Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απο της Θεσπρωτίας τα μέρη και με οδηγό το φεγγαράκι ,έφτασα πριν καμιά ώρα στα Τζουμέρκα.
Τωρα έβαλα ένα ..δυο....κλπ τσιπουράκια ,με τζάκι αναμμένο και προσπαθώ να χαλαρώσω.

Οταν ήρθα στο σπίτι , αν και νύχτα ,τριγύρω ήταν σαν να είχε περάσει τρακτέρ.Είχα επισκέψεις τριχωτών χθες αλλά εγώ βλέπετε έλειπα..buy.

Καλησπερα στην παρεα απο την μαγευτικη Σαλονικαρα με τις πιο ομορφες αγριογατες.RESPECT..asking..sex hard..
Καταδρομιικη απο Χανια Σαλονικα για πτηση ανταποκρισης προς Λονδιναρα με τις πιο χαλαρες λονδρεζες αγριογατες που μολις πιουν ειναι αλλου.sex hard..sex hard..
Εμας τα ταλεντα εδιωξαν την ryanair. Δυστυχως χρονος να κατεβουμε πολη δεν μενει.
Τωρα καταλαβαινω γιατι Μακεδονια εχει κυνηγι....κρυοοοοοοο.Κρητη τετοιο καιρο εχει τον Γεναρη.shoot..shoot..shoot.

Η φωτιά σβήνει ,τσίπουρο άλλο δεν πρέπει να πιω γιατί το πρωί δεν θα μπορώ να ...τις ουκρανέζες ,οπότε μάλλον πρέπει να πάω τουλάχιστον για οριζοντίωση καθ ότι κουρασμένος .
Καλό σας βράδυ.Άντε Παρασκευή αύριο .

Η φωτιά σβήνει ,τσίπουρο άλλο δεν πρέπει να πιω γιατί το πρωί δεν θα μπορώ να ...τις ουκρανέζες ,οπότε μάλλον πρέπει να πάω τουλάχιστον για οριζοντίωση καθ ότι κουρασμένος .
Καλό σας βράδυ.Άντε Παρασκευή αύριο .
Γαλάζιες έτσι και αλλιώς δεν θα δεις...πιες όσο τσίπουρο θες.....yelling.

Γαλάζιες έτσι και αλλιώς δεν θα δεις...πιες όσο τσίπουρο θες.....yelling.

Λεω πως χάθηκες και γίνηκες αέρας
και έμεινες μόνο μια ανάμνηση παλιά
μα οταν χάνεται το φέγγος της ημέρας
ο εφιάλτης σου ξανά με κυνηγα ...

Πίνω ,πίνω ,πίνω ,πόσο να πιω γαμώ το κερατό μου ;

Πινω πίνω .πινω ,ποσο να πιω γαμώ το κερατό μου ;
Γεια σου πατρίδα, λεβεντιά!

Καλησπέρα από το χωριό. Θα μείνω μέχρι αύριο και Σάββατο κατηφοριζω. Με τρώει για ένα γρήγορο περπατητο αύριο το πρωί εδώ στα χαμηλά και ότι γίνει... οψομεθα
Παίζει να πετύχεις κ μπασιμο αύριο;)

Πίνω ,πίνω ,πίνω ,πόσο να πιω γαμώ το κερατό μου ;
Έβαλα και εγώ ένα Μητσάρα..

Για τον doctor;)
r2BgpB5.jpg
καληνύχτα σας

Status
Not open for further replies.