ΝΑΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕκείνη τη γαμ....η την προβατίνα θα την φάμε την Κυριακή το βράδυ ;
Χρησταρα μην μας μπερδευης γενημενο-ξεγενητο γκαστρομενο αγκαστροτο θα του αλαξουμε τα φωταΣτέλιο κι εγώ την ίδια απορία έχω για την κάτω Ελλάδα.Προβατίνα λέμε κι εδώ ακριβώς όπως κι εσείς το θηλυκό ενήλικο Αν είναι μεγαλύτερο του ενός έτους και δεν έχει γεννήσει λέμε ζυγούρι. Εδώ συνήθως τρώμε αρνάκι ή κατσικάκι πάντως και σπάνια ζυγούρι...
Ακριβώς αυτο που εννοείτε και σεις ωρέ.Υ.Γ. Δεν έχω καταλάβει καλά, με τη λέξη "προβατίνα" στην πάνω Ελλάδα εννοείτε γενικά τα αρνιά και τα πρόβατα ;;; Γιατί εμείς εδώ "προβατίνα" λέμε το θηλυκό ενήλικο πρόβατο ... .xm.
Στέλιο κι εγώ την ίδια απορία έχω για την κάτω Ελλάδα.Προβατίνα λέμε κι εδώ ακριβώς όπως κι εσείς το θηλυκό ενήλικο Αν είναι μεγαλύτερο του ενός έτους και δεν έχει γεννήσει λέμε ζυγούρι. Εδώ συνήθως τρώμε αρνάκι ή κατσικάκι πάντως και σπάνια ζυγούρι...
Χαιρετώ την παρέα.
Εν αναμονή του πλοίου για αναχώρηση για το μεγάλο λιμάνι.
Πώς περάσατε Δημήτρη; Έδωσα καμιά χρήσιμη συμβουλή ή χάλια ήταν όπου πήγατε;
Τίγκαρε στην βιταμίνη C και πρόσεχε με τα ρεύματα για να μην γίνεις χειρότερα...ίσως είναι κρύωμα!Καλησπέρα κυριοι. Απο χθες το βράδυ ξεκίνησε ενας πονόλαιμος και σημερα έχει επεκταθεί σε καταροη πονοκέφαλο και ενοχλήσεις γενικα. Την πατησα με ιωση.ελπίζω μέχρι αύριο να έχει καλυτερέψει η κατασταση γιατι το Σάββατο δε μένω μέσα ουτε δεμενος