Συμφωνώ σε όλα Γιάννη..Ειδικά όταν εχει κανείς οικογένεια δυσκολευουν περισσότερο τα πράγματα για ελεύθερο χρόνο..Και πως λες στα περάσματα δεν αρκεί ένα Σ/Κ...
Τάσο όπως θα ξέρεις και'συ και όλοι οι νησιώτες, σε τουριστικό νησί ο ελεύθερος χρόνος ( το καλοκαιρι) είναι λίγος εκτός τον δημόσιων υπαλλήλων που έχουν ωράριο, όταν απασχόλησε σε τουριστική ή εποχιακή δουλεια....... άστα να πάνε.Συμφωνώ σε όλα Γιάννη..Ειδικά όταν εχει κανείς οικογένεια δυσκολευουν περισσότερο τα πράγματα για ελεύθερο χρόνο..Και πως λες στα περάσματα δεν αρκεί ένα Σ/Κ...
Τα τελευταία 5-6 χρόνια Τάσο σπάνια πηγαίνω στα Σεπτεμβριανά περάσματα,λίγο ή δουλειά, λίγο να βγάλω τα σκυλακια, λίγο και ή οικογένεια. Πρέπει να πηγαίνεις κάθε μέρα, τα πουλιά δε περνάνε μόνο Κυριακές. Εξάλλου τοσα χρόνια πριν ήμουν σχεδόν σε καθημερινή βάση, έχω κάψει βενζίνες για δύο ζωές .
Που έχει σκοπευτήριο ρε Γιάννη στο νησί, τουλάχιστον αν δεν παν καλά τα περάσματα να ρίξω κάνα σμπάρο εκείΚαλησπέρα αγόρια. Μόλις επέστρεψα απο το σκοπευτήριο. Ρίξαμε τις πουλες μας και χαλαρωσαμε με ωραίες βολές καιτο χαβαλέ μας. Σημερα δεν εχει μπανακι (ευτηχως) γιατι χθες το ξενυχτησαμε και ο πιτσιρίκος βαριεται. Καλη συνεχεια σε ολους.
Μακαρι Σπυρο να κανει κανα μπασιμο οσο θα εισαι εδώ. Το (νεο) σκοπευτηριο ειναι στο Τεμπλονι, ακομα είμαστε βέβαια σε αρχικό σταδιο, εχουμε μονο προς το παρόν 4 μηχανες εκει (υπαρχουν αλλες 2 στο πεδιο του σκητ στο παλιο σκοπευτηριο). Αν θελεις το απογευμα πάρεμε τηλ στο 6944260281 να σου πω περισσοτερες λεπτομερειες.Δεν έχασες τίποτα το ιδιαίτερο Γιάννη, χτες και σήμερα δεν μπήκε τίποτα, πολύ ζέστη και υγρασία από τις 08:00 κολλούσαν τα ρούχα πάνω σου...Αν δεν το γυρίσει σε λίγο μαΐστρο δεν...
Που έχει σκοπευτήριο ρε Γιάννη στο νησί, τουλάχιστον αν δεν παν καλά τα περάσματα να ρίξω κάνα σμπάρο εκεί
Ευχαριστώ Γιάννη, θα μιλήσουμε...Μακαρι Σπυρο να κανει κανα μπασιμο οσο θα εισαι εδώ. Το (νεο) σκοπευτηριο ειναι στο Τεμπλονι, ακομα είμαστε βέβαια σε αρχικό σταδιο, εχουμε μονο προς το παρόν 4 μηχανες εκει (υπαρχουν αλλες 2 στο πεδιο του σκητ στο παλιο σκοπευτηριο). Αν θελεις το απογευμα πάρεμε τηλ στο 6944260281 να σου πω περισσοτερες λεπτομερειες.
Πήγαινε Σπύρο, οι στιγμές με τα παιδιά είναι "φάρμακο"Με τραβάνε οι μικρές μου να τις πάω θάλασσα, αν μπορέσω θα τα πούμε το βράδυ.
.......γλυκάθηκε η γριά στα σύκσ.Καλημέρα σε όλους! Μπιλ έλα στα τσιμέντα και να σκέφτεσαι τι χειμώνας έρχεται φίλε! Θα γράψουμε ιστορία πάλι σαν χώρα και επίσης θα πάμε να φάμε και καμία μπεκατσούλα πάλι!
......θα πάμε να φάμε και καμία μπεκατσούλα πάλι!
.......γλυκάθηκε η γριά στα σύκσ.
Ναι καλά....
Δεν νομίζω και φέτος να μπουν κουφές στραβές και παράλυτες μπεκάτσες
Καλησπέρα σε ολα τα ρεμάλια...
Τι έπαθες? Η μέση?? Καλησπέρα αλάνια! Τελευταία εβδομάδα μου στη δουλειά και μετά μια εβδομάδα άνεργος οπότε και θα κυνηγήσω τα τρυγονάκια όσο μπορώ...Γεια σας ρε καλόπαιδα.......ωχ!