Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα αλάνια! 11 και σήμερα για την συνάντησή μας! Φροντίστε να έρθετε όσοι μπορείτε να τα πούμε... Πέρασε γρήγορα ο καιρός! Το μόνο που με στεναχωρεί είναι το τι μέλει γενέσθαι με το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα...αλλά θα το παλέψουμε όπως κάναμε πάντα και θα την βρούμε την λύση!

καλησπερα παιδια ειμαι καινουριοσ στο site,k ευχομαι οτι καλυτερο.επδ εχω μετακομισει πριν 2 μηνεσ στη κεντρικη μακεδωνια απο πελοπονησσο θα ηθελα να με ενημερωσει καποιος φιλος τι κυνηγι υπαρχει στην περιοχη.,κυριως κυνηγαω τσιχλεσ,φασσεσ κ τρυγονια.ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλησπέρα σας κύριοι.

Διαμαντη μιλησα με τον Λεωνίδα
ειναι καλα στην υγεια του αλλά έχει αλλά σοβαρά προβληματα οπως το ότι εμεινε χωρις δουλειά και τα συνεπακολουθα..
δεν εχει πλεον ιντερνετ.
τα χαιρετίσματα του κ την εκτιμηση του για το ενδιαφερον.
Χάρηκα που ειναι καλά,λυπάμαι που έμεινε χωρις εργασία,εχει γίνει βλέπεις μάστιγα,στην κωλοεποχή της κρίσης.
Να του δίνεις χαιρετίσματα οποτε επικοινωνείς και υπομονή πες του .

Μάκη, τα θερμά μου συλλυπητήρια φίλε μου. Μόλις τώρα το είδα! Ζωή νάχετε, να τη θυμάστε ...
Μάκη .......να ζείτε να τη θυμάστε...εύχομαι να ξεπεραστεί γρήγορα ο στιγμιαίος πόνος
Μάκη τα συλλυπητήρια μου.
Τα συλληπητηρια μου καλε μου φιλε.
Μεγαλος ο καμος και η απουσια της , να ζησετε και να στε παντα καλα να την θυμαστε.
Δεν μπορεις να πεις πολλα λογια σε αυτες τις δυσκολες ωρες, η μανα μια ειναι και το κενο της απουσιας της μεγαλο.

Στεναχωρηθηκα πολυ για την απωλεια σου φιλε.
σας ευχαριστώ θερμά .love.

Μετά από λίγα αποχαιρετιστήρια τσίπουρα ετοιμάζομαι να την πέσω.Το πρωί αναχώρηση και θα ειναι βαρύ το ταξίδι της επιστροφής για την Αθήνα .Εκανα το κυνήγι μου ,πέρασα πρωινά και απογεύματα μέσα στα ηλιόσπορα βλέποντας την ανατολή η την δύση περιμένοντας τα τρυγονάκια αλλά και πολλές ώρες αναζήτησης.
Πέρασα πολύ ωραία ανάμεσα σε καταπληκτικούς ανθρώπους που εδω στην Θράκη δεν σπανίζουν.
Χάρηκα που γνώρισα απο κοντά τον Βασίλη Drv,τον Δημήτρη dimar και τον Χρήστο Chris-Kaz και σίγουρα θα ξαναβρεθούμε και πάλι.Λυπάμαι μόνο που δεν μπόρεσα να γνωρίσω τον Χρήστο superpozera που είναι φαντάρος.
Φεύγω με την προσδοκία να ξαναέρθω όσο πιο σύντομα μπορώ και να τα καταφέρω την επόμενη φορά που θσ έρθω να είναι χειμώνας.
Καλό βράδυ και με μερικούς θα τα πούμε σύντομα απο κοντά μεταξύ κράσου και προβάτου

Last edited:
Μετά από λίγα αποχαιρετιστήρια τσίπουρα ετοιμάζομαι να την πέσω.Το πρωί αναχώρηση και θα ειναι βαρύ το ταξίδι της επιστροφής για την Αθήνα .Εκανα το κυνήγι μου ,πέρασα πρωινά και απογεύματα μέσα στα ηλιόσπορα βλέποντας την ανατολή η την δύση περιμένοντας τα τρυγονάκια αλλά και πολλές ώρες αναζήτησης.
Πέρασα πολύ ωραία ανάμεσα σε καταπληκτικούς ανθρώπους που εδω στην Θράκη δεν σπανίζουν.
Χάρηκα που γνώρισα απο κοντά τον Βασίλη Drv,τον Δημήτρη dimar και τον Χρήστο Chris-Kaz και σίγουρα θα ξαναβρεθούμε και πάλι.Λυπάμαι μόνο που δεν μπόρεσα να γνωρίσω τον Χρήστο superpozera που είναι φαντάρος.
Φεύγω με την προδοκία να ξαναέρθω όσο πιο σύντομα μπορώ και να τα καταφέρω την επόμενη φορά που θσ έρθω να είναι χειμώνας.
Καλό βράδυ και με μερικούς θα τα πούμε σύντομα απο κοντά μεταξύ κράσου και προβάτου
Καλή επιστροφή Δημήτρη, με προσοχή.

Status
Not open for further replies.
Back