέντρα δίπλα στο δρόμο.Οταν πια ξεκίνησα με το αμάξι και πλησίαζα προς το μέρος τους αρχιζαν να σηκώνονται κατα ομάδες ........
Φάσσες ήθελα να δω ,δεντρότσιχλες είδα !
Έλα ρε φίλε κάναμε νύφη από την Κομοτηνή! Πρώτος μου ξάδελφος παντρεύτηκε Κομοτηναία! Τρομερό κορίτσι! Τρομερή ψυχή!Γεια σου Γιάννη!
Έλα ρε φίλε κάναμε νύφη από την Κομοτηνή! Πρώτος μου ξάδελφος παντρεύτηκε Κομοτηναία! Τρομερό κορίτσι! Τρομερή ψυχή!
Καστέλι ε; αν εννοείς το Καστέλλι Χανίων το χωριό μου είναι δίπλα 10 λεπτά! Που να πρώτοπαω Χρήστο ούτε εγώ δεν ξέρω..το σίγουρο είναι ότι τον Νοέμβριο θα είμαι Θεσσαλονίκη για καμία 10αρια μέρες!
Και εγώ έχω ξαδέρφη χρόνια παντρεμένη στο Καστέλι!
Άντε να σε περιμένω και προς τα μέρη μας!
Καλησπέρα συνοδοιπόροι έστω και καθυστερημένα!
Στις κυνηγετικές σκέψεις,κουβέντες και εξορμήσεις....έχεις κανένα πρόβλημα?.lazy.Στη ζωή;
Στις κυνηγετικές σκέψεις,κουβέντες και εξορμήσεις....έχεις κανένα πρόβλημα?.lazy.
Εχει ριξει πολλα φυσεκια τι να σου κανει ο μαστορας...
.banana..banana..buy.