Καλημερα στην παρεα
Σε ποιο απ' όλα?Καλημέρα, λέω να παω για κουτσομπολιο στο κυνηγομαγαζο.
Εγω λεω να παω το απογευμα σκοπευτηριο να ριξω κανενα ντουμπλε αναποδα με Granullar κ μισοταπα να ηρεμησω...
Πολλες καλημερες...
Καλημέρα σε όλους. Κι εγώ το ίδιο σκοπεύω να κάνω! Ήδη άρχισα να μετρώ τις ώρες ...Εγω λεω να παω το απογευμα σκοπευτηριο να ριξω κανενα ντουμπλε αναποδα με Granullar κ μισοταπα να ηρεμησω...
Πολλες καλημερες...
Κουφάλα ...Εγω λεω να παω το απογευμα σκοπευτηριο να ριξω κανενα ντουμπλε αναποδα με Granullar κ μισοταπα να ηρεμησω...
Πολλες καλημερες...
Η καραμπίνα έχει ήδη και 10-15 πόντους επιπλέον σκοπευτική γραμμή λόγο βάσης, άρα με 66 εκ. κάννη πάλι βγαίνεις "οφελιμένος"...Καλησπερα.
Μια γρήγορη ερώτηση για να μην ανοίγω καινούργιο τοπικ.
Αν είχατε ενα ποζέ με 66 κάνη και θέλατε δεύτερο μια καραμπίνα για λιγότερο recoil και μεγαλύτερη σκοπευτική γραμμή θα πηγαίνατε στα 71 ή στα 76; Πόσοι εχουν 76 και είναι ευχαριστημένοι και βολεύονται; Μήπως ειναι λιγο υπερβολή;
Κλίνω στο 71 αλλά θα ήθελα και τον αντίλογο.
66εκ για γενική χρήση.Καλησπερα.
Μια γρήγορη ερώτηση για να μην ανοίγω καινούργιο τοπικ.
Αν είχατε ενα ποζέ με 66 κάνη και θέλατε δεύτερο μια καραμπίνα για λιγότερο recoil και μεγαλύτερη σκοπευτική γραμμή θα πηγαίνατε στα 71 ή στα 76; Πόσοι εχουν 76 και είναι ευχαριστημένοι και βολεύονται; Μήπως ειναι λιγο υπερβολή;
Κλίνω στο 71 αλλά θα ήθελα και τον αντίλογο.
Παίζεις με τα νεύρα κανενός εδώ μέσα;;;;Εγω λεω να παω το απογευμα σκοπευτηριο να ριξω κανενα ντουμπλε αναποδα με Granullar κ μισοταπα να ηρεμησω...
Πολλες καλημερες...
Άνω Γλυφαδα, στο πιο κοντινο μου.Σε ποιο απ' όλα?
Μια από τα ίδια Κώστα! Το καλό είναι ότι θέλω να χάσω μερικά κιλά, το κακό είναι ότι έχω πλακωθεί στις μπύρες και δεν πρόκειται...Καλησπέρα στην τρελοπαρέα. Όσο κάνει ζέστη δεν κατεβαίνει εύκολα το φαγητό το μεσημέρι, με το ζόρι τρώω μια σαλάτα.
Δώσε πόνο φίλε! Και εγώ στην άδειά μου θα προσπαθήσω να πάω βαρκαδοψαρέματα...Καλησπερα..το μενού είχε παραγαδάκι σημερα..πρωτη μέρα αδειούχος..η συνεχεια στο ανάλογο thread..
κι εγώ Βασίλη πρέπει να προσέξω γιατί έχασα 3-4 κιλά τώρα με τις ζέστεςΜια από τα ίδια Κώστα! Το καλό είναι ότι θέλω να χάσω μερικά κιλά, το κακό είναι ότι έχω πλακωθεί στις μπύρες και δεν πρόκειται...