Ασε καμιά.....(μπουγατσα)βόλτα αύριο πρωί εγώ κι η Λίζα
βγάζουμε τσίχλας χειμερινή βίζα ha haaa
Ασε καμιά.....(μπουγατσα)βόλτα αύριο πρωί εγώ κι η Λίζα
βγάζουμε τσίχλας χειμερινή βίζα ha haaa
Ασε καμιά.....(μπουγατσα)
πάρε 2 φρέντο κι έλα,είσαι το γούρι μουΑσε καμιά.....(μπουγατσα)
πάρε 2 φρέντο κι έλα,είσαι το γούρι μου![]()
από Ραφήνα φευγεις;;;;;Χαιρετώ τα τεκνά.
Ετοιμάζομαι για την αυριανή αναχώρηση μου για Σύρο.Θα τα πούμε αργότερα .
Ισως ......
λες να φέρει τον Κλεομένη;;;;Επειδη κοιμάται με παπαδες;;
Θα πάω την κατάλληλη ημέραΝα πας κι εσυ κυνήγι ρε αχαιρευτε, ολα έτοιμα τα θες![]()
λες να φέρει τον Κλεομένη;;;;![]()
θα πάρεις τα τέτοια μου......κατάλληλαΘα πάω την κατάλληλη ημέρα![]()
Το γούρι σου ρε;θα πάρεις τα τέτοια μου......κατάλληλα![]()
αν δεν έχει σήμα θα σε πάρω εγώ επιστρέφοντας να μου ανοίξεις το ψυγείοΚαλησπερα σε ολη την παρεα. Βαλσαμο δυο ωριτσες υπνο μετα σχεδον σαρανταοκταωρο ορθοστασιας, δουλεια/βολτα πρωινη/ξανα μαγαζι κλπ.
Σας βρισκω πολυ ευδιαθετους, αυτο κι αν ειναι βαλσαμο.
Μακη θα μιλησουμε το πρωι, θα ανεβαινα το πρωι επανω αλλα εχω νωρις ραντεβου με τεχνικο για συνδεση ΟΤΕ/ΤΒ.
Καλα να περνατε!!!
τι λές ρε φίλε πάλι καλάΑκούστε παλι τι έγινε βραδιατικα.είχε παει ο μικρός βόλτα με το ποδήλατο και πριν κανα 20λεπτο που γυρναγε σ έα στενό πήρε ενας μπάσταρδος γκαζωμενος τη στροφή του φύγε τ αυτοκίνητο χτύπησε τον μικρο τον έριξε και σηκώθηκε κι εφυγε.ευτυχώς που το παιδι δεν έπαθε τίποτα αλλά πίσω δεν είχε πινακιδες.αν είχε πάθει τίποτα σοβαρό δεν θα το μαθαινα κιολας.τωρα θα πάρω τη γυναικα και το πιτσιρικά να πάω στην αστυνομία για καταγγελία κι οτι γινει
Ακούστε παλι τι έγινε βραδιατικα.είχε παει ο μικρός βόλτα με το ποδήλατο και πριν κανα 20λεπτο που γυρναγε σ έα στενό πήρε ενας μπάσταρδος γκαζωμενος τη στροφή του φύγε τ αυτοκίνητο χτύπησε τον μικρο τον έριξε και σηκώθηκε κι εφυγε.ευτυχώς που το παιδι δεν έπαθε τίποτα αλλά πίσω δεν είχε πινακιδες.αν είχε πάθει τίποτα σοβαρό δεν θα το μαθαινα κιολας.τωρα θα πάρω τη γυναικα και το πιτσιρικά να πάω στην αστυνομία για καταγγελία κι οτι γινει
Γεμίσαμε μαλακές!Ακούστε παλι τι έγινε βραδιατικα.είχε παει ο μικρός βόλτα με το ποδήλατο και πριν κανα 20λεπτο που γυρναγε σ έα στενό πήρε ενας μπάσταρδος γκαζωμενος τη στροφή του φύγε τ αυτοκίνητο χτύπησε τον μικρο τον έριξε και σηκώθηκε κι εφυγε.ευτυχώς που το παιδι δεν έπαθε τίποτα αλλά πίσω δεν είχε πινακιδες.αν είχε πάθει τίποτα σοβαρό δεν θα το μαθαινα κιολας.τωρα θα πάρω τη γυναικα και το πιτσιρικά να πάω στην αστυνομία για καταγγελία κι οτι γινει