Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για τρυγονακια σήμερα κάναμε καμια δεκαρια και ένα σκιουρακι και ο Μάνος τουλουμωσε και ενα παπί με 8αρακι ισπανο και το skeet της μπερετα αλλά έπεσε στις καλαμιές και ηταν αδύνατο να το βρούμε.
Καλημέρα σε ολους! Μπραβο Κωσταντινε,ωραία φωτό να περνούμε και εμείς καμία ιδέα από τους κυνηγότοπους των ΗΠΑ!

Χαιρετώ την παρέα.
Καλημέρα σε ολους. Κωνσταντίνε όταν είχα έρθει Αμερική μου είχε κάνει εντύπωση τα πολλά σκιουρακια που έβλεπα. Και θυμάμαι τον θειο μου που μου είχε πει ότι είναι και ωραίος μεζές
Ναι μέσα στις πόλεις είναι γεμάτα τα δέντρα πανταχού παρών παραδόξως στα δάση δεν βλέπεις και τόσους.
Θα τρωγατε σκιουρο...; όχι σε συνθήκες λιμου....
Από θέμα εμφάνισης όχι Βασίλη (αρουρι με φουντωτη ουρα) οι Αμερικανοί και οι Ιταλοι τους τρώνε, εχω ακούσει οτι παρομοιάζει η γεύση του με το κουνέλι αλλά όχι ακριβώς πάντως τρέφεται με σπορους. Ο συγκεκριμένος ήταν ολαξιγκος στα κάρβουνα θα γινόταν λουκούμι.

Για τρυγονακια σήμερα κάναμε καμια δεκαρια και ένα σκιουρακι και ο Μάνος τουλουμωσε και ενα παπί με 8αρακι ισπανο και το skeet της μπερετα αλλά έπεσε στις καλαμιές και ηταν αδύνατο να το βρούμε.
Mπραβο σας Κωστα κ Μανο...well done.
Γιατρε να σε ρωτησω.σμέρνα στα κάρβουνα γδαρτη εχεις δοκιμάσει?
Εγω στα κάρβουνα οχι..
Αλλα τηγανι κ στον φουρνο με πατατες ειναι νοστιμοτατη..
Δες βιντεακι να λυθεις στα γελια..
Την ματσα φερε κωστα...sarcastic.
Αυτο αστο πανω μου..Αμε στο διαολο...sarcastic.

Mπραβο σας Κωστα κ Μανο...well done.

Εγω στα κάρβουνα οχι..
Αλλα τηγανι κ στον φουρνο με πατατες ειναι νοστιμοτατη..
Δες βιντεακι να λυθεις στα γελια..
Την ματσα φερε κωστα...sarcastic.
Αυτο αστο πανω μου..Αμε στο διαολο...sarcastic.
Ευχαριστούμε φίλε, Τάσο την σμερνα μερικοί σε μάς την κάνουν και πιλάφι αλλά όπως λες φιλέτο τηγανιτη είναι πεντανοστιμη και είναι φυσικό άσπρο κρέας φιλέτο.

Καλησπέρα ... Πτώμα και σήμερα από την κούραση, δεν με κρατάνε τα πόδια μου ... Έλεγα να πάω για απογευματινό στο κοντινό μου καρτεράκι, μήπως και περάσει καμιά τσίχλα, αλλά ... το μεν πνεύμα πρόθυμο, η δε σαρξ ασθενής !!! Πιστεύω αύριο να τα καταφέρω, αν και είναι νωρίς για εδώ, δεν περιμένω τίποτα!
Υ.Γ. Μπράβο στους φίλους που κάνουν τις εξόδους τους, και για τις επιτυχίες τους στο κυνήγι!!!
Θα ήθελα να κάνω πολλά like και σε αυτό και σε άλλα τόπικ, αλλά είναι τόσο αργό και ασταθές το ιντερνέτ εδώ πάνω, που κάνει πάνω από μισό λεπτό να πάρει το κάθε like και 3 στις 4 φορές δεν το παίρνει καθόλου !!! Έτσι μου τρώει χρόνο, και γι'αυτό και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν κάνω σε κανέναν ... για να μην νομίσουν κάποιοι φίλοι ότι κάνω διακρίσεις !!!
Καλά αφού δεν μπορείς, θα σου κάνουμε εμείς για να μάθεις ... ha haaa
Παρε μια 300αρα like κρητηκιε για αρχη [ακολουθω την παροτρηνση του Γιωργη] και βλεπουμε.my man..sarcastic..big smile..big smile..big smile.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις και χίλιες σκέψεις..

Ομορφιά της Σαντορίνης....
Εχουμε και ρομαντικουληδες?.my man.Τα βλεπεις μωρη ουφαλα Κρητηκιε[Ευριπιδη] ετσι πλησιαζουν το "θηραμα" οχι"κατσε μωρη ουφαλα να σου δειξω".yelling..crying smile..crying smile..vert funny..vert funny..vert funny.

Ναι. Μου δίνει την εντύπωση πολύ καθαρού ζώου.
Δεν έχει διαφορά από ένα αγριοκουνελο η ένα λαγό. Εδώ τρώμε αγριογουρουνο ρε παιδιά που ποιο βρώμικο ζώο δεν υπάρχει. Και άμα είναι και πετυχημένο στο μαγείρεμα γλυφουμε και τα δάχτυλα μας .terror.

Status
Not open for further replies.
Back