Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μετά από λίγα αποχαιρετιστήρια τσίπουρα ετοιμάζομαι να την πέσω.Το πρωί αναχώρηση και θα ειναι βαρύ το ταξίδι της επιστροφής για την Αθήνα .Εκανα το κυνήγι μου ,πέρασα πρωινά και απογεύματα μέσα στα ηλιόσπορα βλέποντας την ανατολή η την δύση περιμένοντας τα τρυγονάκια αλλά και πολλές ώρες αναζήτησης.
Πέρασα πολύ ωραία ανάμεσα σε καταπληκτικούς ανθρώπους που εδω στην Θράκη δεν σπανίζουν.
Χάρηκα που γνώρισα απο κοντά τον Βασίλη Drv,τον Δημήτρη dimar και τον Χρήστο Chris-Kaz και σίγουρα θα ξαναβρεθούμε και πάλι.Λυπάμαι μόνο που δεν μπόρεσα να γνωρίσω τον Χρήστο superpozera που είναι φαντάρος.
Φεύγω με την προδοκία να ξαναέρθω όσο πιο σύντομα μπορώ και να τα καταφέρω την επόμενη φορά που θσ έρθω να είναι χειμώνας.
Καλό βράδυ και με μερικούς θα τα πούμε σύντομα απο κοντά μεταξύ κράσου και προβάτου

Δημητρη καλο δρομο να εχετε.

Αλλη μια βόλτα νότια της Αττικής. .hunter.
Ο κήπος μου είναι μέσα στην υγρασία,έχει και συννεφιά.
Δεν φυσάει καθόλου, αποπνικτικη ατμόσφαιρα.
Αν έχει μείνει κανένα ξεχασμένο πουλί καλά θα είναι.
Καλημέρα σε όλους.

Καλημέρα σας.
Εδώ μας δρόσισε λίγο. Κατά τις 5:30 με 6 έριξε μια βροχούλα μικρής διάρκειας...
Έχω παρατηρήσει ότι μετά από βροχή οι 2-3 μέρες που ακολουθούν είναι "επικίνδυνες" για κανένα πέρασμα ορτυκιών. Βέβαια αυτή η βροχή ήταν λίγη και νωρίς ημερολογιακά...

• Like
Reactions: jnp
Καλημερίζω όλα τα φιλαράκια.
Σήμερα ξημέρωσε μια άλλη μέρα .Μετα το πιο ζεστό ΣΚ του χρόνου ξαφνικά μύρισε φυινόπωρο.Πριν το ξημέρωμα επιασε βροχούλα η οποία σταμάτησα πριν λίγο.
Φόρωσα τον Obama και σε λίγο αρχίζει η αποδήμηση .Πίσω μου ακολουθούν νυχτοκόρακες και τορτόρια.
.sarcastic.
Ολοι στις επάλξεις !.hunter.

Καλημέρα σε ολη την παρεα! Μητσο σε περιμένουμε .love.! Με τον αδερφό που εχω θα γίνω αδελφοκτόνος! Μου στέλνει συνεχεια τρυγόνια! Το εκανε και σημερα,περιοχή Λεγραινά κατα τα γνωστα

Τριπερίνας λέγεσαι; .xm. .hit..hit..hit..xm.

Φίλε ξέρω πως είσαι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και εγώ θα σε κάνω να γελάσεις για ένα περιστατικό που δεν σου το έχω πει.
Όταν πήγα λοιπόν πέρυσι στον Σκριβάνο για κοντάκι – πάπια, θυμάσαι που μου είχες πει ότι είχατε γνωριστεί μέσω του Δεστέφανι και να του δώσω
χαιρετίσματα;
Λοιπόν του λέω «Βαγγέλη έχεις χαιρετίσματα από τον Μάκη, φίλο του
Δεστέφανι που έχετε γνωριστεί»
Μου λέει σκεφτικός «Μάκης; Επίθετο;»
Δεν είχε τύχει ποτέ να μου πεις το επίθετό σου, οπότε ήρθε και η θεϊκή απάντηση από μένα «Πρέκας» .sarcastic. .sarcastic..sarcastic.

Φίλε ξέρω πως είσαι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και εγώ θα σε κάνω να γελάσεις για ένα περιστατικό που δεν σου το έχω πει.
Όταν πήγα λοιπόν πέρυσι στον Σκριβάνο για κοντάκι – πάπια, θυμάσαι που μου είχες πει ότι είχατε γνωριστεί μέσω του Δεστέφανι και να του δώσω
χαιρετίσματα;
Λοιπόν του λέω «Βαγγέλη έχεις χαιρετίσματα από τον Μάκη, φίλο του
Δεστέφανι που έχετε γνωριστεί»
Μου λέει σκεφτικός «Μάκης; Επίθετο;»
Δεν είχε τύχει ποτέ να μου πεις το επίθετό σου, οπότε ήρθε και η θεϊκή απάντηση από μένα «Πρέκας» .sarcastic. .sarcastic..sarcastic.
:):) καλόοοοοοο

Καλημέρα, ο καιρός αποβραδίς άλλαξε άρδην, έπεσε κατακόρυφα η θερμοκρασία (10 βαθμούς περίπου) και έβρεξε κατά τα μεσάνυχτα λίγο... Πολύς αέρας επίσης βορειοανατολικός...
Θα σας κατεβάσει πουλάκια...

Βγήκαμε χτες μετά από καιρό με το Χρηστάρα, ήπιαμε τα μπυρόνια μας, πραγματικά στεναχωριέμαι που θα μας την κάνει τέλος του μήνα, χάνω μια πολύ καλή παρέα κερδίζοντας έναν πολύ καλό φίλο. Έχετε τους χαιρετισμούς του και τις ευχαριστίες για τις ευχές σας.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.

Μπαρμπαρή!!!! εχω γάμο στις 27/9 στο Στείρι και προβλέπεται να κοιμάμαι εκεί γιατί θα έχει διάφορες κατανύξεις;);)

καλημέρα σε όλους,

doctor κανόνισε να κατεβάσεις τα περισσότερα πουλιά προς τα βορειοανατολικά να γελάσει λίγο το χειλάκι μας .sarcastic.

• Like
Reactions: DrV
Status
Not open for further replies.
Back