Ξεκινά τις ρακές και όλα θα φτιάξουν!!! περαστικά Γιούρι!Καλησπέρα κυριοι. Απο χθες το βράδυ ξεκίνησε ενας πονόλαιμος και σημερα έχει επεκταθεί σε καταροη πονοκέφαλο και ενοχλήσεις γενικα. Την πατησα με ιωση.ελπίζω μέχρι αύριο να έχει καλυτερέψει η κατασταση γιατι το Σάββατο δε μένω μέσα ουτε δεμενος
Περαστικα Ευριπιδη και γρηγορα καλα αδελφεΚαλησπέρα κυριοι. Απο χθες το βράδυ ξεκίνησε ενας πονόλαιμος και σημερα έχει επεκταθεί σε καταροη πονοκέφαλο και ενοχλήσεις γενικα. Την πατησα με ιωση.ελπίζω μέχρι αύριο να έχει καλυτερέψει η κατασταση γιατι το Σάββατο δε μένω μέσα ουτε δεμενος
Μάκη μέσα είμαι.τέτοιες προτάσεις γίνονται δεκτές χωρίς συζήτηση Βαγγέλη μου
υπάρχει μια ταβέρνα στην περιοχή μου <<το μαγειριό της Μαριώς>> που έχει κάνει όνομα από το ζυγούρι και την τυρόπιτα που φιάχνει
όποτε θέλεις-θέλετε το κανονίζουμε
Ξεκινα την ματσαμπουκα κι ερχομαι γιατι σημερα σε ειδα λιγο κομενο..Παω στον Σταυρακα για κανα σουβλακι και μπυριτσα γιατι με επιασε μια λιγουριτσα
ελα ρε φίλε συμμετέχει το χωριό σου στο euroleague μπράβο μπράβοΒραδιά euroleague σήμερα....άντε να περάσει και η σημερινή και να ανηφορισω στο πανέμορφο χωριουδάκι μου!
Ναι ναι...πρώτη μας επίσημη συμμετοχή!!!ελα ρε φίλε συμμετέχει το χωριό σου στο euroleague μπράβο μπράβο
ha haaa
Και δεν παίρνεις ουτε ενα τηλ.να ρθω ρε.τστστ ντροπηηηηηηΠαω στον Σταυρακα για κανα σουβλακι και μπυριτσα γιατι με επιασε μια λιγουριτσα
Γιάννη, περαστικά και σε σένα.Καλησπέρα κύριοι! Κάτι έχω δεν είμαι καλά..πονοκέφαλος δεν ξέρω..τράβηξα και ζόρι σήμερα 4 ώρες συνεχόμενο περπατητο και ήταν λίγο κακοτράχαλο.αλλα παθιάζεται όταν σηκώνεις το πρώτο,και ζορίζεσαι παραπάνω,με αποτέλεσμα να ξεφεύγεις λίγο και να το καταλαβαίνεις μετά..
Παναγο περαστικά! Τι γίνετε όλοι με ίωση είστε στα Χανιά!
Ευχαριστώ φίλε ελπίζω να μην είναι κάτι αλλά απλα κούραση..Γιάννη, περαστικά και σε σένα.
Γιαννη περαστικα αλλα μπορει να ειναι κουραση αδελφεΚαλησπέρα κύριοι! Κάτι έχω δεν είμαι καλά..πονοκέφαλος δεν ξέρω..τράβηξα και ζόρι σήμερα 4 ώρες συνεχόμενο περπατητο και ήταν λίγο κακοτράχαλο.αλλα παθιάζεται όταν σηκώνεις το πρώτο,και ζορίζεσαι παραπάνω,με αποτέλεσμα να ξεφεύγεις λίγο και να το καταλαβαίνεις μετά..
περαστικά Γιάννη,χαλάρωσε λίγο και θα περάσειΚαλησπέρα κύριοι! Κάτι έχω δεν είμαι καλά..πονοκέφαλος δεν ξέρω..τράβηξα και ζόρι σήμερα 4 ώρες συνεχόμενο περπατητο και ήταν λίγο κακοτράχαλο.αλλα παθιάζεται όταν σηκώνεις το πρώτο,και ζορίζεσαι παραπάνω,με αποτέλεσμα να ξεφεύγεις λίγο και να το καταλαβαίνεις μετά..
Αν σ ενοχλεί ο λαιμός και νοθωθεις βαρύ το κεφάλι σου καλωσηρθες στ club.αλλιως ειναι κουρασηΚαλησπέρα κύριοι! Κάτι έχω δεν είμαι καλά..πονοκέφαλος δεν ξέρω..τράβηξα και ζόρι σήμερα 4 ώρες συνεχόμενο περπατητο και ήταν λίγο κακοτράχαλο.αλλα παθιάζεται όταν σηκώνεις το πρώτο,και ζορίζεσαι παραπάνω,με αποτέλεσμα να ξεφεύγεις λίγο και να το καταλαβαίνεις μετά..