.cool.Καλησπέρα παιδιά! πλησιάζει η Τετάρτη για να πάμε πάλι στο χωριό! Δεν πα να έχει -43, εγώ στο βουνό θα την βγάλω
Καλησπέρα παιδιά! πλησιάζει η Τετάρτη για να πάμε πάλι στο χωριό! Δεν πα να έχει -43, εγώ στο βουνό θα την βγάλω
Αμα αρχίσω να κόβω να δεις που θα τρέχετε !!!!Τζίνα κόψε κάτι...θα κρυώσεις.
για να έχεις την λίστα πρέπει να έχεις και παρατσούκλιΔημήτρη μου φαίνεται ότι πρέπει κάποια στιγμή να ποσταρεις μια λίστα με τα παρατσούκλια γιατί δεν σας πιάνω...
ωραία ρε φίλεΜόλις γύρισα από μια βολτίτσα με την οικογένεια. Ήδη χιονίζει!
Άντε να δούμε μια άσπρη μέρα.Μόλις γύρισα από μια βολτίτσα με την οικογένεια. Ήδη χιονίζει!
Αυτά είναι τα καλύτερα! Αμα μου πεις ότι κάθεσαι και στο τζάκι σου και πίνεις ένα ποτηράκι τότε είσαι άρχοντας!Μόλις γύρισα από μια βολτίτσα με την οικογένεια. Ήδη χιονίζει!
Αυτά είναι τα καλύτερα! Αμα μου πεις ότι κάθεσαι και στο τζάκι σου και πίνεις ένα ποτηράκι τότε είσαι άρχοντας!
Δεν είναι κρυφό φιλέ... Με Βάφτισαν στην ευθυγράμμιση... Αντώνης ο Φλαμίνγκο...επειδή κοιμομουν με το ενα μάτι ανοιχτό... Τώρα οι καλοί μου φιλοι το έκοψαν και το έκαναν Φλαμ... Ειναι πιο γουστοζικο...Για το παρατσούκλι του Αντώνη υπάρχουν άλλοι και μάλιστα φιλαράκια του που θα τρέξουν να το γράψουν.
Εγω πάντως κατι ξέρω αλλά κάνω την ...πάπια.
Φρόντισαν οι ειδικοί.... Νωρίς νωρίς...για να έχεις την λίστα πρέπει να έχεις και παρατσούκλι