Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα απο τα φθινοπορινά και βροχερά Χανιά τσι Κρήτης.
Ωραία ποτιστική βροχή για τις καλλιέργιες.
Για το θέμα που η ryanair μας είπε bye bye το χειμώνα στα Χανιά θα το καταλάβουμε μόλις κλείσουμε εισητήρια με aegean 200+ ευρωπαϊκά......buy buy..buy buy.

Καλημέρα απο τα φθινοπορινά και βροχερά Χανιά τσι Κρήτης.
Ωραία ποτιστική βροχή για τις καλλιέργιες.
Για το θέμα που η ryanair μας είπε bye bye το χειμώνα στα Χανιά θα το καταλάβουμε μόλις κλείσουμε εισητήρια με aegean 200+ ευρωπαϊκά......buy buy..buy buy.
Ας οψεται η frapport

Ας οψεται η frapport
Ευριπίδη η συγκεκριμένη εταιρεία ryanair έδωσε πνοή στα Χανιά. Οι πτήσεις πάντα γεμάτες και τα ΣΚ ακόμα και χειμωνα ο κόσμος κατέβαινε με 30-45ευρώ πήγαινε έλα. όλοι οι επισκέπτες να πω το πιο απλό κάτι θα αγόραζαν απο το αεροδρόμιο και φυσικά θα έτρωγαν και θα έπιναν στην πόλη...ακόμα και αν τους φιλοξενούσαν φίλοι...
Βοήθησε να κινηθεί η αγορά.. τώρα θα δουν όλοι τη διαφορά...
Ακούστηκε ότι η ryanair ζήτησε μηδενικά τέλη για το αεροδρόμιο το χειμώνα έφαγε άκυρο και έφυγε..
Να δούμε τώρα όλα τα στελέχη....της πόλης μας τί θα κάνουν.....γιατί μέχρι στιγμής μόνο θεωρητικές αναλύσεις κάνουν.....

Ευριπίδη η συγκεκριμένη εταιρεία ryanair έδωσε πνοή στα Χανιά. Οι πτήσεις πάντα γεμάτες και τα ΣΚ ακόμα και χειμωνα ο κόσμος κατέβαινε με 30-45ευρώ πήγαινε έλα. όλοι οι επισκέπτες να πω το πιο απλό κάτι θα αγόραζαν απο το αεροδρόμιο και φυσικά θα έτρωγαν και θα έπιναν στην πόλη...ακόμα και αν τους φιλοξενούσαν φίλοι...
Βοήθησε να κινηθεί η αγορά.. τώρα θα δουν όλοι τη διαφορά...
Ακούστηκε ότι η ryanair ζήτησε μηδενικά τέλη για το αεροδρόμιο το χειμώνα έφαγε άκυρο και έφυγε..
Να δούμε τώρα όλα τα στελέχη....της πόλης μας τί θα κάνουν.....γιατί μέχρι στιγμής μόνο θεωρητικές αναλύσεις κάνουν.....
Ετσι ακριβως.η μοναδική εταιρεια οι ιρλανδοί που ειπαν όχι στους κωλογερμανους.το θέμα είναι οτι θα τη πιει ο κοσμος

Kαλημερα σε ολους. Τελικα το νερο δεν το γλυτωσαμε, αλλα χαλαλι του. Ευτυχως προλαβα και τα περισσοτερα πραγματα τα εβαλα πισω στην αποθηκη, εμειναν ομως αρκετα εξω, που θα ηθελα να μην ειχαν βραχει. Τελος παντων, δεν ειναι τιποτα σοβαρο, ελπιζω δηλαδη.
Η mb να μην βραχει Βικτωραααααα...:D

Καλησπέρα από το οδοντιατρείο. Τι είναι αυτό το πράμα απόψε στα Χανιά! Πήχτρα όλοι οι δρόμοι από αυτοκίνητα, και χιλιάδες κόσμος κυρίως ξένοι !!! Από τις 4.30 που ήρθαμε από το χωριό, γυρνούσα πάνω από μισή ώρα μέχρι να βρω να παρκάρω. Σπάσανε τα νεύρα μου!!! Πάλι καλά που δεν έβρεχε! Καλά το λέω εγώ κωλοχανείο ... Και μια τοπική εφημερίδα προχθές το έγραφε "κωνοχανείο", αφού ο Δήμος έχει γεμίσει τους δρόμους με κώνους, για να μη παρκάρουν.
Τόσος κόσμος ούτε στην καρδιά του καλοκαιριού δεν κυκλοφορούσε τέτοια ώρα!!! Βέβαια τότε ήταν όλοι στις παραλίες, ενώ σήμερα ο καιρός δεν είναι για θάλασσα, και πλημμύρισαν το κέντρο ... .hair.

Καλησπέρα στην παρέα. Αύριο πρωί έχω μια βάφτιση με τραπέζι και αργότερα το απόγευμα γάμο με τραπέζι. Και οι δύο περιπτώσεις πολύ καλοί μου φίλοι και θα τους τιμήσω όσο καλύτερα μπορώ αρκεί να μην μου πουν να χορέψω .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back