Η έξοδος σήμερα ήταν μόνο για τον καφέ αφού δεν είδα και τίποτα.Επέστρεψα πολύ νωρίς στο σπίτι γιατί έχω χρέη ψήστη για 30 ατομα και πρέπει να κάνω ετοιμασίες.
Καλό κουρούγιο φίλε. Κρατάτε γερά που λέει και ο Διονύσης.
Η έξοδος σήμερα ήταν μόνο για τον καφέ αφού δεν είδα και τίποτα.Επέστρεψα πολύ νωρίς στο σπίτι γιατί έχω χρέη ψήστη για 30 ατομα και πρέπει να κάνω ετοιμασίες.
Καλημέρα, στο αγώνα του ψησιματος και εγώ.
Δεν βγήκα σήμερα με αυτή την αρρωστημενη ζέστη.
Ας βγουν πιο χαλαρά οι εργαζόμενοι,
οι συνταξιούχοι μπορούν κιαπό Δευτέρα.
Να αφήσεις τις εκτιμήσεις για τους ειδικούς.Αυτή τρομερή ζέστη για την εποχή με κάνει να πιστεύω ότι φέτος θα χρειαστούν ....πολλά φυσίγγια!
.asking. αν ειναι δυνατόν !Ήδη διαβάζοντας πρώτα τα "ορτύκια" το υποψιάστηκα, τώρα διαβάζοντας εδώ είμαι σίγουρος....
Πήγε κανείς χωρίς όπλο για κυνήγι χτες;;;
Καλημέρα σας! Σήμερα το πρόγραμμα έχει μπανάκι αφού με τέτοιο καιρό θεώρησα ότι δεν θα έχει τπτ. Βέβαια θα τη στήσω στη γωνία για κάνα μαύρο. Ερώτηση, χτες το βράδυ την ώρα που σουρούπωνε είδα πολλές κάργιες και κουρούνες κοπαδιαστές να ανεβαίνουν προς το βουνό περνώντας πάνω από το σπίτι μου. Αυτά τα πουλιά έχουν τα βραδυνά τους περάσματα όταν πηγαίνουν να κουρνιάσουν; Ρωτάω για να τους τη στήσω αν είναι...Σημείωση το σπίτι που αναφέρω είναι στο Δίστομο, δεν θα τη στήσω μέσα στη Αθήνα μην ανησυχείτε
.asking. αν ειναι δυνατόν !
Βγάλε μόνο τη μπαταρία μην σου κάτσει βαρή.Μου άνοιξε η όρεξη πιστεύω ότι θα φάω το ταμπλετ..
Βγάλε μόνο τη μπαταρία μην σου κάτσει βαρή.