Ας οψεται η frapportΚαλημέρα απο τα φθινοπορινά και βροχερά Χανιά τσι Κρήτης.
Ωραία ποτιστική βροχή για τις καλλιέργιες.
Για το θέμα που η ryanair μας είπε bye bye το χειμώνα στα Χανιά θα το καταλάβουμε μόλις κλείσουμε εισητήρια με aegean 200+ ευρωπαϊκά......buy buy..buy buy.
Ευριπίδη η συγκεκριμένη εταιρεία ryanair έδωσε πνοή στα Χανιά. Οι πτήσεις πάντα γεμάτες και τα ΣΚ ακόμα και χειμωνα ο κόσμος κατέβαινε με 30-45ευρώ πήγαινε έλα. όλοι οι επισκέπτες να πω το πιο απλό κάτι θα αγόραζαν απο το αεροδρόμιο και φυσικά θα έτρωγαν και θα έπιναν στην πόλη...ακόμα και αν τους φιλοξενούσαν φίλοι...Ας οψεται η frapport
Ετσι ακριβως.η μοναδική εταιρεια οι ιρλανδοί που ειπαν όχι στους κωλογερμανους.το θέμα είναι οτι θα τη πιει ο κοσμοςΕυριπίδη η συγκεκριμένη εταιρεία ryanair έδωσε πνοή στα Χανιά. Οι πτήσεις πάντα γεμάτες και τα ΣΚ ακόμα και χειμωνα ο κόσμος κατέβαινε με 30-45ευρώ πήγαινε έλα. όλοι οι επισκέπτες να πω το πιο απλό κάτι θα αγόραζαν απο το αεροδρόμιο και φυσικά θα έτρωγαν και θα έπιναν στην πόλη...ακόμα και αν τους φιλοξενούσαν φίλοι...
Βοήθησε να κινηθεί η αγορά.. τώρα θα δουν όλοι τη διαφορά...
Ακούστηκε ότι η ryanair ζήτησε μηδενικά τέλη για το αεροδρόμιο το χειμώνα έφαγε άκυρο και έφυγε..
Να δούμε τώρα όλα τα στελέχη....της πόλης μας τί θα κάνουν.....γιατί μέχρι στιγμής μόνο θεωρητικές αναλύσεις κάνουν.....
Για μαλάκα με περνάς ; εγω το έκανα επιτηδες για να της την σπάσω της ΚΆΡΓΙΑΣ.Πήγαινε σε ένα φωτοτυπάδικο και εκτύπωσέ την από το κινητό.
Καλημέρα σας
.
Οκ. Εγω καταλαβα οτι δε σου αλλαζουν το εισιτηριο επειδη δεν εχεις εκτυπωμενη την καρτα επιβιβασηςΓια μαλάκα με περνάς ; εγω το έκανα επιτηδες για να της την σπάσω της ΚΆΡΓΙΑΣ.
Η mb να μην βραχει Βικτωραααααα...Kαλημερα σε ολους. Τελικα το νερο δεν το γλυτωσαμε, αλλα χαλαλι του. Ευτυχως προλαβα και τα περισσοτερα πραγματα τα εβαλα πισω στην αποθηκη, εμειναν ομως αρκετα εξω, που θα ηθελα να μην ειχαν βραχει. Τελος παντων, δεν ειναι τιποτα σοβαρο, ελπιζω δηλαδη.