Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ακούστε παλι τι έγινε βραδιατικα.είχε παει ο μικρός βόλτα με το ποδήλατο και πριν κανα 20λεπτο που γυρναγε σ έα στενό πήρε ενας μπάσταρδος γκαζωμενος τη στροφή του φύγε τ αυτοκίνητο χτύπησε τον μικρο τον έριξε και σηκώθηκε κι εφυγε.ευτυχώς που το παιδι δεν έπαθε τίποτα αλλά πίσω δεν είχε πινακιδες.αν είχε πάθει τίποτα σοβαρό δεν θα το μαθαινα κιολας.τωρα θα πάρω τη γυναικα και το πιτσιρικά να πάω στην αστυνομία για καταγγελία κι οτι γινει
Απλα ευτυχος που δεν εγινε κανα κακο Ευριπιδη.................

Αυτο μητσο.αν είχε γίνει τίποτ αλλο δεν θα ηταν ουτε για καλό δικο μου ουτε του αλλου γιατι θα τον έβρισκα και δεν θα του χαριζα με οτι αυτο συνεπαγεται

Και οχι μοονο αδελφε με τους μαλακες ολους την εχουν δει ραλιστες.......kkk.

Να πας Γιούρι γιατί, το ότι δεν είχε πίσω πινακίδα μπορεί να σημαίνει ότι δεν είχε και μπροστά, αν συσχετίσεις ότι χτύπησε άνθρωπο και έφυγε, κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Μακάρι ο μικρός να θυμάται λεπτομέρειες....μάρκα, τύπο, χρώμα κτλ.

Εγώ τις τελευταίες μέρες έχω παλαβώσει από μαλάκες με παπάκια.
Είμαι σε φανάρι σταματημένος και μόλις ανάβει πράσινο και ξεκινάω έρχονται από πίσω μπαίνουν μπροστά μου και στρίβουν δεξιά.
Δυο περιστατικά καρμπόν. Δεν σκέφτονται τίποτα οι ηλίθιοι; και δεν είναι θέμα ηλικίας.Ο ένας ήταν σχετικά νέος και ο σημερινός γύρω στα 50.
Προ καιρού πάλι σε φαναρι ου απαγορευεται αριστερα ,εχω δεξιά μου ενα ν με ένα vitara.Μόλις ανάβει το φανάρι και ξεκινάω γκαζώνει και στρίβει αριστερά οπότε βρίσκεται μπροστά μου.Καταλαβαίνεται τι μπορούσε να γίνει .
Συμπέρασμα :" η μαλακία ηλικία δεν κοιτάζει "

Ακούστε παλι τι έγινε βραδιατικα.είχε παει ο μικρός βόλτα με το ποδήλατο και πριν κανα 20λεπτο που γυρναγε σ έα στενό πήρε ενας μπάσταρδος γκαζωμενος τη στροφή του φύγε τ αυτοκίνητο χτύπησε τον μικρο τον έριξε και σηκώθηκε κι εφυγε.ευτυχώς που το παιδι δεν έπαθε τίποτα αλλά πίσω δεν είχε πινακιδες.αν είχε πάθει τίποτα σοβαρό δεν θα το μαθαινα κιολας.τωρα θα πάρω τη γυναικα και το πιτσιρικά να πάω στην αστυνομία για καταγγελία κι οτι γινει
Πάλι καλά να λες Ευριπίδη!! Δυστυχώς στην Ελλάδα που ζούμε σε λίγο δεν θα νιώθουμε πουθενά ασφάλεια...

Το σπουδαιοτερο απ'ολα ειναι οτι δεν χτυπησε το παιδι Ευριπε, γι' αυτο λεμε να ειμαστε τυχεροι να ειμαστε καλα.
Κατα τα αλλα, δυστυχως εχουν πληθυνει οι ανθρωποι αυτοι, δεν τους χαρακτηριζω μακακες αλλα πλεον επικινδυνους για την δημοσια υγεια
και ετσι θα επρεπε να αντιμετωπιζονται.

καλό βράδυ κι από μένα :)
1363885.jpg

Δόξα τω θεώ που είναι καλά το παιδί. Όσο για τον οδηγό του αυτοκινήτου, εκτός από άμυαλος και επικίνδυνος ίσως να είναι και κάτι άλλο αφού κυκλοφορούσε χωρίς πινακίδες. Αλήθεια είναι τόσο εύκολο να κυκλοφορείς χωρίς πινακίδες;

Status
Not open for further replies.
Back