Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μολις εβγαλαν εκτακτη ανακοινωση.....
Περιμενουν μεγαλο τσουναμι να χτυπησει την Συρο......
Ολα τα ουζερι του νησιου εκλεισαν
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Πω ρε φίλε τώρα που το είπες ξέχασα να ενημερώσω την οικογένεια μου ότι είναι ο Ζολώ στο νησί!! .pray to God.

καλο σας βράδυ :)
Troll3n2.jpg

Μολις εβγαλαν εκτακτη ανακοινωση.....
Περιμενουν μεγαλο τσουναμι να χτυπησει την Συρο......
Ολα τα ουζερι του νησιου εκλεισαν
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Πω ρε φίλε τώρα που το είπες ξέχασα να ενημερώσω την οικογένεια μου ότι είναι ο Ζολώ στο νησί!! .pray to God.

νάτος νάτος

δεν είναι ο τραγουδιστής την μπουλντόζα οδηγάει

Καλησπέρα στη παρέα. Άργησα αλλά δεν έφταιγα εγώ αλλά τα ψαράκια που έτρωγαν.......sarcastic.
Πεταχτήκαμε μία ωρίτσα στο λιμάνι απέναντι και ο πιτσιρίκος έκανε πάλι τα μαγικά του. Πρώτη ριξια η μεγάλη βαγιάνα, δεύτερη η μικρότερη Τρίτη και φαρμακερή ένας σουκιος κοντά στο κιλό που μόλις έβαλα την αποχή να τον πιάσω του ξεψαρισε κόβοντας το παραμαλο.......
Έτρωγαν σαν τρέλλα τα ψάρια, πιάσαμε άλλα 5-6 μικροτερα αλλά τα ρίξαμε πάλι μέσα. Η φάση είναι πως στη πρώτη μεγάλη βαγιάνα του τράβαγε φουλ και έπαθε αμόκ ο πιτσιρίκος, μου φώναζε πάρτο πάρτο (το καλάμι) οχι του λέω βγάλτο εσύ του απάντησα....περιτο μετά να καταλάβετε τη χαρά του. Όμορφα περάσαμε, αν δεν είχε σχολείο αύριο θα το τραβουσαμε μέχρι αργά.

Καλησπέρα στη παρέα. Άργησα αλλά δεν έφταιγα εγώ αλλά τα ψαράκια που έτρωγαν.......sarcastic.
Πεταχτήκαμε μία ωρίτσα στο λιμάνι απέναντι και ο πιτσιρίκος έκανε πάλι τα μαγικά του. Πρώτη ριξια η μεγάλη βαγιάνα, δεύτερη η μικρότερη Τρίτη και φαρμακερή ένας σουκιος κοντά στο κιλό που μόλις έβαλα την αποχή να τον πιάσω του ξεψαρισε κόβοντας το παραμαλο.......
Έτρωγαν σαν τρέλλα τα ψάρια, πιάσαμε άλλα 5-6 μικροτερα αλλά τα ρίξαμε πάλι μέσα. Η φάση είναι πως στη πρώτη μεγάλη βαγιάνα του τράβαγε φουλ και έπαθε αμόκ ο πιτσιρίκος, μου φώναζε πάρτο πάρτο (το καλάμι) οχι του λέω βγάλτο εσύ του απάντησα....περιτο μετά να καταλάβετε τη χαρά του. Όμορφα περάσαμε, αν δεν είχε σχολείο αύριο θα το τραβουσαμε μέχρι αργά.
Γιάννη μπράβο στο καμάρι σου και σε σένα φίλε! Τι δόλωμα χρησιμοποιήσατε?

Γιάννη μπράβο στο καμάρι σου και σε σένα φίλε! Τι δόλωμα χρησιμοποιήσατε?
Βασίλη με ακροβάτη και σήμερα. Παρεπιμποντως κάποιο μεγάλο αφροψαρο κυνηγούσε την αθερινα στην άκρη και από τα φώτα το βλέπαμε που γυάλιζε, του έβαλα τον ακροβάτη δύο φορές πέρασε από δίπλα άλλα δεν χτύπησε. Κάποια στιγμή παινουμε μια πολλή μικρή περκούλα και λέω μέσα μου λες να γίνει κάνα τρελό; δολωνο τη περκα και την αφήνω στα 2 μέτρα ψηλά, Και έγινε το σκηνικό αλλα χωρίς αίσιο τέλος για μας. Τρείς φορές το πήρε αλλά δεν κατάφερα να το καρφωσω, προφανώς το μικρό αγκίστρι δεν βοήθησε.

Τα σεβη μου στον μικρο-μεγαλο ψαρα...well done.
Καλα μου ελεγε παλια ενας μπαρμπας οτι το σκαθαρι στην Κερκυρα το λενε Βαγιανα..

Καλα μου ελεγε παλια ενας μπαρμπας οτι το σκαθαρι στην Κερκυρα το λενε Βαγιανα..
Ευχαριστώ Τάσο μου. Έπρεπε να δεις καμάρι μόλις έβγαλε τη μεγάλη βαγιάνα. Πάντως ζόρικο ψάρι, την άκουσε καλά το καλάμι. ...

Τασο με προλαβες και απαντησες για τον Γιαννη στο βαγιανα-σκαθαρι...
γιαννη να χαιρεσαι τις στιγμες με το παλικαρι σου, γιατι τα χρονια περνανε νερο !!!

καλο βραδυ

Status
Not open for further replies.
Back