Έφυγα
Καληνύχτα.
Καληνύχτα.
Μετά από λίγα αποχαιρετιστήρια τσίπουρα ετοιμάζομαι να την πέσω.Το πρωί αναχώρηση και θα ειναι βαρύ το ταξίδι της επιστροφής για την Αθήνα .Εκανα το κυνήγι μου ,πέρασα πρωινά και απογεύματα μέσα στα ηλιόσπορα βλέποντας την ανατολή η την δύση περιμένοντας τα τρυγονάκια αλλά και πολλές ώρες αναζήτησης.
Πέρασα πολύ ωραία ανάμεσα σε καταπληκτικούς ανθρώπους που εδω στην Θράκη δεν σπανίζουν.
Χάρηκα που γνώρισα απο κοντά τον Βασίλη Drv,τον Δημήτρη dimar και τον Χρήστο Chris-Kaz και σίγουρα θα ξαναβρεθούμε και πάλι.Λυπάμαι μόνο που δεν μπόρεσα να γνωρίσω τον Χρήστο superpozera που είναι φαντάρος.
Φεύγω με την προδοκία να ξαναέρθω όσο πιο σύντομα μπορώ και να τα καταφέρω την επόμενη φορά που θσ έρθω να είναι χειμώνας.
Καλό βράδυ και με μερικούς θα τα πούμε σύντομα απο κοντά μεταξύ κράσου και προβάτου
.....
Μάκης Τριπερίνας
Τριπερίνας λέγεσαι; .xm. .hit..hit..hit..xm.
καλόοοοοοοΦίλε ξέρω πως είσαι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση και εγώ θα σε κάνω να γελάσεις για ένα περιστατικό που δεν σου το έχω πει.
Όταν πήγα λοιπόν πέρυσι στον Σκριβάνο για κοντάκι – πάπια, θυμάσαι που μου είχες πει ότι είχατε γνωριστεί μέσω του Δεστέφανι και να του δώσω
χαιρετίσματα;
Λοιπόν του λέω «Βαγγέλη έχεις χαιρετίσματα από τον Μάκη, φίλο του
Δεστέφανι που έχετε γνωριστεί»
Μου λέει σκεφτικός «Μάκης; Επίθετο;»
Δεν είχε τύχει ποτέ να μου πεις το επίθετό σου, οπότε ήρθε και η θεϊκή απάντηση από μένα «Πρέκας»
Καλημέρα δεν είπαμε είπαμε;
Καλημέρα