ωραίος ο Γιώργος τα έχεις οικόσιταΤώρα μόλις γύρισα από το χωριό μου που βρίσκεται περίπου 35 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσ/νίκης.
Πήγαμε να σκεπάσουμε τις βρύσες και τα ρολόγια να μην σπάσουν από την παγωνιά.
Μόλις κατέβηκα στον κήπο έμεινα με το στόμα ανοιχτό...τα κοτσύφια δεκάδες έβοσκαν κάτι μαύρους καρπούς σαν χοντρά σκάγια που βγάζει ένα θαμνοειδές που έχουμε.Τα πλησιάζαμε και δεν καταλάβαιναν τίποτα,με τα μούτρα έπεσαν!!!Και δεν είχα την φωτογραφική μηχανή μαζί μου...
Ηρεμηστεεεεεεεεεεεεεεεεε ειναι νωρίς ακοαμααααααααααααααα...καλησπερα σας....κρυο κ χιονι δεν θελατε?να δω τωρα που θα παμε για κυνηγι...βλεπω να κανω καρτερι στο σπιτι μου στην λουτσα θα πιασουν ολα τα ποθλια παραθαλλασια
Μπραβο Μακη... Welcome....Επειδή ο μαρουλάς η αλλοιώς Ματούλα ,απο σήμερα είναι κάτοχος μιας ΝΙΚΟΝ SLR να του ευχήθούμε όλοι μαζί καλά τραβήγματα.
Του αφιερώνω και το παρακάτω άσμα...........
θα σκισεις .shoot.Αλλού χιονίζει και δεν μπορούν να πάνε για κυνήγι.Εδω που δεν χιόνισε κυνήγια δεν έχει και θέλουμε χιόνι.
Τελικά τι σου είναι αυτοί οι κυνηγαραίοι;;
Καλά λέει ο πανούτσος .....ηρεμήηηηστε.....
Αυριο θα παω για τριχωτα.Ρε Ματούλα επειδή είσαι γουρλού ,απαντησέ μου στο προαίσθημα που έχω ότι αύριο θα βαρέσω τριχωτό.
ευχαριστώ παιδιά
όπως ευχαριστώ θερμά και τον εργοδότη μου που μου την δώρισε
ας βρώ κυνήγια και θα σας μπουκώσω φωτό εγώΚαλορίζικη Μάκη , περιμένουμε κυνηγητικές φωτογραφίες.
Καλορίζικη Μάκη , περιμένουμε κυνηγητικές φωτογραφίες.
Οτι εχεις προβλημα εσυ παλιοκασόλε....buy buy.Θελω να βγω το πρωι αλλα το παει φιρι φιρι να με κανει μουσκεμα... Εχω ετοιμασεια διαβροχα κ γαλοτσες μεσης κ θα δω... Παπιοκαιρος....xm.