Καλημέρα πέρα για πέρα..
Μια απο τα ίδια..5-6 νοεμβρη ε?
Εσύ ή για φαΐ θα μας λες ή για μπουζούκια...Καλησπέρα σε όλους, ώρα για πιτόγυρα!!!
Εσύ ή για φαΐ θα μας λες ή για μπουζούκια...
Πόσο νότια? Φεύγω για τρελογιατρό...ελπίζω να μου δώσει το χαρτί και να μην πέσω πάλι σε οικολόγο! Την πρώτη φορά που πήγα σε ψυχίατρο ήταν οικολόγος και δεν δέχτηκε να με εξετάσει και να μου γράψει χαρτί για να πάρω κυνηγετικό όπλο. που ήθελε η κ@ριόλ@Καλησπερα από τα Νότια των Αθηνών
Πόσο νότια? Φεύγω για τρελογιατρό...ελπίζω να μου δώσει το χαρτί και να μην πέσω πάλι σε οικολόγο! Την πρώτη φορά που πήγα σε ψυχίατρο ήταν οικολόγος και δεν δέχτηκε να με εξετάσει και να μου γράψει χαρτί για να πάρω κυνηγετικό όπλο. που ήθελε η κ@ριόλ@
Πόσο νότια? Φεύγω για τρελογιατρό...ελπίζω να μου δώσει το χαρτί και να μην πέσω πάλι σε οικολόγο! Την πρώτη φορά που πήγα σε ψυχίατρο ήταν οικολόγος και δεν δέχτηκε να με εξετάσει και να μου γράψει χαρτί για να πάρω κυνηγετικό όπλο. που ήθελε η κ@ριόλ@
Πανω απο τα ταμπουρια μενω Παυλο! Τωρα στο ιατρειο ειμαι και περιμενω!Βασίλη ποιόν τρελογιατρό , εγώ σε ειδικό παθολόγο ( γιατρίνα και τί γιατρίνα,κατά σύμπτωση με πιάνει ρε παιδί μου πόνος σε όλο μου το σώμα όταν πάω εκεί αχαχα ) πάω όποτε θέλω να ανανεώσω οπλοκατοχή ή να αγοράσω όπλο και δεν έχει να κάνει με ασφάλεια της περιοχής γιατί βγάζω σε δύο περιοχές
Κερατίνι που μένεις ; επί 28 χρόνια έμενα Ευγένια αρκετά κοντά στην ιχθυόσκαλα
Απο τελος οκτωμβρη ξεκινανε τα γλεντια επανωΚαλησπερίζω τα φιλαράκια.
Ευτυχώς βράδιασε και δρόσισε.Ομως μη φανταστείτε οτι επειδή ειναι Εβρος εχει και καμιά ψύχρα.....