Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα σε ολους, παντοτε με υγεια. Πραγματι, τα στολισμα ειναι εκπληκτικο και οι ηχοι απιστευτοι, μπραβο!!!
Απ' οτι φαινεται θα εχουμε χιονι σε λιγες ωρες και στα βορεια προαστια, προσοχη στις μετακινησεις.
Να περνατε καλα!!!

Καλημερα σε ολους, παντοτε με υγεια. Πραγματι, τα στολισμα ειναι εκπληκτικο και οι ηχοι απιστευτοι, μπραβο!!!
Απ' οτι φαινεται θα εχουμε χιονι σε λιγες ωρες και στα βορεια προαστια, προσοχη στις μετακινησεις.
Να περνατε καλα!!!

Ευχαριστούμε Σταύρο, να περνάς και συ καλά και πρόσεχε αν χιονίσει εκεί στα βόρεια προάστια.

Καλημέρα σας.
Τελικά η χιονόπτωση δεν συνεχίστηκε τη νύχτα. Άκαρπη βόλτα με τον βοριά να γ#μάει και να δέρνει...
Για να δούμε το απόγευμα αν πάμε για κανένα υδρόβιο...

Χαιρετω την παρεα!!!!
Επιστροφη στην δουλεια μετα απο ενα ταξιδακι στην Θεσσαλονικη!
Τι ομορφη πολη!!!!

Χαιρετω την παρεα!!!!
Επιστροφη στην δουλεια μετα απο ενα ταξιδακι στην Θεσσαλονικη!
Τι ομορφη πολη!!!!

Συμφωνώ Κυριάκο, η Θεσσαλονίκη είναι η πιο όμορφη πόλη στην Ελλάδα. Όχι από άποψη τοπίου κλπ, αλλά έχει αυτό το κάτι που σου κάνει κλικ από την αρχή σαν πόλη.
Βέβαια σαν τα χωριά της επαρχίας δεν έχει

Σας καλησπερίζω απο τα παγωμένα Τζουμέρκα.
Ειμαι εξω απο τις 6:30 με θερμ -6 Στα ψηλότερα χιονίζει αλλά όπου φυσάει τσούζει περισσότερο. Θα το τραβήξω όμως μέχρι να νυχτώσει.Τωρα που σας γραφω απο πανω μου στα βραχια περνανε αγριογούρουνα .Τα ακουγα εδω και ώρα να γυροφέρνουν.

Καλησπέρα σε όλα τα παλικαρια ;)
Διαβασα στο enikos.gr ότι λεωφορειο με 20 μαθητες εχει εγκλωβιστεί από τα χιονια στην Μαλακασα .asking.
Οποτε για κυνηγι προς τα πανω ουτε λογος από ΄παρασκευη και βλέπουμε .hunter.1.hunter.1

Καλησπέρα σε όλα τα παλικαρια ;)
Διαβασα στο enikos.gr ότι λεωφορειο με 20 μαθητες εχει εγκλωβιστεί από τα χιονια στην Μαλακασα .asking.
Οποτε για κυνηγι προς τα πανω ουτε λογος από ΄παρασκευη και βλέπουμε .hunter.1.hunter.1
.asking.Τι εγινε ρε παιδια... ??

Εχουν ασπρισει τα παντα ειδικα Αττικοβοιωτια
Πολύ φοβάμαι ότι καποιοι καρτεριτζηδες της μπεκάτσας θα τριβουν τα χερια τους με τοσο χιονι .xm..ghe.

καλησπερα σας....κρυο κ χιονι δεν θελατε?να δω τωρα που θα παμε για κυνηγι...βλεπω να κανω καρτερι στο σπιτι μου στην λουτσα θα πιασουν ολα τα ποθλια παραθαλλασια.sarcastic.

Τώρα μόλις γύρισα από το χωριό μου που βρίσκεται περίπου 35 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσ/νίκης.
Πήγαμε να σκεπάσουμε τις βρύσες και τα ρολόγια να μην σπάσουν από την παγωνιά.
Μόλις κατέβηκα στον κήπο έμεινα με το στόμα ανοιχτό...τα κοτσύφια δεκάδες .fff. έβοσκαν κάτι μαύρους καρπούς σαν χοντρά σκάγια που βγάζει ένα θαμνοειδές που έχουμε.Τα πλησιάζαμε και δεν καταλάβαιναν τίποτα,με τα μούτρα έπεσαν!!!Και δεν είχα την φωτογραφική μηχανή μαζί μου...:(

Σας χαιρετώ και καθότι όλη μέρα στο βουνό και στο κρύο, ετοιμάζομαι να ψήσω κατι λουκανικάκια που θα τα συνοδέψω με αγρια χόρτα και κρασάκι.
.bbq..beer.

Status
Not open for further replies.
Back