Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλο μεσημερι! πριν λιγο γυρισα απο κυνηγομαγαζο για καφε και επωμιση δικανων..επωμισα διαδοχικα blaser F16 (3100 ευρω),beretta 686 sporting (1700 ευρω ελαφρος μεταχειρισμενο),franchi sporting (1650 ευρω),caesar querini summit (2100 ευρω)..τελικα μαλλον θα καταληξω στο ata sporter (800 ευρω),λογω οτι ειναι φτηνο και λογω οτι δεν θελω να σκοτωσω την beretta a304..

καλο μεσημερι! πριν λιγο γυρισα απο κυνηγομαγαζο για καφε και επωμιση δικανων..επωμισα διαδοχικα blaser F16 (3100 ευρω),beretta 686 sporting (1700 ευρω ελαφρος μεταχειρισμενο),franchi sporting (1650 ευρω),caesar querini summit (2100 ευρω)..τελικα μαλλον θα καταληξω στο ata sporter (800 ευρω),λογω οτι ειναι φτηνο και λογω οτι δεν θελω να σκοτωσω την beretta a304..
Γιάννη γιατί τόσο φθηνό το guerini?το ata το έχεις επωμισει;

http://www.shootinguk.co.uk/reviews/shotgun/ata-arms-lightweight-field-over-and-under
αν και ειναι το ελαφρυ μοντελο στο test,ο μηχανισμος ειναι ο ιδιος με ολα τα αλλα ata..αποσπα πολυ καλη κριτικη στο test..

Ειμαι στο λιμάνι και ενώ βγαζουμε τα εισιτήρια στην Hellenic seaways θυμαμαι οτι εκει δουλευει ο Κυριάκος ο enduras.Κοιταζω στο κινητό αλλά δεν ειχα το τηλεφωνότου.Φευγοντας και ενω ειμαι στο αμάξι περιμένοντας να μπουμε στο πλοίο ,βλέπω μια φιγούρα να πςρνάει διπλα μου......Κυριάκοοοο,.yelling. του φωνάζω και το.λαμόγιο ήταν αυτός .Βαρυστομαχιασμένος απο την μάσα που εκανε χθες στον Γκμόχ όπως μου είπε ,δυσκολευόταν να αρθρώσει λέξη......
.yell at.

Last edited:
Καλησπέρα στην παρέα!

Καλησπέρα σας κύριοι και καλή εβδομάδα.
Το Σ/Κ θα γίνει το πρώτο καλό μπάσιμο της χρονιάς...θυμηθείτε το.

Στο έχουν τάξει τα τσιχλάκια;;.my man. Πες μου και για την Παρασκευή γέροντα μήπως χτυπήσω αδειούλα...

Status
Not open for further replies.
Back