Μήτσο οι χιονοπτώσεις είναι μπροστά μας.....
Πιστεύω ότι θα έχουμε και απαγορεύσεις...
Ενδεικτικά.....
http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=203
Απλά εγώ λέω για την εδω περιοχή Διονύση.Αλλά ποτε δεν ξέρεις.
Μήτσο οι χιονοπτώσεις είναι μπροστά μας.....
Πιστεύω ότι θα έχουμε και απαγορεύσεις...
Ενδεικτικά.....
http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=203
Γεια σου Αντώνη.Επειδή σου αρέσει ,σου λέω πως κάθομαι δίπλα απο το τζάκι και κοιτάζω έξω που βρέχει .Καλησπερα σε ολα τα παιδια...
Φιλε αμα σε πιασει καμια φαγουρα να ξερεις εγω σε μελεταω...Γεια σου Αντώνη.Επειδή σου αρέσει ,σου λέω πως κάθομαι δίπλα απο το τζάκι και κοιτάζω έξω που βρέχει .
Μη με ρωτήσεις για τσίπουρα..... μόλις έφαγα και ήπια κρασί.
Και που είσαι....εδω στο χωριο το πίνω σε νεροπότηρο.
Γεια σου Αντώνη.Επειδή σου αρέσει ,σου λέω πως κάθομαι δίπλα απο το τζάκι και κοιτάζω έξω που βρέχει .
Μη με ρωτήσεις για τσίπουρα..... μόλις έφαγα και ήπια κρασί.
Και που είσαι....εδω στο χωριο το πίνω σε νεροπότηρο.
(Καλλιθεα-Πυλος) Μεσσηνια... Οχι τοσο ορεινα αλλα τζακι κρασι και τσιπουρακι.... και καμια τσιχλιτσα ψητη στο τζακι...
Καλησπέρα σε όλους, καλησπέρα και στον ερωτοχτυπημένο από τις φάσσες κυνηγό.
Δημήτρη και εμείς εδώ στα καραγκουνοχώρια με νεροπότηρα παίζουμε. Σήμερα το πρόγραμμα έχει μόνο τσίπουρο , ήρθαν και δυο ξαδέλφια πριν από λίγο και τα τσούζουμε παρέα.
(Καλλιθεα-Πυλος) Μεσσηνια... Οχι τοσο ορεινα αλλα τζακι κρασι και τσιπουρακι.... και καμια τσιχλιτσα ψητη στο τζακι...
Την τσιχλιτσα που θα την βρεις? Θα με φωναξεις να σου βαρεσω καμια?
Εχω θελω τζακι, χαλι κ ενα μπουκαλι σαμπανια....buy. Τα υπολοιπα τα κανονιζω μονος μου...
Φιλαράκο .... ενοχλώ;;; oooκαλησπέρα σας ωραίοι
γράφτοΣήμερα το πρωι και ενω ανεβαίνω μια πλαγιά χτυπάει το κινητό .Είναι η Ματούλα Σούζη η μετεωρολόγος και μου λέει για το πόσο επιβεβαιώθηκε για την μετεωρολογική πρόγνωση που είχε κάνει.
Και που είσαι ......,μου λέει, να θυμάσαι οτι μέσα Ιουλίου θα κάνει δυνατό καύσωνα..violin.
Ναι μωρε τα λεει πολυ ωραια... Ασ'τον λιγο...Αντώνη του έχεις δώσει πολύ θάρρος φίλε.. Θέλω να βγεις με την steelium και να γεμίσεις μια τσάντα τσίχλες..