Που πας πάλι για τσίπουρα ;Καλο βραδυ κυριοι!
Εγω σταματησα να τρωω απεξω πιτογυρα και γενικα σουβλακια.lazy. Δεν ξέρω αλλά με έπιασε επιθυμία για σουβλάκι .Λέτε να του κάνω έφοδο ;
Εγω σταματησα να τρωω απεξω πιτογυρα και γενικα σουβλακια
Τα περισσοτερα ειναι προκατ ανοστα και μεσα στην λιγδα του Μεγα γυρου που εδρευει στον Ασπροπυργο
Τα φτιαχνω μονος μου χειροποιητα και ολα κομπλε
Καλησπερα Αρχοντες
Περαστικά εύχομαι και γρηγοραΜε χτύπησε η γκαντεμια...γύρισα με δέκατα και ρίγη από το ταξίδι μου.... ευελπιστώ να μην μου χαλάσει την κυριακάτικη εξόρμηση μετά από έναν μήνα περίπου!
Ευχαριστώ γέροντα!Περαστικά εύχομαι και γρηγορα
Ξεκίνα από αύριο το πρωί και κάθε τέσσερις ώρες να παίρνεις ένα αναβράζον δισκίο βιταμίνης c των 1000mg και ένα αναβράζον depon, στο ίδιο ποτήρι με νερό.Με χτύπησε η γκαντεμια...γύρισα με δέκατα και ρίγη από το ταξίδι μου.... ευελπιστώ να μην μου χαλάσει την κυριακάτικη εξόρμηση μετά από έναν μήνα περίπου!
Βρες αλλο. Αυτο είναι κλεμενο και ανήκει σε αλλον.Ευχαριστώ γέροντα!
Περαστικα σου Λιακο!!Με χτύπησε η γκαντεμια...γύρισα με δέκατα και ρίγη από το ταξίδι μου.... ευελπιστώ να μην μου χαλάσει την κυριακάτικη εξόρμηση μετά από έναν μήνα περίπου!
Με χτύπησε η γκαντεμια...γύρισα με δέκατα και ρίγη από το ταξίδι μου.... ευελπιστώ να μην μου χαλάσει την κυριακάτικη εξόρμηση μετά από έναν μήνα περίπου!
Θα ακολουθήσω σίγουρα την συμβουλή σου Γιώργο!κάτι τέτοιο σκεφτόμουν και εγώ...ίσως να ναι και από την ταλαιπωρία!Ξεκίνα από αύριο το πρωί και κάθε τέσσερις ώρες να παίρνεις ένα αναβράζον δισκίο βιταμίνης c των 1000mg και ένα αναβράζον depon, στο ίδιο ποτήρι με νερό.
Μην ξεπεράσεις τις 4 φορές. Την Κυριακή κάντο 3 και θα είσαι περδίκι.
Έχεις δίκαιο!ηλικιωμένε!χαχαχαχΒρες αλλο. Αυτο είναι κλεμενο και ανήκει σε αλλον.
.pop.
Ευχαριστώ πολύ Μαστρογιάννη!Περαστικα σου Λιακο!!