καλά να περάσειςΧρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους θα είμαι πάλι μαζί σας από βδομάδα.
Χρόνια Πολλά με υγεία ........να περάσεις όμορφαΧρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους θα είμαι πάλι μαζί σας από βδομάδα.
Καλά χριστούγεννα Μήτσο και καλά να περάσεις.Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους θα είμαι πάλι μαζί σας από βδομάδα.
Τώρα όσο για σενα Κώστα και τα προβλήματα που αντιμετοπίζεις με τον σκύλο θα σου πρότεινα την μέθοδο του δονητή.Αποδεδειγμένα αποτελεσματική αφού ξέρω κάποιον που τον δουλεύει πολύ παρέα με το ασπρόμαυρο σκυλάκι του
αν ήταν το βιολί πουλί
Μάκη εγώ δεν έχω το άγχος μήπως και δεν γυρίσει. Έχω άγχος γιατί είναι επιθετικός και μπορεί να αρπάξει κανέναν άνθρωπο. Έχω πει τον παππού 1000 φορές να κλείνει την πόρτα αλλά ξεχνάει.καλησπέρα σας
ο δικός μου όποτε βρεί πόρτα ανοιχτή την κάνει και σε 1-2 ώρες γυρίζει
στην αρχή είχα άγχος κι εγώ
βάλτον να δαγκώσει τον παππούΜάκη εγώ δεν έχω το άγχος μήπως και δεν γυρίσει. Έχω άγχος γιατί είναι επιθετικός και μπορεί να αρπάξει κανέναν άνθρωπο. Έχω πει τον παππού 1000 φορές να κλείνει την πόρτα αλλά ξεχνάει.
Τι εισαι εσυ...
καλησπέραΚαλησπέρα καρντάσια!
καλησπέρα
ήρθες;;;;;;;
Επιτέλους βρήκα το αεροδρόμιο.... Γιατί κατσουφιάζεις; Αν ενοχλώ να φύγω... .goodboy.
Μπράβο ΧρηστάραΚαλησπέρα στην τρελοπαρέα...
Μετά από 2ημερη απουσία καθώς επιτέλους πήρα το πτυχίο μου στα χέρια και το γιόρτασα δεόντος,επιστροφή σπίτι και ξεκινάει κυνήγι μέχρι να μην αντέχω άλλο...cool..banana..banana.
μπράβο ρε Χρήστο εύχομαι ότι καλύτερο στην συνέχειαΚαλησπέρα στην τρελοπαρέα...
Μετά από 2ημερη απουσία καθώς επιτέλους πήρα το πτυχίο μου στα χέρια και το γιόρτασα δεόντος,επιστροφή σπίτι και ξεκινάει κυνήγι μέχρι να μην αντέχω άλλο...cool..banana..banana.
Μπράβο Χρηστάρα