Mafia Calabria
Moderator
Καλησπέρα παρέα
Φτου σας λεβέντες,μην σας βασκανω!!!Καλά ο ψηλουλης ομόρφυνε και αλλο αυτόν γιατί δεν τον παίζεται και τον έχετε χώρις καφέ ωρε πατριώτη?Χαιρετισμούς και στον Χρηστάρα!Σήμερα καναμε την βόλτα μας εδώ πάνω με Τεο και Χρήστο . Πριν όμως αναχωρήσουν για Γιάννενα ήθελαν να πιούν εναν καγκελάτο καφέ.
Το απόγευμα θα κατέβω κι εγω γιατί το βράδυ εχουμε συνάντηση στα Γιάννενα για άλλες καταστάσεις .
Σήμερα καναμε την βόλτα μας εδώ πάνω με Τεο και Χρήστο . Πριν όμως αναχωρήσουν για Γιάννενα ήθελαν να πιούν εναν καγκελάτο καφέ.
Το απόγευμα θα κατέβω κι εγω γιατί το βράδυ εχουμε συνάντηση στα Γιάννενα για άλλες καταστάσεις .
Καλά να περάσετε αγόρια μου. Να μου προσέχετε τον νησιωτη μου γιατί είναι λίγο ευαίσθητος ......Αυτός ο καγκελάτος απλά δεν υπάρχει!
Μόλις τελείωσα την προθερμανση σιαγονων με μια μακαρονάδα με σαλτσουλα λουκάνικο.
Και πάω για προσγείωση να είμαι φρέσκος....
Δεν μου δινουν Λιάκο γιατί λέει μου ανοίγει την όρεξη ο καφές. steakΦτου σας λεβέντες,μην σας βασκανω!!!Καλά ο ψηλουλης ομόρφυνε και αλλο αυτόν γιατί δεν τον παίζεται και τον έχετε χώρις καφέ ωρε πατριώτη?Χαιρετισμούς και στον Χρηστάρα!
Μπράβο σας ομορφόπαιδα!Σήμερα καναμε την βόλτα μας εδώ πάνω με Τεο και Χρήστο . Πριν όμως αναχωρήσουν για Γιάννενα ήθελαν να πιούν εναν καγκελάτο καφέ.
Είστε ωραίοι.Σήμερα καναμε την βόλτα μας εδώ πάνω με Τεο και Χρήστο . Πριν όμως αναχωρήσουν για Γιάννενα ήθελαν να πιούν εναν καγκελάτο καφέ.
Καμια φωτο απο την λιμνη Αρχοντες ετσι να γουσταρουμε λιγοΣήμερα καναμε την βόλτα μας εδώ πάνω με Τεο και Χρήστο . Πριν όμως αναχωρήσουν για Γιάννενα ήθελαν να πιούν εναν καγκελάτο καφέ.
Λεβεντιες καμαρωτες!
Φτου φτου μη σας ματιασω παλικάρια μου.
Ζαχαρη την περνας φιλαρακι με υπεροχη παρεα!
Τρωτε και πινετε αρχοντες...