Καλημερα σε ολους!
Ηλιος και αερας σημερα..
Ηλιος και αερας σημερα..
Γιαννη εσυ να εισαι καλα φιλε και υπομονη! Εχεις καποιο λινκ για την παραπανω κεφαλη? Σε ευχαριστω!Καλημερα σε ολους! Χαθηκα λιγο γιατι απο το Σαββατο 21/10 ξεκινησαμε εκτακτως το μαζεμα ελιων,καθως σε καποια χωραφια ειχαν λιγες και ειχαν ωριμασει..αρχιζει ενας μαραθωνιος για μενα για κανενα διμηνο καθως πρεπει να μαζευτουν 3500 ελιες..πιεστικη δουλεια απο τις 7:30 μεχρι το βραδυ..δεν θα εχω χρονο και κουραγιο δυστηχως να ειμαι αρκετα ενεργος στο HL..
Το καλο φετος για μας ειναι οτι το λαδι εχει τιμη ρεκορ κοντα στα 4,10-4,5€ (0,3 γραμμες) το κιλο αυτη τη στιγμη,με προοπτικη και παραπανω απο οτι φαινεται,απο την τεραστια ζητηση στην παγκοσμια αγορα και την μειωμενη προσφορα!
Σημερα εβρεχε το πρωι και δεν πηγαμε ισως παμε πιο μετα..
Και μερικες φωτο απο την πρωτη μερα!
Για οποιον εχει ελιες η κεφαλη στην τελευταια φωτο ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη στο μαζεμα ελιων.τρομερη αποδοση (800-1000 κιλα ελιες την μερα κατα ατομο σε ελιες που εχουν αρκετο καρπο) και μηδεν ζημια στο δεντρο.εχουν πολλες μαρκες ραβδιστικων τετοια κεφαλη απο φετος και απο περυσι μερικες..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστω πολυ Βασιλη! Εγω εχω παρει του Ραμπαλακου το οποιο ειναι αθανατο μηχανημα γιατι το ραβδι του ειναι με μεταλλικα γραναζια μεσα!Γιαννη εσυ να εισαι καλα φιλε και υπομονη! Εχεις καποιο λινκ για την παραπανω κεφαλη? Σε ευχαριστω!
Ευτυχως Στέλιο ρίχνει αλφαδι! Ευτυχώς...Καλημέρα ... Αραιό ψιλόβροχο εδώ σήμερα, τίποτα το ιδιαίτερο ...
Αυτό ήθελα να πω Τόλη ... Ότι έπεσες στην περίπτωση !!! Δυστυχώς έτσι είναι, τι θα σου τύχει, και όχι μόνο στα όπλα ... στα περισσότερα πράγματα.
Καλη δυναμη Γιαννιο!Καλημερα σε ολους! Χαθηκα λιγο γιατι απο το Σαββατο 21/10 ξεκινησαμε εκτακτως το μαζεμα ελιων,καθως σε καποια χωραφια ειχαν λιγες και ειχαν ωριμασει..αρχιζει ενας μαραθωνιος για μενα για κανενα διμηνο καθως πρεπει να μαζευτουν 3500 ελιες..πιεστικη δουλεια απο τις 7:30 μεχρι το βραδυ..δεν θα εχω χρονο και κουραγιο δυστηχως να ειμαι αρκετα ενεργος στο HL..
Το καλο φετος για μας ειναι οτι το λαδι εχει τιμη ρεκορ κοντα στα 4,10-4,5€ (0,3 γραμμες) το κιλο αυτη τη στιγμη,με προοπτικη και παραπανω απο οτι φαινεται,απο την τεραστια ζητηση στην παγκοσμια αγορα και την μειωμενη προσφορα!
Για οποιον εχει ελιες η κεφαλη στην τελευταια φωτο ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη στο μαζεμα ελιων.τρομερη αποδοση (800-1000 κιλα ελιες την μερα κατα ατομο σε ελιες που εχουν αρκετο καρπο) και μηδεν ζημια στο δεντρο.εχουν πολλες μαρκες ραβδιστικων τετοια κεφαλη απο φετος και απο περυσι μερικες..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλη δυναμη και καλη σοδεια Γιαννη ...ερχεται και ηα σειρα μου σε καμια 15αρια μερες..Καλημερα σε ολους! Χαθηκα λιγο γιατι απο το Σαββατο 21/10 ξεκινησαμε εκτακτως το μαζεμα ελιων,καθως σε καποια χωραφια ειχαν λιγες και ειχαν ωριμασει..αρχιζει ενας μαραθωνιος για μενα για κανενα διμηνο καθως πρεπει να μαζευτουν 3500 ελιες..πιεστικη δουλεια απο τις 7:30 μεχρι το βραδυ..δεν θα εχω χρονο και κουραγιο δυστηχως να ειμαι αρκετα ενεργος στο HL..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ίσα που το ψιλοασπρισε πανω απο τα 2.100 όπως είδα στις φώτο σήμερα.Οι πληροφορίες λένε οτι για δεύτερο βράδυ χιόνισε στα Τζουμέρκα.![]()
ευχαριστω πολυ Γιαννη!Καλη δυναμη Γιαννιο!![]()
ευχαριστω πολυ Αργυρη! ευχομαι και σενα καλη σοδεια φετος!
Καλη δυναμη και καλη σοδεια Γιαννη ...ερχεται και ηα σειρα μου σε καμια 15αρια μερες..![]()
Nαι Γιωργο οπως το λες.Γιάννη, φαντάζομαι θέλει γεννήτρια, έτσι δεν είναι;
ευχαριστω πολυ Χρηστο! φετος με αυτη την τιμη θα αμειφθουν καλα ολοι..το θεμα ειναι με το κρατος το οποιο μπηκε συμισιακο στις ελιες των αγροτων και παντως ειδους αγροτικου εισοδηματος..ουσιαστικα καταστρεφουν την πρωτογενη παραγωγη του τοπου με φορολογιες της ταξης του 30% σταδιακα...αγροτικο εισοδημα και φορολογια 30% συν τις εισφορες δεν βγαινει...δεν ειπα να μην πληρωσουν οι αγροτες αλλα οχι τοσα,ενα 15% συνολικα το αντεχε ο αγροτικος τομεας..σκεφτομαι τον Τσιπρα προεκλογικα που ηταν πανω στα τρακερ και γελαω,οταν ζητουσε ψιχουλα απο τους αγροτες η ΝΔ και εκλειναν τους δρομους...Γιαννη ευχομαι να αμειφθεις για τον κοπο σου με μια πλουσια σοδεια!
Καλή δύναμη & καλή σοδειά Γιαννη....Καλημερα σε ολους! Χαθηκα λιγο γιατι απο το Σαββατο 21/10 ξεκινησαμε εκτακτως το μαζεμα ελιων,καθως σε καποια χωραφια ειχαν λιγες και ειχαν ωριμασει..αρχιζει ενας μαραθωνιος για μενα για κανενα διμηνο καθως πρεπει να μαζευτουν 3500 ελιες..πιεστικη δουλεια απο τις 7:30 μεχρι το βραδυ..δεν θα εχω χρονο και κουραγιο δυστηχως να ειμαι αρκετα ενεργος στο HL..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()