Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχεις τρελαθεί στην ....δημόσια σχέση....κουφάλα ασπρομάλλη ! mornin cof
Με αυτόν τον βορια θα φύγεις. Κάτσε το ΣΚ επάνω και έμπα μέσα για δύο βράδια. ;)
Με ένα τηλεφωνακι σε φτιάχνω.
Λες να μην το ειχα κατα νου μα κατσω αφού ήρθα ετσι κι αλλιώς ;Δεν μπορώ να αλλάξω το εισιτήριο γιατι μου ζητάνε την κααρτα επιβίβασης .Μαλακια μέγιστη .Τη στιγμή που μπροστά είναι ΣΚ.
Εγω όμως για σπασιμο της καριόλας δεν την εκτύπωσα.Την εχω σε sms.Το πολύ πολύ να της κοπανίσω το κινητό στο κεφάλι.

Καλημέρα και καλό ΠΣΚ ... Τι βροχή ;;; τον κατακλυσμό του Νώε κάνει !!! Εντάξει είπαμε να βρέξει, αλλά όχι κι έτσι !!!! Και έχω δρομολόγια σήμερα το μεσημέρι, να πάω να φέρω τη μάνα μου στον οδοντίατρο, και να γυρίσουμε πάλι στο χωριό ...
weather1

Καλημέρα και καλό ΠΣΚ ... Τι βροχή ;;; τον κατακλυσμό του Νώε κάνει !!! Εντάξει είπαμε να βρέξει, αλλά όχι κι έτσι !!!! Και έχω δρομολόγια σήμερα το μεσημέρι, να πάω να φέρω τη μάνα μου στον οδοντίατρο, και να γυρίσουμε πάλι στο χωριό ...
weather1
οπως το λες Στελιο τελικα εβγαλε ΠΟΛΥ νερο το βραδυ! πηρα την μανα μου στο χωριο και μου ειπε ενα χειμωνα εκανε το βραδυ! χρυσαφι ειναι για τις ελιες!

Kαλημερα σε ολους. Τελικα το νερο δεν το γλυτωσαμε, αλλα χαλαλι του. Ευτυχως προλαβα και τα περισσοτερα πραγματα τα εβαλα πισω στην αποθηκη, εμειναν ομως αρκετα εξω, που θα ηθελα να μην ειχαν βραχει. Τελος παντων, δεν ειναι τιποτα σοβαρο, ελπιζω δηλαδη.

Status
Not open for further replies.
Back