Μάκης
Banned
πολλές και ευθύβολες τουφεκιές φίλεΓεια σας παίχται...
Παρέδωκα την άδεια δια θεώρησην εις την Κρωπία και θα την αναλάβω την Παρασκευή πρώτα ο Θεός...
πολλές και ευθύβολες τουφεκιές φίλεΓεια σας παίχται...
Παρέδωκα την άδεια δια θεώρησην εις την Κρωπία και θα την αναλάβω την Παρασκευή πρώτα ο Θεός...
Γεια σας παίχται...
καλό βράδυ
έχω ταξίδι αύριο
πάω Τζουμέρκα να θεωρήσω την άδεια
μην μπουν στο κόποΘα πέσει σύρμα να σου κλάσουν τα αρ....
γύρνα πίσωΑστραπές και βροντές όλη την νυχτα , σε λιγο θα ριξει καρέκλες.
καλή κυνηγετική χρονιά να έχειςΚαλημέρα στην παρέα! Χθες πλήρωσα και εγώ 157€ για την άδεια στον 1ο Αθηνών. Καλή χρονιά να έχουμε με λίγα έως καθόλου παρατράγουδα..
σας αγαπά ο κόσμος μωρέΚαλημέρα κι από τα .. πλημμυρισμένα Χανιά. (Από κόσμο, τουρίστες έλληνες και ξένους - όχι από βροχή, ο καιρός μια χαρά είναι εδώ!)
Κατέβηκα στο κέντρο χθες βράδυ για να πάω στο λογιστή μου και ... έγιναν τα νεύρα μου σμπαράλια! Μια ώρα τριγύριζα να βρω να παρκάρω, 2 και 3 φορές πέρασα απ' όλα τα πάρκινγκ, δημοτικά και ιδιωτικά, αλλά τίποτα! Τελικά αφού .... κατέβασα όλα τα καντήλια , γύρισα σπίτι άπρακτος!
Πάντα γίνεται χαμός τον Αύγουστο στα Χανιά, αλλά τέτοιο πράμα μου φαίνεται πως είχα χρόνια να δω.
εγώ στα κωλ...κια φερμάρω από 14 χρονώνΑναστατωνομαι. .....αναστατωνομαι......ερχετε η έναρξη. ...κ ξεσηκωνομαι.....
τι μακακες ειμαστε ρε.
άλλοι βλεπουν κωλ.....κια στις πλαζ κ μεις σκεφτομαστε ορτυκια φερμαριστα
....και στην Κεφαλονιά απιστευτος χαμος απο κόσμο , κατα βαση ξενους τουρίστες .Πάντα γίνεται χαμός τον Αύγουστο στα Χανιά, αλλά τέτοιο πράμα μου φαίνεται πως είχα χρόνια να δω.
Εχεις σταθερη φερμα η μουνταρεις. ?(ορμας)εγώ στα κωλ...κια φερμάρω από 14 χρονών