Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα σε ολα τα παιδια... :)
Γεια σου Αντώνη.Επειδή σου αρέσει ,σου λέω πως κάθομαι δίπλα απο το τζάκι και κοιτάζω έξω που βρέχει .
Μη με ρωτήσεις για τσίπουρα..... μόλις έφαγα και ήπια κρασί.
Και που είσαι....εδω στο χωριο το πίνω σε νεροπότηρο.

Γεια σου Αντώνη.Επειδή σου αρέσει ,σου λέω πως κάθομαι δίπλα απο το τζάκι και κοιτάζω έξω που βρέχει .
Φιλε αμα σε πιασει καμια φαγουρα να ξερεις εγω σε μελεταω...
Μου χτυπας ενεσεις... Κοντοζυγωνει ομως και η ωρα μου....

Καλησπέρα σε όλους, καλησπέρα και στον ερωτοχτυπημένο από τις φάσσες κυνηγό.
Δημήτρη και εμείς εδώ στα καραγκουνοχώρια με νεροπότηρα παίζουμε. Σήμερα το πρόγραμμα έχει μόνο τσίπουρο , ήρθαν και δυο ξαδέλφια πριν από λίγο και τα τσούζουμε παρέα.

(Καλλιθεα-Πυλος) Μεσσηνια... Οχι τοσο ορεινα αλλα τζακι κρασι και τσιπουρακι.... και καμια τσιχλιτσα ψητη στο τζακι...:):):)

Σημασία Αντώνη έχει να φύγεις λίγες μέρες απο το τρελλάδικο και να περάσεις ξέγνιαστα με δικά σου πρόσωπα όπως εσυ θέλεις.

Καλησπέρα σε όλους, καλησπέρα και στον ερωτοχτυπημένο από τις φάσσες κυνηγό.
Δημήτρη και εμείς εδώ στα καραγκουνοχώρια με νεροπότηρα παίζουμε. Σήμερα το πρόγραμμα έχει μόνο τσίπουρο , ήρθαν και δυο ξαδέλφια πριν από λίγο και τα τσούζουμε παρέα.

Τι ερωτοχτυπημένος ....ασε να μην πω καμμιά βαριά κουβέντα τώρα.
Καλα να περνάς ρε Κώστα και έυχωμαι να προλάβεις να κάνεις κανένα καλό κυνηγι όσο είσαι εκεί.

(Καλλιθεα-Πυλος) Μεσσηνια... Οχι τοσο ορεινα αλλα τζακι κρασι και τσιπουρακι.... και καμια τσιχλιτσα ψητη στο τζακι...:):):)

Την τσιχλιτσα που θα την βρεις? Θα με φωναξεις να σου βαρεσω καμια? .yel..yel..yel.
Εχω θελω τζακι, χαλι κ ενα μπουκαλι σαμπανια....buy. Τα υπολοιπα τα κανονιζω μονος μου....sex hard.

Την τσιχλιτσα που θα την βρεις? Θα με φωναξεις να σου βαρεσω καμια? .yel..yel..yel.
Εχω θελω τζακι, χαλι κ ενα μπουκαλι σαμπανια....buy. Τα υπολοιπα τα κανονιζω μονος μου....sex hard.

Αντώνη του έχεις δώσει πολύ θάρρος φίλε.. Θέλω να βγεις με την steelium και να γεμίσεις μια τσάντα τσίχλες..

Πολυ βροχή ρε παιδάκι μου...... και τώρα είναι καταιγίδα με τα όλα της .Ευτυχώς θα είναι μέχρι το πρωι .
Απο την κλεισούρα θα το ρίξω πάλι στα τσίπουρα γαμω τη δυστυχία μου.....victory.

Σήμερα το πρωι και ενω ανεβαίνω μια πλαγιά χτυπάει το κινητό .Είναι η Ματούλα Σούζη η μετεωρολόγος και μου λέει για το πόσο επιβεβαιώθηκε για την μετεωρολογική πρόγνωση που είχε κάνει.
Και που είσαι ......,μου λέει, να θυμάσαι οτι μέσα Ιουλίου θα κάνει δυνατό καύσωνα
..violin.

Σήμερα το πρωι και ενω ανεβαίνω μια πλαγιά χτυπάει το κινητό .Είναι η Ματούλα Σούζη η μετεωρολόγος και μου λέει για το πόσο επιβεβαιώθηκε για την μετεωρολογική πρόγνωση που είχε κάνει.
Και που είσαι ......,μου λέει, να θυμάσαι οτι μέσα Ιουλίου θα κάνει δυνατό καύσωνα
..violin.
γράφτο ;)

Ρε γαμώ το κερατό μου με φτιάξανε βραδιάτικα...
Με πήρανε τηλέφωνο οι άλλοι δυο που πάμε για κανένα γουρούνι και μου λένε .."που είσαι ρε παπάρα και δεν πήρες τηλέφωνο ; σήμερα έγινε της πόπης .Κυνηγούσαμε ένα κοπάδι μέχρι 5 το απόγευμα μεσα στη βροχή."
Τελικά χτύπησαν ένα και τραυμάτισαν δυο μεγάλα απο τα οποία το ένα πρέπει να τέζαρε αλλά δεν προλαβαίναν να ψαξουν γιατί νύχτωσε.
Και εγω ψάχνω τον έρωτα με τις μπλέ που είναι άφαντες.

Τελικά απο τον πολύ καυμό τόριξα στα τσίπουρα.Καί μάλιστα τσίπουρα απο τον Εβρο που μούφερε ο μπατζανάκης.
Ακούω και τον μπεμπέ Βαρβιτσιώτη να κάνει δηλώσεις για το πλοίο και θέλω να του την φυτέψω.....smashfrak..vah..shoot.

Status
Not open for further replies.
Back