Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρες..
Έυχομαι σε ολους καλή χρονιά με υγεία και οικογενειακή ευτυχία...................και με λίγα φράγκα παραπάνω.sarcastic.

Φεύγω για δουλειά , είναι μια πολύ δύσκολη μέρα σήμερα ,θα σηκώσω κεφάλι αργά το βράδυ.:confused:

Καλημέρα σε όλους...Σήμερα μετά τη δουλειά θα φύγω για Δίστομο! Ελπίζω να μη με κλείσει ο καιρός και καταλήξω να κάνω πρωτοχρονιά μέσα στο αμάξι.
Καλή χρόνιά εύχομαι σε όλους με υγεία πάνω απ' όλα. Διονύση, υπομονή...

Καλημέρα στην παρέα.
Εδώ το χιόνι το πάγωσε. Περπατάς και κάνουν όλα κρακ κρακ. Έχει περίπου 4 πόντους αλλά όλοι οι δρόμοι πεντακάθαροι.

Καλημέρα σας.
Δεν ξέρω πόσα μποφόρ έχουμε (είναι πολλά πάντως), ούτε πόσους βαθμούς κάτω από το μηδέν (και αυτοί πολλοί πρέπει να είναι) αλλά ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ!!!

Διονύση που είσαι ρε; Την Κυριακή δουλεύεις και αυτήν; Τώρα πρέπει να πάμε λίγο πιο έξω, όχι που πήγαμε με τους Νοτιάδες.
Ρίχνει πολύ χιόνι από το Κάστρο μέχρι την Λαμία.

Διονύση που είσαι ρε; Την Κυριακή δουλεύεις και αυτήν; Τώρα πρέπει να πάμε λίγο πιο έξω, όχι που πήγαμε με τους Νοτιάδες.
Ρίχνει πολύ χιόνι από το Κάστρο μέχρι την Λαμία.
Εγω είμαι μέσα την Κυριακή όπου γουστάρετε..................και για απογευματινό.sarcastic..sarcastic.

Προσοχή παιδιά στους δρόμους σήμερα. Πήγα να κάνω μερικά ψώνια και κάτω έχει πάγο, ο δρόμος είναι γυαλί.

Status
Not open for further replies.
Back