Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ακούστε παλι τι έγινε βραδιατικα.είχε παει ο μικρός βόλτα με το ποδήλατο και πριν κανα 20λεπτο που γυρναγε σ έα στενό πήρε ενας μπάσταρδος γκαζωμενος τη στροφή του φύγε τ αυτοκίνητο χτύπησε τον μικρο τον έριξε και σηκώθηκε κι εφυγε.ευτυχώς που το παιδι δεν έπαθε τίποτα αλλά πίσω δεν είχε πινακιδες.αν είχε πάθει τίποτα σοβαρό δεν θα το μαθαινα κιολας.τωρα θα πάρω τη γυναικα και το πιτσιρικά να πάω στην αστυνομία για καταγγελία κι οτι γινει
Σε τι κοσμο ζουμε, να κανεις το σταυρο σου που δεν εγινε τιποτα και ειναι καλα το παιδι, ευτυχως.....σιγουρα οτι κυκλοφορουσε χωρις πινακιδες ειναι υποπτο !!!

Μόλις τωρα γυρισαμε.έγινε καταγγελία για εγκατάλειψη χωρίς τραυματισμο κι ευτυχώς ο μικρός παρα το σοκ περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια αυτο που έγινε και αναγνώρισε και το μοντελο του αυτοκινητου.seat Ibiza sdi.η παπαρια είναι ότι αφού λέει δεν υπάρχει τραυματισμός η νομοθεσία το θεωρεί πταίσμα και όχι κακουργημα.θα τρελαθουμε τελείως σ αυτή τη χωρα.οι άνθρωποι ειπαν οτι θα τον ψαξουν.τεσπα αφού το παιδι είναι καλα να κανω το σταυρό μου.καλό βράδυ και καλη εβδομαδα

Μόλις τωρα γυρισαμε.έγινε καταγγελία για εγκατάλειψη χωρίς τραυματισμο κι ευτυχώς ο μικρός παρα το σοκ περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια αυτο που έγινε και αναγνώρισε και το μοντελο του αυτοκινητου.seat Ibiza sdi.η παπαρια είναι ότι αφού λέει δεν υπάρχει τραυματισμός η νομοθεσία το θεωρεί πταίσμα και όχι κακουργημα.θα τρελαθουμε τελείως σ αυτή τη χωρα.οι άνθρωποι ειπαν οτι θα τον ψαξουν.τεσπα αφού το παιδι είναι καλα να κανω το σταυρό μου.καλό βράδυ και καλη εβδομαδα
Νόμοι από τα lidl!καλό βράδυ Γιούρι!

Ευρυπίδη ευτυχώς που δεν επαθε κατι ο μικρός! Όσο για τον τύπο με το αυτοκίνητο θεωρω οτι ειναι επικίνδυνος και εγκληματίας επομεμως μην ασχοληθείς παραπανω απο την καταγγελία που ήδη εκανες! Σε κατι τέτοια συμβάντα ειναι που η νομοθεσία ειναι ελλιπής, εκει θελει να τον βρεις και να του σπάσεις χερια και πόδια να μην οδηγήσει ποτε ξανα...

Τελος παντων, αντε καλο βραδυ παιδια!

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους, παντοτε με υγεια, δυναμη και ελπιδα για καλυτερες ημερες.
Πρωινο καφεδακι και εξορμηση για εναν "ελεγχο" στα βορεια συνορα του νομου.
Αυτη την εβδομαδα μου δινεται η ευκαιρια για μερικες εξοδους παραπανω, βεβαια ειναι λιγο νωρις ακομα αλλα και η βολτα ειναι απαραιτητη.
Θα ενημερωσω σχετικα αργοτερα, καλη συνεχεια σε ολους τους αγαπητους φιλους.

Δίνουν με την ανανέωση η Δ ΚΟΣΕ μας έδωσε λογαριασμό για την εφαρμογή κενταυρος

Καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα!
Μια ερώτηση,επειδή έψαξα & δεν μπόρεσα να βρω κάτι παρόμοιο(μπορεί να μην έψαξα & καλά)
Πόσο αξιόπιστη είναι η συγκεκριμένη εφαρμογή;
Μου έχουν γεννηθεί πολλές απορίες με την εν λόγω εφαρμογή & θα ήθελα (αν δεν έχετε αντίρρηση) να το δούμε

Status
Not open for further replies.
Back