Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σε όλους.
Μετά από ένα βραδυ με πολύ δυνατή βροχή,κεραυνούς και δυνατό αέρα, τα φαινόμενα σταμάτησαν γυρω στις 8 το πρωί.
Στα βουνά πάνω απο τα 1300 χιόνιζε όλο το 24ωρο.Τώρα γύρισε βοριάς και μέσα απο τις ομίχλες και τα σύννεφα εμφανίζεται και ο ήλιος αλλά με την θερμοκρασία να κάνει αισθητή την πτώση της.

Καλημέρα σε όλους.
Μετά από ένα βραδυ με πολύ δυνατή βροχή,κεραυνούς και δυνατό αέρα, τα φαινόμενα σταμάτησαν γυρω στις 8 το πρωί.
Στα βουνά πάνω απο τα 1300 χιόνιζε όλο το 24ωρο.Τώρα γύρισε βοριάς και μέσα απο τις ομίχλες και τα σύννεφα εμφανίζεται και ο ήλιος αλλά με την θερμοκρασία να κάνει αισθητή την πτώση της.

Σκέφτεσαι να γίνεις μετεωρολόγος ? :confused:

γειά σας ρε μάγκες
πάμε για εκλογές
θα είμαι υποψήφιος με τον παραπόταμο στηρίξτε με .ha ha ha.
Μάκη αν υποσχεθείς ότι θα βαράω 10 τσίχλες σε κάθε έξοδο για κυνήγι, σε ψηφίζω.sarcastic.

Καλησπέρα σε όλους :)

Και κάτι που ξέχασα. Ετοιμάστε έρχεται παγετός και χιόνι..ha ha ha.

Ένα ανέκδοτο που ταιριάζει:

Σε μια περιοχή της Αμερικής , πλησιάζει χειμώνας .
Οι Ινδιάνοι αναρωτιούνται για τον καιρό και ρωτάνε το μάγο της φυλής .
- " Ω μεγάλε μάγε , πες μας , πώς θα είναι ο χειμώνας που έρχεται ; "
Ο μάγος σκέφτεται λίγη ώρα και απαντά :
- " Χμμμμμμ ... Παιδιά μου , ένα έχω μόνο να σας πω . Ο χειμώνας φέτος θα είναι βαρύς . Κόψτε ξύλα ..."
Έφυγαν λοιπόν οι Ινδιάνοι κι αρχίζουν να κόβουν ξύλα . Μετά από μια εβδομάδα , ξανάπανε στο μάγο και ρωτάνε :
- " Ω μεγάλε μάγε , πες μας , τι καιρό θα κάνει φέτος το χειμώνα ; "
- " Χμμμμμμ ... Παιδιά ο χειμώνας φέτος θα είναι πολύ βαρύς. Κόψτε πολλά ξύλα . "
Φεύγουν λοιπόν οι Ινδιάνοι από το μάγο κι αρχίζουν να κόβουν κι άλλα ξύλα . Οι Ινδιάνοι έκοβαν ξύλα κάθε μέρα , αλλά συνέχιζαν να επισκέπτονται τον μάγο κάθε μέρα .
- " Ω μεγάλε μάγε , πες μας , θα είναι βαρύς ο χειμώνας φέτος ; "
- " Ρε παιδιά , τα είπαμε χίλιες φορές , λέει ο μάγος . Ο χειμώνας φέτος θα είναι πάρα πολύ βαρύς . Κόψτε ξύλα . "
- " Μα καλέ μας μάγε μας λες να κόψουμε ξύλα τόσο καιρό . Είσαι σίγουρος ; "
- " Μα τι λέτε τώρα ; Με αμφισβητείτε ; " , ρωτάει θυμωμένος ο μάγος . " Είμαι πάρα πολύ σίγουρος . Κόψτε ξύλα . "

Οι Ινδιάνοι έφυγαν ήρεμοι, αφού είδαν τόσο σίγουρο το μάγο. O μάγος όμως, μπήκε σε σκέψεις. "Μήπως κάνω λάθος για το χειμώνα;"

Αποφάσισε λοιπόν να πάει στη διπλανή πόλη, για να ρωτήσει τους μετεωρολόγους για τον καιρό, ώστε να σιγουρευτεί και αυτός.

-"Ρε επιστήμονες, ποίες είναι οι προβλέψεις σας για τον ερχόμενο χειμώνα;" Ρωτάει ο μάγος.
-"Γέρο, φύγε να σωθείς" του λένε. "Περιμένουμε φέτος πάρα πάρα πολύ βαρύ χειμώνα".
-"Κύριοι, με τρομάζετε", τους λέει ο μάγος. "Είστε σίγουροι;"
-"Βεβαιότατα. Περιμένουμε τον πιο βαρύ χειμώνα των τελευταίων 25 ετών".
"Πω-Πω, δύσκολα τα πράγματα" σκέφτηκε ο μάγος.
"Και πώς είστε τόσο σίγουροι ρε παιδιά";
-"Τι λες, ρε φίλε. Δεν βλέπεις τους Ινδιάνους; Έχουν κόψει όλο το βουνό!"

Καλησπέρα σε όλους.
Έχει ένα βοριά έξω δεν τολμάμε να βγούμε από το μαγαζί!!!
Και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας...

Καλησπέρα ,
Πέφτει και το χρηματιστήριο....:p
Βέβαια δεν έχει σημασία ότι η ζωή μας είναι ίδια είτε ανεβαίνει είτε κατεβαίνει.......σημασία έχει ότι πέφτει.sarcastic.

καλησπερα παιδια..ζολο περιμενουμε νεα σου

Θα έχουμε εκλογές τάμαθες ; .yel.
Τι άλλο να σου πω αφου 3 ωρες στο βουνό και δεν μου πέρασε τίποτα.Πολύ πιθανόν λογω της παγωνιάς που αρχίζει απο απόψε να έμειναν χαμηλα στις πλαγιές με τις κουμαριές.

Θα έχουμε εκλογές τάμαθες ; .yel.
Τι άλλο να σου πω αφου 3 ωρες στο βουνό και δεν μου πέρασε τίποτα.Πολύ πιθανόν λογω της παγωνιάς που αρχίζει απο απόψε να έμειναν χαμηλα στις πλαγιές με τις κουμαριές.
επρεπε να πας χαμηλα.big smile.αφου εισαι εμπειρος κυνηγος.goodboy.

επρεπε να πας χαμηλα.big smile.αφου εισαι εμπειρος κυνηγος.goodboy.

Το χαμηλά εδω μας τέλειωσε.Εχουν δασωθεί τα πάντα.Δεν μπορείς ούτε να περάσεις πια.
Εδω και πολλά χρόνια δεν μπορούμε πια να παμε εκεί που παλια κάναμε κάτι απογευματινά όνειρο αλλα και απο πάνω τα ίδια χάλια είναι.

καλησπερα μαγκες ασχημη μερα η σημερινη για την ναυτιλια δυστηχως θα εχουμε πολλους νεκρους

Απ'οτι φαίνεται πάλι μπαχαλο .....ακόμη παίζουν με τις λίστες των ονομάτων

Status
Not open for further replies.
Back