Ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο μας ανεβαζεις την διαθεση παντα!!Καλησπέρα στην παρέα απο τα φθινοπορινά Χανιά τσι Κρήτης.
Σήμερα δεν ανεβάζω βιντεάκι με τσιχλόνια..αποφάσισα να ανεβάσω αγριόγατα έτοιμη για καρτέρι και μπαλοτάρισμα.....
Ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο μας ανεβαζεις την διαθεση παντα!!Καλησπέρα στην παρέα απο τα φθινοπορινά Χανιά τσι Κρήτης.
Σήμερα δεν ανεβάζω βιντεάκι με τσιχλόνια..αποφάσισα να ανεβάσω αγριόγατα έτοιμη για καρτέρι και μπαλοτάρισμα.....
Κάτσε ήσυχα ρε!Καλησπερα παλικαρια. Σαν χθες μου φαινεται που ειχα παρει το πρωτο μου αμαξι και τωρα εγινε 4 ετων και το περναω το πρωτο του κτεο...παντως στην υποδοχη του κτεο εχει πολλες και καλες αγριογατες!!!
Εγω απλα ενημερωνω για τους ελευθερους του φορουμ .seveys.Κάτσε ήσυχα ρε!
Είμαι απόλυτα σίγουρος....δεν υπονοησα κάτι διαφορετικό φίλε!Εγω απλα ενημερωνω για τους ελευθερους του φορουμ .seveys.
Γεια σου ρε Ευρι φρπεδοπαιδο..Καλησπέρα με φραπεδαρα
ναι καλα θα σκεφτόσουν πως θα σου πέρναγαν κτεο τα κορίτσια φορώντας μπραζιλιαν μαγιοΕγω απλα ενημερωνω για τους ελευθερους του φορουμ .seveys.
Καλησπέρα στην παρέα απο τα φθινοπορινά Χανιά τσι Κρήτης.
Φιλε ετσι μεγάλωσα με το φραπογαλο ελληνικό και Greek καμάκι.καπουτσινο φραπουτσινο και παπαριες τις αφήνω στις γενιές που νομίζουν οτι οι γκομενες ξεφυτρώνουν στο φατσοβιβλιοΓεια σου ρε Ευρι φρπεδοπαιδο..
Αυτος εισαι !! Συμφωνω 100%Φιλε ετσι μεγάλωσα με το φραπογαλο ελληνικό και Greek καμάκι.καπουτσινο φραπουτσινο και παπαριες τις αφήνω στις γενιές που νομίζουν οτι οι γκομενες ξεφυτρώνουν στο φατσοβιβλιο
ha haaa
Καλησπερα σε ολους, στην δουλεια ειμαστε. Σκεφτομαι οτι καλα θα ηταν να βρεθουμε καποια Κυριακη, νωρις το βραδακι, οπως την τελευταια φορα, στον Γκμοχ για μασα/κρασακι και κουβεντα. Για προωθηστε το.....
Καλη συνεχεια σε ολους.