Καλά να περάσετε φίλε και με ρέγουλα. .......μετα το 10ο μπουκάλι. ....Σας καληνυχτω ελπίζοντας ότι θα επιζήσω από το σημερινό βραδυνό τραπεζι.αν όντως τα καταφέρω τα λέμε αυριο
Καλά να περάσετε φίλε και με ρέγουλα. .......μετα το 10ο μπουκάλι. ....Σας καληνυχτω ελπίζοντας ότι θα επιζήσω από το σημερινό βραδυνό τραπεζι.αν όντως τα καταφέρω τα λέμε αυριο
Νταγκατζι Γιούρι,καλές κούπες!Σας καληνυχτω ελπίζοντας ότι θα επιζήσω από το σημερινό βραδυνό τραπεζι.αν όντως τα καταφέρω τα λέμε αυριο
Καλα πιώματα και καλά τελειώματα φιλαράκι.Σας καληνυχτω ελπίζοντας ότι θα επιζήσω από το σημερινό βραδυνό τραπεζι.αν όντως τα καταφέρω τα λέμε αυριο
Με πολλή προσοχή Δημήτρη, άσε τις ταρζανιές.........για τα κορίτσια σου........Κι εμένα τι με έπιασε τώρα και πάω να συσκεφτώ με τον εαυτό μου.
Απο την μια δεν πρέπει να ταλαιπωρώ το γόνατο τώρα ,αλλά απο την άλλη δεν αντέχω να με βρίσκει στο κρεβάτι το ξημέρωμα τέτοια εποχή.
Έστω κάπου πολύ κοντά κι ας ειναι κυνήγι της τάβλας . Προς το παρόν .
Για ξεκούραση θα έχουμε μπροστά μας έτι κι αλλιώς την αιωνιότητα .
Είναι ενορις ακόμα για τα πουλάκια Γιάννη. Θα έρθει η ώρα τουςΏρα για τούφες μπας και αύριο πάμε καμιά βόλτα αν δε βρέξει.
Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα .
Την αιωνιότητα ε?????thinkγιατί η ζωή είναι μικρή.Κι εμένα τι με έπιασε τώρα και πάω να συσκεφτώ με τον εαυτό μου.
Απο την μια δεν πρέπει να ταλαιπωρώ το γόνατο τώρα ,αλλά απο την άλλη δεν αντέχω να με βρίσκει στο κρεβάτι το ξημέρωμα τέτοια εποχή.
Έστω κάπου πολύ κοντά κι ας ειναι κυνήγι της τάβλας . Προς το παρόν .
Για ξεκούραση θα έχουμε μπροστά μας έτι κι αλλιώς την αιωνιότητα .