Καλημέρα και καλό μήνα.
Γεία σου Παυλάρα..Μπορεί να σου ρθω για καφε..
Γεράσιμε από χθες είμαι απόγευμα - από τις 16:00 και μετά είμαι μαγαζί αν σε παίρνει έλα
γενική,περιφερειακή,τοπική η μήπως μεσογειακή(Μαρκόπουλο και Κορωπί Σπάτα και Παιανία)Σήμερα ανανεώνω και γω άδεια...banana.
γενική,περιφερειακή,τοπική η μήπως μεσογειακή(Μαρκόπουλο και Κορωπί Σπάτα και Παιανία)![]()
Βγάλε γενική σκοπευτικη είναι πιο φτηνή και συμφέρει.Μεσογειακή λεβεντάκο εννοείτε αφου είμαι κυνηγαράς ρε..δεν χρειάζονται χιλιόμετρα αλλά εμπειρία! (ΤΙ ΛΕΩ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!)
Άντε να ομορφύνω λίγο το thread με τα αγριοπερίστερα.. .buy.
άντε ρε τρίχα που λες κι εσύΜεσογειακή λεβεντάκο εννοείτε αφου είμαι κυνηγαράς ρε..δεν χρειάζονται χιλιόμετρα αλλά εμπειρία! (ΤΙ ΛΕΩ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!)
θα με πάρετε και εμένα μαζί κύριε middle earth ;
ο καλός ο νοικοκύρης από το πρωί φαίνεται
τρυγόνια και φάσσα σήμερα το μενού σε λαδόκολλα ωχ παναγία μου !!!
![]()
Λυπάμαι φίλε μου, ότι χειρότερο για κάποιον που έχει μάθει να δουλεύει χρόνια (το ζω με τον αδερφό μου) όμως οι καλοί δε χάνονται.Καλησπέρα, μετά από 18 χρόνια, πρώτη φορά απολυμενος. Ταμείο ανεργίας κτλ...
Γιάννη δε σε ξέχασα θα μιλήσουμε σίγουρα, αλλά είμαι λίγο στο ''τρεξιμό'' τώρα. Συνήθως κοντογυαλό πηγαίνω για πιο κοντά, αλλά μου 'ρχεται ώρες-ώρες να τους ξυπνήσω όλους από τις 5 να τους πάρω να τους αφήσω στην παραλία κάτω στο Μαραθιά και γω να περιμένω τρυγόνια πίσω στα υψώματαΠήγαινε Σπύρο, οι στιγμές με τα παιδιά είναι "φάρμακο"
Στο Χαλικουνα θα πας;