Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα καναμε την βόλτα μας εδώ πάνω με Τεο και Χρήστο . Πριν όμως αναχωρήσουν για Γιάννενα ήθελαν να πιούν εναν καγκελάτο καφέ.
Το απόγευμα θα κατέβω κι εγω γιατί το βράδυ εχουμε συνάντηση στα Γιάννενα για άλλες καταστάσεις .

GYLRfXW.jpg
Φτου σας λεβέντες,μην σας βασκανω!!!Καλά ο ψηλουλης ομόρφυνε και αλλο:D:D αυτόν γιατί δεν τον παίζεται και τον έχετε χώρις καφέ ωρε πατριώτη?Χαιρετισμούς και στον Χρηστάρα!

Σήμερα καναμε την βόλτα μας εδώ πάνω με Τεο και Χρήστο . Πριν όμως αναχωρήσουν για Γιάννενα ήθελαν να πιούν εναν καγκελάτο καφέ.
Το απόγευμα θα κατέβω κι εγω γιατί το βράδυ εχουμε συνάντηση στα Γιάννενα για άλλες καταστάσεις .

GYLRfXW.jpg

Αυτός ο καγκελάτος απλά δεν υπάρχει!
Μόλις τελείωσα την προθερμανση σιαγονων με μια μακαρονάδα με σαλτσουλα λουκάνικο. .eatt.
Και πάω για προσγείωση να είμαι φρέσκος.... :D
Καλά να περάσετε αγόρια μου. Να μου προσέχετε τον νησιωτη μου γιατί είναι λίγο ευαίσθητος .......evil.

Φτου σας λεβέντες,μην σας βασκανω!!!Καλά ο ψηλουλης ομόρφυνε και αλλο:D:D αυτόν γιατί δεν τον παίζεται και τον έχετε χώρις καφέ ωρε πατριώτη?Χαιρετισμούς και στον Χρηστάρα!
Δεν μου δινουν Λιάκο γιατί λέει μου ανοίγει την όρεξη ο καφές. steak

GYLRfXW.jpg
Μπράβο σας ομορφόπαιδα!:)
Coach που χάθηκες;:D
Να περασετε καλά λεβέντες!

Καλησπέρα σε όλους.

GYLRfXW.jpg
Είστε ωραίοι.
Με σεντερ φορ Θεόφραστο η ομάδα δε χάνει με τίποτα το βράδυ.
Καλά να περάσετε παίδες.

GYLRfXW.jpg
Καμια φωτο απο την λιμνη Αρχοντες ετσι να γουσταρουμε λιγο :D:D
Ειστε δυναμη καλες μασες fgr2fgr2

Καλησπερα Αρχοντες μεχρι τα Χριστουγεννα δεν εχει εξορμηση λογω εργασιας και πιπ@ κ@λο εμπλοκη .hair..hair.
Δεν βαριεσαι μεχρι να εμφανιστουν οι τσιχλες ας οικονομισουμε καμια υπερωρα ;).money.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back