Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εκείνη τη γαμ....η την προβατίνα θα την φάμε την Κυριακή το βράδυ ;

ΕΔΩ: Εχουμε διαχωριστικη κριση γαμ...η /ΖΩΝΤΑΝΟΥ (Προβατινα):
Ευνουχισμενοι διανοουμενοι μικροι ανικανοι και τυφλοι Κυβερνητες. ΚΑΙ για δοκιμαστες Ελληνες πολιτες.... .big smile.

Εκείνη τη γαμ....η την προβατίνα θα την φάμε την Κυριακή το βράδυ ;
Η γαμ.....νη προβατίνα, αυτή την εποχή σχεδόν σίγουρα θα είναι και γκαστρωμένη !!! .... Θα τη φάτε ;;;; ....... .asking. .buy buy.
.sarcastic. .sarcastic. .yelling.

Υ.Γ. Δεν έχω καταλάβει καλά, με τη λέξη "προβατίνα" στην πάνω Ελλάδα εννοείτε γενικά τα αρνιά και τα πρόβατα ;;; Γιατί εμείς εδώ "προβατίνα" λέμε το θηλυκό ενήλικο πρόβατο ... .xm.

ακόμα μυρίζει καμμένο το μέρος,,,στεναχωρήθηκα πολύ,,,αυτές οι εικόνες σε κάνουν για μερικά λεπτά να σκέφτεσαι λίγο πιο βαθιά ανασύροντας αναμνήσεις και πραγματικά σε πιάνει κόμπος στο λαιμό :(
20171012_070727.jpg

20171012_070733.jpg

20171012_070736.jpg

20171012_070740_HDR.jpg

20171012_071154.jpg

20171012_071307.jpg

20171012_071442.jpg

Η γαμ.....νη προβατίνα, αυτή την εποχή σχεδόν σίγουρα θα είναι και γκαστρωμένη !!! .... Θα τη φάτε ;;;; ....... .asking. .buy buy.
.sarcastic. .sarcastic. .yelling.

Υ.Γ. Δεν έχω καταλάβει καλά, με τη λέξη "προβατίνα" στην πάνω Ελλάδα εννοείτε γενικά τα αρνιά και τα πρόβατα ;;; Γιατί εμείς εδώ "προβατίνα" λέμε το θηλυκό ενήλικο πρόβατο ... .xm.
Στέλιο κι εγώ την ίδια απορία έχω για την κάτω Ελλάδα..sarcastic. Προβατίνα λέμε κι εδώ ακριβώς όπως κι εσείς το θηλυκό ενήλικο Αν είναι μεγαλύτερο του ενός έτους και δεν έχει γεννήσει λέμε ζυγούρι. Εδώ συνήθως τρώμε αρνάκι ή κατσικάκι πάντως και σπάνια ζυγούρι...

Status
Not open for further replies.
Back