Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα λεβέντες...:)

Μπροστά απο το ...πυρακτωμένο τζάκι του χωριού και ενω εξω ψιλοβρέχει :( με παρα πολύ ομίχλη, την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.

Ελα ρε φίλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χάλια λέμε:p

Καλημέρα λεβέντες...:)

Το 2007 πήρα το αυτοκίνητο που γουσταριζα .Ηθελα να ταξιδεύει καλά και να τα βγαζει περα στις λάσπες και τα χιόνια.
Την επιλογή μου αυτή , την τιμωρούν κάθε χρόνο με 880 ευρω τέλη κυκλοφορία και 440ευρω φόρο πολυτελείας.
Αν καταθέσω πινακίδες θα μείνουμε χωρις αυτοκίνητο .
Ουτε να το πουλήσω μπορώ αφου κατάφεραν (θέλει μεγάλες ικανότητες ) να απαξιώσουν όλα τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού.

Διονύση είναι τότε που μας έλεγαν πάρτε ελεύθερα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού...
Η βροχή μας άφησε μέσα. Ίσως το απόγευμα να πάω για κανένα παπάκι.
Πάντως έρχεται εβδομάδα άκρως κυνηγετική! .hunter. .hunter.1 .shoot.
Καλημέρα σας.

Last edited:
Διονύση μη με φτιάχνεις εδω που είμαι γιατί είμαι ηδη αρκετα φτιαγμένος............με τους ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ.
Καλημέρα δε σας ειπα και άρχισα να φορτώνω πάλι...

Καλημέρα στην παρέα.
Εγώ θα πάω το μεσημέρι καμιά βόλτα, αν και τα πράγματα στον κάμπο είναι απογοητευτικά.

Την καλημέρα μου από την Θεσσαλονίκη...
Δυνατός βόρειος άνεμος σήμερα και πολύ κρύο!!!
Θα συμφωνήσω με τον Χρήστο πιο πάνω,η εβδομάδα που έρχεται είναι άκρως ενδιαφέρουσα κυνηγετικά...

Καλημέρα λεβέντες...:)

Το 2007 πήρα το αυτοκίνητο που γουσταριζα .Ηθελα να ταξιδεύει καλά και να τα βγαζει περα στις λάσπες και τα χιόνια.
Την επιλογή μου αυτή , την τιμωρούν κάθε χρόνο με 880 ευρω τέλη κυκλοφορία και 440ευρω φόρο πολυτελείας.
Αν καταθέσω πινακίδες θα μείνουμε χωρις αυτοκίνητο .
Ουτε να το πουλήσω μπορώ αφου κατάφεραν (θέλει μεγάλες ικανότητες ) να απαξιώσουν όλα τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού.

Το να είσαι νοικοκύρης και να παλεύεις για το καλό της οικογένειας είναι μεγάλο κακό και πρέπει να τιμωρείται....
Πολύ κακώς μετά από 30 + χρόνια δουλειάς αγόρασες κάποτε ενα οικογενειακό αυτοκίνητο...
Πολύ κακώς..

Προφανές πως ειρωνεύομαι το μπουρδέλο που βιώνουμε καθε μερα...... στην δική σου φάση είναι ο Ζολότας και τόσοι άλλοι φίλοι μας και μή...

Status
Not open for further replies.
Back