Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε ολους!
Τώρα είδα την ερώτηση σου για το ata..όχι Ηλία δεν το έχω επωμισει δυστηχως..που να το βρω Ελλάδα..λίγο δύσκολο..σήμερα μίλησα με dispan..σύντομα θα δώσουν παραγγελίες μου είπε..αρα περιμένω τηλ τους και βλέπουμε..παντως είναι με ρυθμιζόμενο κοντάκι το ata sporter και φαίνεται να έχει μεγάλο πιστολε οπως το θέλω..

Το είδα από κοντά 2 φορές στην έκθεση την άνοιξη. είναι πιστό αντίγραφο Beretta και το μόνο που έχει διαφορά σε σχέση με τις γνωστές μάρκες είναι οτι η εφαρμογή των κανών στην βάση είναι λίγο άνετη, δεν έχει εκείνο το ζόρι του καινούργιου.
το επώμισα κι εγώ στην έκθεση πολύ καλό για τα λεφτά του
αν δεν είχα κόλλημα ότι είναι τούρκικο....μπορεί :)
http://www.sportingshooter.co.uk/kit-tests/shotguns/gun-test-ata-sp-over-and-under-1-3850491

πάνω κάτω τα ίδια υποστηρίζουν κάθε φορά αναφέροντας για τις μελέτες γύρω από τα θηράματα
κάθε φορά όμως προσβάλουν την ρυθμιστική απόφαση κυνηγίου κάθε χρόνου...αυτή την φορά λένε για υπουργική απόφαση
χωρίς να είμαι νομικός με το απλό μυαλό μου αλλάζουν επιγραφές....
το πότε θα εκδικαστεί είναι το θέμα και πότε θα βγεί απόφαση για να μην χάσουμε ούτε μια εβδομάδα όπως πέρυσι .xm.

Μαστα. Την μαμησαμε παλι. Αλλα ξεχασα ια καθαρησει η ομοσπονδια. Μπαι δε γουει Περι 18 με 25 Οκτωμβρη τι λεει Φωκιδα;
αν και ειναι off topic..θα σου πω φιλε μου οτι ειναι νωρις λιγο..αλλα το 20-25 χλωμιαζει λιγο απο θεμα καιρου..ειναι νωρις ακομα και επειδη οι ημερομηνιες ειναι πολυ σημαντικες ας κανουμε υπομονη μςχρι της 14-15 του μηνα..εκει πιστευω θα καθαριζει η εικονα

Τώρα μαζευτήκαμε στο ξενοδοχείο αφου πρώτα ξεφορτώσαμε το όχημα.
Παμε για κατασταση....

Μολις εβγαλαν εκτακτη ανακοινωση.....
Περιμενουν μεγαλο τσουναμι να χτυπησει την Συρο......
Ολα τα ουζερι του νησιου εκλεισαν
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back