Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα στην ομορφη παρεα! Καλα χριστουγεννα σε ολους!Και πανω απ' ολα ΥΓΕΙΑ!:):):)

Last edited by a moderator:
Τις ευχές μου σε όλους .
Καλά χριστούγεννα ,να περάσετε όμορφα μαζί με όσους αγαπάτε .
Και μην ξεχνάτε πως υπάρχουν κάποιοι που έχουν ανάγκη εστω και την πολύ μικρή βοηθειά μας
http: //www.hunterslife.gr/forums/threads/%CE%92%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC.135/

Καλησπέρα στην τρελοπαρέα...
Μετά από 2ημερη απουσία καθώς επιτέλους πήρα το πτυχίο μου στα χέρια και το γιόρτασα δεόντος,επιστροφή σπίτι και ξεκινάει κυνήγι μέχρι να μην αντέχω άλλο...cool..banana..banana.

Μπράβο ρε Χρήστο !!! Καλή σταδιοδρομία από δω και πέρα.

Καλημέρα και χρόνια πολλά:)

Χρονια πολλα και απο εδω σε ολους... ΥΓΕΙΑ....
Ρε πουστρακο τι συμφωνεις σε ολα εσυ????
Συμφωνεις για τα benellia, συμφωνεις για το ενα, συμφωνεις για το αλλο....llk. Προσεχε κακομοιρη μου γιατι ο Γεναρης ειναι κοντα κ θα δω το κουπι σου κοκκινο απο την αρμυρα και να σε εχει ταραξει στην εμπλοκη κ μετα δεν θα σε ξεπλενει τιποτα...
Κ κανε μου μια χαρη ρε φιλαρακι, βγαλε αυτη τη φωτογραφια που εισαι σαν μοντελο του Αrmani απο το προφιλ σου...
Δηλαδη αμα βαζεις εσυ τετοιες φωτογραφιες εγω κ ο Γερασιμος που ειμαστε κ ομορφοπαιδα τι να πουμε?.very funny..banana..banana..love.
Τριχα....goodboy.

συμφωνεις για το ενα, συμφωνεις για το αλλο...
Κ κανε μου μια χαρη ρε φιλαρακι, βγαλε αυτη τη φωτογραφια που εισαι σαν μοντελο του Αrmani απο το προφιλ σου...

ΩΧ ! Θα βγούν μαχαίρια ....
.very happy.

Συμφωνεις για τα benellia, συμφωνεις για το ενα, συμφωνεις για το αλλο....llk. Προσεχε κακομοιρη μου γιατι ο Γεναρης ειναι κοντα κ θα δω το κουπι σου κοκκινο απο την αρμυρα και να σε εχει ταραξει στην εμπλοκη κ μετα δεν θα σε ξεπλενει τιποτα...
Δηλαδη αμα βαζεις εσυ τετοιες φωτογραφιες εγω κ ο Γερασιμος που ειμαστε κ ομορφοπαιδα τι να πουμε?.very funny..banana..banana..love.
Τριχα....goodboy.
Γουστάρω λέμεεεεεεεεεεεεε.big smile..crying smile..exciting..banana..banana..banana.

Τριχα...
.goodboy.

.banana..banana..banana..banana. Δώσε Άρι!!!!

Τριχα....goodboy.
Εχω τακτικη ρε αλατοϊδιογομωτη... ΝΑΙ σε ολα...
Τωρα για το Γεναρη... Εχω δεσμευτει να μην μιλησω, αλλα σιγουρα θα κανω πολλους κοιλιακους απο το γελιο...
Ειπες για το beretta ε?
Αλλη φορα τις δοκιμες που δημοσιευεις να μην παρακαλας να γινουν με το δικο μου, να τις κανεις με το νεροσωληνα που εχεις για οπλο...
Οσο για την φωτογραφια, να σου θυμησω την κοπελα που μολις εβαλες φωτο εσφιξε δρομο...
Γελαω με την δημοσιευση σου, ΡΙΓΚΟ...

Status
Not open for further replies.
Back