D
DrV
Δεν είναι τίποτα θέλει τη δόση του από Τζουμέρκα απλά
εκεί θα περάσουν όλα
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Ανυπομονώ γι αυτού του είδους την θεραπεία. Βασίλη.Δεν είναι τίποτα θέλει τη δόση του από Τζουμέρκα απλάεκεί θα περάσουν όλα
Πηρα τη βιταμίνη μου και καληνυχτισα.καλό ξημερωμαΤο σιρόπι σου και νάνι σου.....![]()
Καλησπέρα σας ...
Ευριπίδη, Παναγιώτη, Γιάννη, περαστικά σας και γρήγορα ... Κι αν χαθεί μια μέρα κυνηγιού δε χάλασε κι ο κόσμος!!!
Κι εγώ που δεν είμαι άρρωστος (για την ώρα τουλάχιστον), δε μπορώ να πάω κυνήγι, γιατί πρέπει να στρώσω τα δίχτυα στις ελιές ...Παίρνω άδεια αύριο για όλη την άλλη εβδομάδα.
Ίσως το άλλο ΣΚ να καταφέρω να ρίξω καμιά τουφεκιά, έτσι για να κάνω σεφτέ ... συνήθως εκεί γύρω στις 20 με 26 του Οκτώβρη πιάνω την πρώτη τσίχλα κάθε χρόνο ...
Γιάννη από την Κέρκυρα, να τη βγάλεις την Ithaca τη 16αρα !!!!! Κι εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω με το 16αρι φέτος ...Πριν 3-4 χρόνια κυνήγησα με αυτό αποκλειστικά, εκτός απο 2-3 φορές στο τέλος Φλεβάρη, και ήταν από τις καλύτερες χρονιές μου. Όχι σε ποσότητα, αλλά σε απόλαυση -ευχαρίστηση ...
Πανάγο, ... βιντεάκι με τη νοσοκόμα δεν έχει ;;; Αυτό θα ήταν καλύτερο !!! Να γειάνετε και οι άρρωστοι !!!
![]()
![]()
![]()
Δεν χρειαζετε τηλ το κορμι μου με ολα τα αξεσουρ ειναι δικα σου οποτε τα θελειςΚαι δεν παίρνεις ουτε ενα τηλ.να ρθω ρε.τστστ ντροπηηηηηη
![]()
Καλησπέρα στη παρέα απο τα φθινοπορινά Χανιά τσι Κρήτης.
Δυστυχώς άρρωστος με πονόλαιμο δυνατό....και φοβάμαι οτι την Κυριακή δεν θα είμαι στο καρτέρι....
Θα ανέβαζα videaki με τσιχλοκάρτερο απλά τώρα που είμαι άρρωστος μου ήρθε στο μυαλό η νοσοκόμα...ha haaaha haaa
![]()