D
DrV
Συλλυπητήρια φίλε...
Κ θα πω κ αλλο ενα κ θα κατσω ησυχος...
Μολις τελειωσα κ τον σαπουνισα... Τον σουγια μου τον Opinel εννοω...
καλή δύναμη φίλε... ζωή σε εσάςΡε παιδια, παρολο που ηταν ξαφνικο, δεν μπορω να πω οτι δεν το περιμενα. Μεγαλος ανθρωπος ηταν, εντελως αυταρκης εως και τα 85 του (επειτα ηρθε το εγκεφαλικο και τον φροντιζαμε εμεις), αλλα ακομα και ετσι ορθιος εφυγε, δεν επεσε κατακοιτος, και ειχε και τα συγκαλα του. Μακαρι να φτασουμε στα χρονια του, και ελπιζω να μη δουμε τα πραματα που εχει δει εκεινος.
Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες, εχουν σημασια ειτε κοντινες ειτε μακρινες, ολες μαζι δινουν λιγη δυναμη παραπανω.
Υγεια και δυναμη σε ολους.
τι θες βρε γκαντέμη;;;;που είναι αυτός ο ωχ ωχ .... ;
περαστικά Πρέξτι θες βρε γκαντέμη;;;;
2 μέρες είμαι χάλια με έντονες ζαλάδες και κούραση
ευχαριστώ φιλαράκοπεραστικά Πρέξ
Βίκτωρα τα συλλυπητήρια μου σ'εσενα και την οικογένεια σου. Να έχεται υγεία να τον θυμάστε.Ρε παιδια, παρολο που ηταν ξαφνικο, δεν μπορω να πω οτι δεν το περιμενα. Μεγαλος ανθρωπος ηταν, εντελως αυταρκης εως και τα 85 του (επειτα ηρθε το εγκεφαλικο και τον φροντιζαμε εμεις), αλλα ακομα και ετσι ορθιος εφυγε, δεν επεσε κατακοιτος, και ειχε και τα συγκαλα του. Μακαρι να φτασουμε στα χρονια του, και ελπιζω να μη δουμε τα πραματα που εχει δει εκεινος.
Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες, εχουν σημασια ειτε κοντινες ειτε μακρινες, ολες μαζι δινουν λιγη δυναμη παραπανω.
Υγεια και δυναμη σε ολους.
Δεν είναι τίποτα Μάκη, από την αγωνία για τη ρυθμιστική είναι2 μέρες είμαι χάλια με έντονες ζαλάδες και κούραση
τι θες βρε γκαντέμη;;;;
2 μέρες είμαι χάλια με έντονες ζαλάδες και κούραση