Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν έχει διαφορά από ένα αγριοκουνελο η ένα λαγό. Εδώ τρώμε αγριογουρουνο ρε παιδιά που ποιο βρώμικο ζώο δεν υπάρχει. Και άμα είναι και πετυχημένο στο μαγείρεμα γλυφουμε και τα δάχτυλα μας .terror.
Το αγριοκουνελο θα το φοβόμουν περισσότερο με τις μυξοματωσεις κλπ...!

Γιατι όχι? Εδω οι άλλοι τρώνε ωμά ψάρια και φιδια
ωμό ψάρι θα έτρωγα πολύ εύκολα, φίδι με τπτ, όπως και σκίουρο. μιλάμε πάντα για περιπτώσεις φυσιολογικές και όχι "πολιορκία Μεσολογγίου". δεν ξέρω σαν ζωάκι μου φέρνει πιο πολύ σε τρωκτικό δεν θα το έτρωγα. κουνέλι βέβαια το αγαπάω. θεωρητικά και τα χελιδόνια είναι πεντακάθαρα, αλλά ούτε και στη σκέψη δεν σου πάει να του κάνεις κακό.
Γιατρε να σε ρωτησω.σμέρνα στα κάρβουνα γδαρτη εχεις δοκιμάσει?
δυστυχώς όχι, γτ τις συχαίνεται η μάνα μου, όπως και τα μουγγριά και τα σαλάχια. Σαλάχι έχω φάει και μου αρέσει και μουγγρί αλλά δεν θυμάμαι γεύση, ήμουν μικρός. Παρακαλάω τον πατέρα μου να φέρει κάνα σαλάχι, αλλά.... :)

Καλησπέρα λεβέντες μου!μόλις γύρισα από το χωράφι....ξεμπερδεψα με τις ελιές...απομένει να πάνε στον μυλωνά και να πάρουμε το λαδακι μας....από αύριο μέχρι τις 12 στο καρτέρι για τις ρουφιανες!
έχουνε ψηθεί τόσο νωρίς εκεί σε σας; με το καλό φίλε το λάδι

Ενώ είχαμε πολύ καρπό...σταφιδιασαν τελείως από την ξηρασία...πάντως και αυτοί που μαζεύουν για τον έμπορο....έχουν ξεκινήσει κανονικά
εμένα ο πατέρας μου έχει αγχωθεί, γτ ενώ είναι γεμάτες ακόμα είναι σα σκάγια μου λέει, θέλουνε νερό... από τον άλλο μήνα θα αρχίσει

εμένα ο πατέρας μου έχει αγχωθεί, γτ ενώ είναι γεμάτες ακόμα είναι σα σκάγια μου λέει, θέλουνε νερό... από τον άλλο μήνα θα αρχίσει
Άστα φίλε λυκοσκαγα μάζευα και εγώ αλλά το καλό είναι ότι θα πάνε με καλό ποσοστό!

Status
Not open for further replies.
Back