Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τώρα μόλις γύρισα από το χωριό μου που βρίσκεται περίπου 35 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσ/νίκης.
Πήγαμε να σκεπάσουμε τις βρύσες και τα ρολόγια να μην σπάσουν από την παγωνιά.
Μόλις κατέβηκα στον κήπο έμεινα με το στόμα ανοιχτό...τα κοτσύφια δεκάδες .fff. έβοσκαν κάτι μαύρους καρπούς σαν χοντρά σκάγια που βγάζει ένα θαμνοειδές που έχουμε.Τα πλησιάζαμε και δεν καταλάβαιναν τίποτα,με τα μούτρα έπεσαν!!!Και δεν είχα την φωτογραφική μηχανή μαζί μου...:(
ωραίος ο Γιώργος τα έχεις οικόσιτα :)

Δεν είχαμε κρύο και χιόνια και δεν κυνηγούσαμε....τώρα που ήρθε όλο το χιόνι των Βαλκανίων ....πάλι δεν θα κυνηγήσουμε !!!!!

καλησπερα σας....κρυο κ χιονι δεν θελατε?να δω τωρα που θα παμε για κυνηγι...βλεπω να κανω καρτερι στο σπιτι μου στην λουτσα θα πιασουν ολα τα ποθλια παραθαλλασια.sarcastic.
Ηρεμηστεεεεεεεεεεεεεεεεε ειναι νωρίς ακοαμααααααααααααααα...
Ωραιο το ντεκορ παιχται

Καλησπέρα. Πήγα να πάρω κρασιά γιατί ξεμείναμε και περιμένω κόσμο να ψήσουμε στο τζάκι

Πιστεύω εδώ σε μας ότι ήταν να ρίξει από χιόνι το έριξε (παντού χιονισμένο αλλά οι δρόμοι καθαροί). Απλά τώρα έξω έχει -3 και θα το κρατήσει παγωμένο.

.bbq.

Το σημερινό πρόγραμμα συνεχίστηκε με απογευματινό στον βάλτο. Σε όσα μέρη είχα έμπνευση να πάμε είχε ήδη κόσμο. Με τέτοιον καιρό βγήκαν όλοι για πάπιες. Τελικά πήγαμε σε ένα μέρος που είχα το κυνηγήσω γύρω στα 10 χρόνια. Δεν βγήκε τίποτα παρά μόνο ένα μικιρτί. Του έριξα μια τουφεκιά και όπως έβλεπα το πουλί το έχασα, βλέποντας μόνο κομμάτια. Όπως ήμουν σαστισμένος ακούω από τον συνκυνηγό μου Γιώργο "ευχαριστώ". Έκανα πως δεν άκουσα και τον ρώτησα τι είπε. Μου απάντησε λέγοντας "δεν ήμουν εγώ αλλά ένα γεράκι" χαχαχαχαχαχα
Για την ιστορία το φυσίγγι που είχα ήταν Fly Target Premier 38gr .lazy.
Επιστροφή, τα σκυλιά βόλτα και φαγητό, μετά μπάνιο, φαγητό (μεσημεριανό) και αραχτός οικογενειακά στο τζάκι. Είπα να βάλω ένα ουίσκι αλλά προτίμησα ουζάκι...
Καλησπέρα σας

Αλλού χιονίζει και δεν μπορούν να πάνε για κυνήγι.Εδω που δεν χιόνισε κυνήγια δεν έχει και θέλουμε χιόνι.
Τελικά τι σου είναι αυτοί οι κυνηγαραίοι;;
Καλά λέει ο πανούτσος .....ηρεμήηηηστε.....
Αυριο θα παω για τριχωτα.Ρε Ματούλα επειδή είσαι γουρλού ,απαντησέ μου στο προαίσθημα που έχω ότι αύριο θα βαρέσω τριχωτό.

Επειδή ο μαρουλάς η αλλοιώς Ματούλα ,απο σήμερα είναι κάτοχος μιας ΝΙΚΟΝ SLR να του ευχήθούμε όλοι μαζί καλά τραβήγματα.
Του αφιερώνω και το παρακάτω άσμα...........

.vah.Γυναίκα και μικρός λένε συνέχεια ......χιόνισε σε όλη την Ελλάδα και μόνο εδω δεν χιόνισε .
Και εγω τι φταίω που αυτοί ήθελαν να τους φέρω εδω ;

Αλλού χιονίζει και δεν μπορούν να πάνε για κυνήγι.Εδω που δεν χιόνισε κυνήγια δεν έχει και θέλουμε χιόνι.
Τελικά τι σου είναι αυτοί οι κυνηγαραίοι;;
Καλά λέει ο πανούτσος .....ηρεμήηηηστε.....
Αυριο θα παω για τριχωτα.Ρε Ματούλα επειδή είσαι γουρλού ,απαντησέ μου στο προαίσθημα που έχω ότι αύριο θα βαρέσω τριχωτό.
θα σκισεις .shoot.

Καλορίζικη Μάκη , περιμένουμε κυνηγητικές φωτογραφίες..well done.

Δεν νομίζω. Μάλλον τα μαρούλια θα φωτογραφίζει η τα νέα κόλπα που μαθαίνει.
magika-egkefalou-01copy.jpg

Θελω να βγω το πρωι αλλα το παει φιρι φιρι να με κανει μουσκεμα... Εχω ετοιμασεια διαβροχα κ γαλοτσες μεσης κ θα δω... Παπιοκαιρος....xm.

Status
Not open for further replies.
Back