Πω πω το εργαλείο στα χρώματα της FerrariΚαλημέρα από το ΚΤΕΟ ... Μπήκαμε ήδη για έλεγχο ...
![]()
.xm..pop.
Καλά κάνεις και περιμένεις τις ρουφιανες....αλλά και τα κοτσυφακια ωραίος μεζές ρε γαμωτοΚαλημέρα στην παρέα.....
Ηλία σε εμάς έχει μπασιμο καλό από κοτσύφια άλλα εγώ περιμένω τις πόρνες,έχω δει καμποσα πουλιά αλλά ακόμα δεν έχω κάνει μπαμ,το καλό είναι ότι αρχίζουν και επιστρέφουν κοπαδακια....
Τι να πάθουν αυτά?Καλημέρα και πάλι από το γραφείο ... εντάξει με το ΚΤΕΟ ... κρατάει γερά η Μιτσούμπα ακόμη !!!![]()
Το Γενάρη έρχεται και η σειρά του Jimny ...![]()
Ελπιζω να περασες καλα στην Αλεξανδρουπολη. Πατρα ειναι σιγουρο οτι θα περασεις καλα!! Καλη αρχη-συνεχεια φιλε και με το καλο το πτυχιο!Από ΣΚ θα εκπεμπω από Πάτρα μόνιμα για την επόμενη τριετία (τουλάχιστον) . Τελευταία ανταπόκριση από την Αλέκα της καρδιάς μου, χθες και απόψε περνάνε αρκετά πουλιά. See you soon
Κάτι πορνίδια πέρασαν και εδω σήμερα ανοιχτά στη θάλασσα.Καλημέρα στην παρέα.....
Ηλία σε εμάς έχει μπασιμο καλό από κοτσύφια άλλα εγώ περιμένω τις πόρνες,έχω δει καμποσα πουλιά αλλά ακόμα δεν έχω κάνει μπαμ,το καλό είναι ότι αρχίζουν και επιστρέφουν κοπαδακια....
Τα χαιρετησες?Κάτι πορνίδια πέρασαν και εδω σήμερα ανοιχτά στη θάλασσα.