Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα σε ολους!

Σε λιγο θα ριξει κ σκαγια ν9 για τους τσιχλαδες ιδιογομωτες.sarcastic..sarcastic.
Πες του Στελιου να βγει με κρανος στο κεφάλι και μια βαθιά κατσαρολα στα χερια...my man.

χαχαχαχαχα καλό
ο Στέλιος είναι κάπου Σέρρες για δουλειά :)

Καλησπερα σε ολους!

Σε λιγο θα ριξει κ σκαγια ν9 για τους τσιχλαδες ιδιογομωτες.sarcastic..sarcastic.
Πες του Στελιου να βγει με κρανος στο κεφάλι και μια βαθιά κατσαρολα στα χερια...my man.

Oταν το γυρισει σε 8αρια,φωναξε με.sarcastic.

Καλησπέρα σας κύριοι, έστω και αργά ...
Κατέβηκα απόψε στο κέντρο για κάτι δουλειές και πέρασα κι έκατσα λίγο σε ένα κυνηγομάγαζο. Κατά τύχη έπεσα πάνω στην παραλαβή ενός όπλου από ένα παιδί, νέο κυνηγό. Μια Bellmonte II ... Κατά τη διάρκεια που ο υπάλληλος την έβγαλε από τη βαλίτσα της και του έδειχνε πως λειτουργεί και πως να τη συναρμολογεί και να τη λύνει, βρήκα την ευκαιρία να πιάσω την κάννη και να την τσεκάρω καλά-καλά, όσο μπορούσα βέβαια (... είχα το θάρρος, αφού είμαι τακτικός πελάτης του, από εκεί είχα πάρει και το SKB και το BAIKAL).
Έχοντας στο νου αυτά που μας έχει πει ο Τόλης (kastoras) για τη δικιά του, την κοίταξα προσεκτικά από όλες τις μεριές, μέσα - έξω ... Ούτε στραβή κάννη είδα, ούτε στραβή ή στραβοκολλημένη ρίγα, τίποτα από αυτά. Η κάννη ήταν άψογη... Τώρα, αν υπάρχει καμιά μικρή εκκεντρότητα στο τσοκ, δεν μπορώ να πω με σιγουριά, εγώ πάντως δεν διέκρινα κάτι τέτοιο ...
Γενικά σαν τουφέκι, μπορώ να πω ότι μου άρεσε, το θεωρώ αρκετά κομψό και όμορφο ...

Status
Not open for further replies.
Back